15 January 2016

// // Leave a Comment

JUNIOR CLERK,PRIMARY CO-OP SOCIETIES MARCH ANSWER KEY 2015

JUNIOR CLERK,PRIMARY CO-OP SOCIETIES
EXAM DATE:01-03-2015
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD

I.Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete
1.I wish I -------king
A.was
B.were*
C.am
D.shall
E.Should be
Ans:B

2.He --------to listen to my arguments and walked away
A.Denied
B.Disliked
C.Objected
D.Refused*
Ans:D
3.The flow of blood was so-----that the patient died
A.Intence
B.Adequate
C.Profuse*
D.Extensive
Ans:C
II Choose the word which best expresses the meaning of the given word(synonyms)
4.Improvement
A.Advancement*
B.Betterment
C.Promotion
D.Preference
Ans:A
5.Adverity
A.Failure
B.Helplessness
C.Misfortune*
D.Crisis
Ans:C
6.Error
A.Misadventure
B.Misgiving
C.Ambiguity
D.Blunder*
Ans:D
III.Choose the word which is the exact opposite of the given word.
7.Dear
A.Priceless
B.Free
C.Worthless
D.Cheap*
Ans:D
8.Liability
A.Property
B.Assets*
C.Debt
D.Eternal
Ans:B
9.Comic
A.Emotional
B.Tragic*
C.Fearful
D.Natural
Ans:B
IV.Choose the option that best brings out the meaning of the idiom
10.People say’Chin up’ when they want to-----------someone
A.Criticize
B.Warn
C.Encourage*
D.Iritate
Ans:C
11.If someone answers a question by saying ‘beats me’ he means that
A.He thinks the question is stupid
B.He doesn’t understand you
C.He doesn’t know the answer*
D.He doesn’t wish to answer
Ans:C
12.Don’t look a gift horse in the mouth means that you------------something that’s given to you
A.Shouldn’t appear too eager to accept
B.Should be very suspicious of
C.Should be very careful
D.Shouldn’t be too critical of*
Ans:D
V.Choose the correct spelt word
13.He is an ---------He doesn’t believe in God
A.Atheist*
B.Athiest
C.Atheast
D.Atheaist
Ans:A
14.The Hindu-------is different from the English---------
A.Calender
B.Calainder
C.Calendar*
D.Calondar
Ans:C
15.India became --------on 15th August 1947
A.Indipendent
B.Independant
C.Independent*
D.Indipindant
Ans:C
VI.From the following findout the odd man
16.A.Eye
B.Nose
C.Year*
D.Tongue
Ans:C
17.A.Cabbage
B.Carrot
C.Brinjal
D.Beans
E.Orange*
Ans:E
VII.The jumbled up letter has a word.Each letter is identified  by a number.Select the choice which gives the correct order of these numbers to form a meaningful word by the letters.
18.H-1 E-2 C-3 R-4 E-5 A-6 T-7
A.7563124*
B.1265437
C.5321476
D.2134576
Ans:A
VIII.Fill in the blanks with suitable word
19.------the doctor’s advice Mahesh started taking some daily exercise
A.In
B.To
C.On*
D.Towards
Ans:C
20.The rule is applicable------everyone
A.To
B.For
C.About
D.With
Ans:-------
21.Which Indian State has adopted English as its official language?
A.Assam
B.Tripura
C.Nagaland*
D.Manipur
Ans:C
22.Which plant is known  queen of  western ghats?
A.Jamanthi
B.Kutti Mulla
C.Orchid
D.Shoe flower
E.Neela kurinji*
Ans:E
23.Which organ of the body is called ‘Sweet bread’?
