15 July 2013

// // Leave a Comment

PSC LDC ANSWER KEY KOLLAM 2003

LD CLERK KOLLAM 2003

1.The workers went out of the factory --------------to hold a protest rally
A.En masse
B.En route
C.Impasse
D.De facto
Ans:A

2.To make out means:
A.To produce
B.To send out
C.To understand
D.To defeat
Ans:c

3.----------we work hard we will not be successful
A.If
B.Although
C.Because
D.Unless
Ans:D

4.Seeing is-----------
A.Believe
B.Believing
C.To believe
D.Believed
Ans:B

5.A group of men ------creating trouble
A.Was
B.Were
C.Being
D.Have been
Ans:B

6.If you are caught trying to smuggle gold through the customs ,it will be-----------
A.Confiscated
B.Compensated
C.Consolidated
D.Castigated
Ans:A

7.If you tickle me,I----------
A.Will tickle you
B.Would tickle you
C.Will be tickling  you
D.Would have tickled you
Ans:A

8.My father is a thrifty person means that he is----------
A.Stingy
B.Economical
C.Angry
D.Old fashioned
Ans:B

9.Since my uncle was against marriage,he lived a life of ----------
A.Celibacy
B.Privacy
C.Piracy
D.Autocrazy
Ans:A

10.When your friend is not an optimistic person,you call him
A.Unoptimistic
B.Ophthalmic
C.Pessimistic
D.Disoptimistic
Ans:C

11.I have been visiting Chennai…………..my childhood
A.Since
B.For
C.On
D.About
Ans:A

12.I congratulated my friend------------his success
A.For
B.In
C.On
D.At
Ans:C

13.Iraq war was ----------one sided affair
A.A
B.An
C,The
D.That
Ans:A

14.These are the books without ------------you cannot write the animation.
A.That
B.Whom
C.Who
D.Which
Ans:D

15.It is easier-----------others than to do better than they have done.
A.To run over
B.To run on
C.To run down
D.To run in
Ans:C

16.Stay………….
A.When you are
B.Where you are
C.That you are
D.Which you are
Ans:B

17.When the chief guest at last came ,the audience-------------
A.Is leaving
B.Had already left
C.Already left
D.Was already left
Ans:B

18.----------------examination revealed that the young bride had been poisoned.
A.Close
B.Detailed
C.Excellent
D.Post-mortem
Ans:D

19.The correct spelling of the word that means material for writing paper,ink,pencil etc is……..
A.Stationary
B.Stationery
C.Stasionary
D.Stashionery
Ans:B

20.You will ----------your new duties tomorrow.
A.Presume
B.Assume
C.Resume
D.Perform
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email