24 July 2013

// // Leave a Comment

LD CLERK KASARAGOD 2012 SOLVED PAPER


1.The word’adjourn’means:
A.Postpone
B.Arrange
C.Collect
D.Add
Ans:A

2.Find out the word with opposite meaning of’arroganr’:
A.Flexible
B.Proud
C.Polite
D.Humble
Ans:D

3.Colt is the young one of a
A.Cat
B.Horse
C.Tiger
D.Goat
Ans:B

Add proper tag question:
4.No one will come here,-------?
A.Will they?
B.Won’t they?
C.Will he?
D.Will anyone?
Ans:A

Fill in the blanks using correct word or expression
5.One of my collegues----------attended the seminar
A.Is
B.Are
C.Has
D.Have
Ans:C

6.She-----------singing when I entered the room
A.Is
B.Will be
C.Has been
D.Was
Ans:D

7.He has decided to--------his visit to Chennai
A.Put aside
B.Put forward
C.Put back
D.Put off
Ans:D

8.I--------English since 1995
A.Am studying
B.Was studying
C.Have been studying
D.Were studying
Ans:C

9.Prasanth is taller than--------
A.Me
B.My
C.I
D.Mine
Ans:C

10.Prevention is better than-----------
A.Care
B.Cure
C.Share
D.Prayer
Ans:B

11.Mother Theresa ------------1910
A.Both in
B.Was born in
C.Is born in
D.Born on
Ans:B

12.She met him----------year ago
A.The
B.An
C.A
S.Some
Ans:C

13.He was too worried-------
A.So that he cannot sleep
B.To sleep
C.That he slept
D.Not to sleep
Ans:B

14.Choose the phrasal verb which means’demand’
A.Call for
B.Call off
C.Call at
D.Call up
Ans:A

15.Find out the wrongly spelt word
A.Forbidden
B.Magnitude
C.Crystalline
D.Attribute
Ans:B

16.A person who works when his fellow workers are on strike:
A.Black leg
B.Black amoor
C.Black guard
D.Black out
Ans:A

Fill in the blanks using correct preposition:
17.The stranger knocked------------the door
A.At
B.In
C.On
D.Over
Ans:A

From the given set of sentences choose the one which is’Incorrect’
18.A.He usually drinks tea
B.Here comes the train!
C.He has been ill since yesterday
D.Are these boys playing in the garden everyday?
Ans:D

19.A.Asoka was one of the greatest kings
B.Asoka was greater than many other kings
C.Very few kings were so great as Asoka
D.No other kings were great than Asoka
Ans:D

20.A.My spectacles are on the table
B.The students as well as their teacher are responsible
C.My neighbor with all his children have returned
D.Politics is his favourite subject
Ans:C
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email