26 November 2013

// // Leave a Comment

LD CLERK KANNUR 2013 SOLVED PAPER


1.Mr.Manoj-------------the work in November last year
Ans:Started

2.Find the exact word which means’that happens now and then’
Ans:Occasional
3.An article is wrongly used here.Find out the word:
Ans:A furniture
4.His actions are:
Ans:Destructive
5.He is jealous--------his friend’s success
Ans:Of
6.They went to a film---------
Ans:Didn’t they?
7.When I reached the station,the train:
Ans:Had left
8.Antonym of’accept’.
Ans:Reject
9.Synonym of’Cautious’.
Ans:Careful
10.Plural of’Knife’:
Ans:Knives
11.Which is the --------------city in India?
Ans:Biggest
12.John and his brother ----------hard
Ans:Work
13.All the milk----------sour
Ans:Was
14.Add a prefix to get the opposite meaning of the word’able’
Ans:Unable
15.The word’Martial’means:
Ans:Relating to war
16.Plural of ‘Manservant’:
Ans:Menservants
17.Select an uncountable noun from the following
Ans:Poetry
18.Which of the following words are wrongly paire?
Ans:Bull-Bully
19.”Thieves broke into her house’-here the phrase’broke into’means:
Ans:Enter by force
20.’Panorama’has the meaning:
Ans:Wide sight without interruption


Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email