A.Heart
B.Lungs
C.Liver
D.Pancreas*
Ans:D
24.India’s first Rubber factory was established in
A.Thiruvanathapuram
B.Kottayam*
C.Kollam
D.Punaloor
Ans:B
25.India’s largest public sector undertaking is
A.Road Transport
B.Defence
C.Postal Dept
D.Railway*
Ans:D
26.India’s first Atomic Explosion was at:
A.Katch
B.Pokhran*
C.Belgam
D.Trombay
Ans:B
27.First Malayalee who got Phalke award:
A.Adoor Gopalakrishnan*
B.M.T.Vasudevan Nair
C.Bharathan
D.Shaji N Karun
Ans:A
28.Head quarters of Chief Post Master General of Kerala is at
A.Cochi
B.Kollam
C.Thiruvanathapuram*
D.Kozhikode
Ans:C
29.Head quarters of Kerala Press Academy is at:
A.Thiruvanathapuram
B.Kochi*
C.Kollam
D.Thrissur
Ans:B
30.The Vitamin which helps the blood to clot is:
A.Vitamin B
B.Vitamin A
C.Vitamin K*
D.Vitamin C
Ans:C
31.First Chairman of Kerala Kalamandalam is
A.Vallathol*
B.Dr.K.N.Pisharadi
C.Dr.N.N.Moosath
D.Kalamandalam Gopi
Ans:A
32.First digitgal Cinema in Malayalam is:
A.Moonmamthoral*
B.Classmates
C.Vasthavam
D.Baba Kalyani
Ans:A
33.Year in which first Malayalam Programmes started in Dooradarshan
A.1985*
B.1986
C.1987
D.1988
Ans:A
34.Which day is celebrated as Earth day?
A.January 13
B.February 18
C.April 22*
D.May 12
Ans:C
35.Main working area of Green Peace Society is:
A.World peace
B.Environment*
C.Culture
D.Disarmament
Ans:B
36.Virology Institute of kerala is in
A.Thiruvanathapuram
B.Alapuzha*
C.Kottayam
D.Trissur
Ans:B
37.Kalamandalam Haidharali is famous in
A.Mohiniyattam
B.Kathakali
C.Panchavadyam
D.Kathakali Sangeetham*
Ans:D
38.The Evolution of Malayalam Morphology is written by
A.Kerala Panini
B.Sahitya Panchanan
C.L.V.Ramaswami Iyer*
D.K.G.Seshayyar
Ans:C
39.Gandhijiyum Godseyum’written by
A.Vailoppilli
B.Sachithanathan
C.Vallathol
D.Ayyappa Panicker
E.N.V.Krishna Warrier*
Ans:E
40.Who translated ‘Thirukural’from Tamil to Malayalam?
A.Vallathol
B.Ulloor
C.Vennikulam Gopala Kurup*
D.G.Sankara Kurup
Ans:C
41.Write the missing number
23,28,35,44,----68
A.45
B.50
C.55*
D.56
Ans:C
42.343,512,729,----
A.829
B.900
C.929
D.1000*
Ans:D
43.Select the right word
Class room is related to Blackboard in the same way as cinema hall is related to:
A.Light
B.Projector
C.Films
D.Balcony
E.Screen*
Ans:E
44.Building is related to architect in the same way as Dress is related to
A.Cloth
B.Stitching
C.Embroidery
D.Designer*
Ans:D
45.Pointing to a gentleman Deepak said his only brother is the father of my daughter’s father.How is the gentleman related to Deepak?
A.Father
B.Grandfather
C.Uncle*
D.Brother in law
Ans:C
46.Varun said pointing toward Arun he is my sister’s only brother’s son.How is Arun related to Varun?
A.Son*
B.Nephew
C.Brother
D.Uncle
Ans:A
47.Rajesh remembers that his cousins birthday is after 10th but before 17th May.His sister Radha remembers that her cousins birthday is after 9th but before 12th May.When is his cousins birthday?
A.9th May
B.10th May
C.11th May*
D.17th May
Ans:C
48.Flight to Mumbai leaves every 5 hours.At the information counter I learnt that the flight tookoff 25 minutes before.If the time now is 10.45 a.m,what is the time of the next flight?
