11 November 2013

// // Leave a Comment

LDC EXAM 2013 ANSWER KEY THIRUVANATHAPURAM


1.I am familiar -----------this locality
Ans:With
2.Vishnu is the -----------boy in his class
Ans:Tallest
3.’Don’t play at night; is a/an--------------sentence
Ans:Imperative

4.Nothing was known about him,-----------?
Ans:Was it
5.He is ------------honest man
Ans:An
6.You can trust her She---------not cheat you
Ans:Will
7.We -------each other for five years
Ans:Have known
8.She------------------succeded if she had worked hard
Ans:Would have
9.The match---------------by help them
Ans:Has been won
10.Of the two sisters,Gayathri and Theertha,Gayathri is--------attractive
Ans:More
11.The feminine gender of’nephew’is------------
Ans:Niece
12.The adjective of’please’ is--------------
Ans:Pleasant
13.The synonym of ‘curiosity’ is----------
Ans:Inquisitiveness
14.The antonym of’barbarian’is--------------
Ans:Civilized
15.The authority turned down the proposal.The italicized phrase means------------
Ans:Rejected
16.A person who undertakes a commercial venture is a/an----------------
Ans:Entrepreneur
17.Translate the proverb”Pride goes before a fall”in to malayalam
Ans:-------
18.Identify the word correctly spelt
Ans:Settlement
19.Ab initio means-------------
Ans:From the beginning
20.’Arts college’is a/an-------------word
Ans:Compound
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email