A.4.10 AM
B.2.20 AM
C.3.30 PM
D.3.55 PM
E.3.20 PM*
Ans:E
49.A student ranks 18th in the class of 45.What is his rank from the last?
A.27
B.28*
C.29
D.30
Ans:B
50.If QFQ is the code of PEN,DMPDL will be the code of:
A.CLOCK*
B.CLERK
C.CLICK
D.CRAWL
Ans:A
51.How many numbers are there between 100 and 200 which can be divided by seven?
A.13
B.14*
C.15
D.16
Ans:B
52.If 14 x5=70
0.14 x 0.05=?
A.0.007*
B.0.0007
C.0.07
D.70
Ans:A
53.If FGH is 21,20,19 then K L M is
A.16,15,14*
B.14,13,12
C.19,18,17
D.18,17,16
Ans:A
54.Age of a father and son is 28 and 2 respectively.After how many years the total age of them will be 60
?
A.15*
B.20
C.30
D.10
Ans:A
55.20% of a figure is 350.What is the figure?
A.1000
B.1500
C.1750*
D.2000
Ans:C
56.x+x/2+x/4+x/8=15x=?
A.8*
B.2
C.4
D.6
Ans:A
57.75% of 96=? X 12
A.72
B.6*
C.12
D.96
Ans:B
58.7.02+7.2-2.2=?
A.12.2
B.12.0
C.12.02*
D.12.002
Ans:C
59.The ratio between two numbers is 3:4.If each number be increased by 2.The ratio becomes 7:9.Find the numbers.
A.12,16*
B.16,12
C.12,15
D.13,14
Ans:A
60.The average of consecutive natural numbers from 1 to 49 is :
A.28
B.50
C.48
D.49
E.25*
Ans:E
61.Maximum amount to be transferred from Net Profit of the Cooperative Society to Co-operative Education fund is:
A.Rs.10,000
B.Rs.1,50,000
C.Rs.40,000
D.Rs.25,000
E.None of these*
Ans:E
62.Maximum rate of dividend payable by a Co-operative Society is limited to:
A.5%
B.15%
C.20%
D.25%*
Ans:D
63.Area of operation of COIRFED is
A.Alapuzha Dist.only
B.Kerala State*
C.Alapuzha,Kollam Dist.
D.Kozhikode and Ernakulam Districts
Ans:B
64.Head Quarters of National Diary Development Board is:
A.Anand*
B.Bombay
C.Delhi
D.Ahamadabad
Ans:A
65.HANTEX is the brand name of
A.Kerala State Mill Owners Society
B.Association of Hand Made Units
C.Kerala State Handloom Weaver’s Co.op.Society*
D.Kerala State Khadi Workers Co.op.Society
Ans:C
66.The Kerala Women Co-operative Federation is
A.Bank Managed by woman
B.Woman’s Trade Union
C.Apex Federation of Primary Women Societies*
D.Association of Women Board Members in Co-operative Societies
Ans:C
67.Head Quarters of RUBCO is
A.Trivandrum
B.Kottayam
C.Kozhikode
D.Kannur*
Ans:D
68.Which one of the following serves as the connecting link between Money Market and Co-operative Movement?
A.State Co-operative Bank*
B.Regional Rural Banks
C.Land Development Banks
D.Co-operative Marketing Societies
Ans:A
69.The maximum period of a managing committee(Co-operative Society)is:
A.7 years
B.5 years*
C.4 years
D.3 years
Ans:B
70.Which one of the following is the final authority in a co-operative Society?
A.Board of Directors
B.President
C.General Body*
D.Managing Committee
Ans:C
71.---------acts as the nodal marketing agency in the Co-operative Sector at National level.
A.NCDC
B.NCCF
C.NAFED*
D.RDC
Ans:C
72.In a Co-operative Society-------------is never allowed.
A.Voting
B.Buying and Selling
C.Gold Loan
D.Proxy*
Ans:D
73.-------leadership is the principle of Co-operation
A.Democratic*
B.Cetnralised
C.Autocratic
D.Rule of thumb
Ans:A
74.The audit fees of the Primary Credit Societies are calculated on the basis of:
A.Gross Income
B.Total capital
C.Working capital*
D.Turnover
Ans:C
75.The President and office bearers of the society are to be elected with in days from the date of election.
A.5
B.7*
C.15
D.30
Ans:B
76.Which one of the following is not included in the working capital of Central Co-operative Bank?
A.Loans from SCB
B.Loans from private individuals*
C.Share capital
D.Reserve fund
Ans:B
77.A decision on an application for membership has to be taken within of its receipt
A.15 days
B.One month
C.2 months*
D.3 months
Ans:C
78.A statement of the business to be transacted at a meeting is called:
A.Notice
B.Agenda*
C.Minutes
D.Record
Ans:B
79.The Chief Promoter of a Society is bound to convene its first general body within
A.One month from the date of registration
B.Two months from the date of registration
C.Three months from the date of registration*
D.Four months from the date of registration
Ans:C
80.Kerala State Co-operative Union is a
A.Stautory body
B.Non Statutory body
C.Private body
D.Regional organization
Ans:---------
81.The Co-operative Flag is made up of
A.Tricolour
B.Blue colour
C.Red colour
D.The colours of rainbow*
Ans:D
82.By Co-operative Society becomes a legal person.
A.Registration*
B.Formation
C.Election
D.Membership allotment
Ans:A
83.Government participation in the share capital of Co-operative is called:
A.Government Partnership
B.State Partnership*
C.Central Partnership
D.Co-partnership
Ans:B
84.-----------------known as the father of Co-operative Movement.
A.Robert Mullar
B.Rochdale Pioneers
C.Robert Owen*
D.William King
Ans:C
85.How many rules are there in Co-operative Societies,Act 1969?
A.110
B.201*
C.145
D.210
Ans:B
86.Co-operative Arbitration Court is constituted under Section
A.70A*
B.70B
C.70D
D.80A
Ans:A
87.Pension scheme of Employees of Co-operative Societies is constituted under Section
A.68A
B.70A
C.80A*
D.80B
Ans:C
88.The maximum audit fees payable by a society is
A.10% of the net profit
B.5% of the net profit
C.Rs.30,000
D.Rs.1,00,000*
Ans:D
89.According to Section 64(7),the audit fee shall be paid with in a period of days from the date of intimation.
A.10
B.20
C.30*
D.60
Ans:C
90.Co-operative Audit is now done in Kerala by
A.Director of Co-operative Audit*
B.Registrar of Co-operative
C.Commissioner of Audit
D.Auditor and Controller General
Ans:A
91.In 2014,the Co-operative week was celebrated.
A.60th
B.61st*
C.50th
D.51st
Ans:B
92.The Co-operative week is celebrated in India in every year during
A.September
B.October
C.November*
D.December
Ans:C
93.---- is the father of Indian Co-operative Movement.
A.Jawaharlal Nehru
B.Indira Gandhi
C.V.V.Giri
D.Federic Augustus Nicholson*
Ans:D
94.NCDC is a statutory corporation under the ministry of:
A.Finance
B.Home affairs
C.H.R
D.Agriculture*
Ans:D
95.National Council for Co-operative Training was established in
A.1956
B.1969
C.1976*
D.1995
Ans:C
96.All India Rural Credit Survey Committee(AIRCSC)is known as the----------of Indian Co-operative Movement.
A.Magnacarta*
B.Fundamental
C.Basis
D.Guidelines
Ans:A
97.The first Co-operative Bank in India was at
A.Tamil Nadu
B.Karnataka
C.Kerala
D.Madhya Pradesh
E.None of these*
Ans:E
98.The first marketing Co-operative Society in India was at:
A.Tamil Nadu
B.Karantaka
C.Kerala
D.Punjab
E.None of these*
Ans:E
99.Kerala State Co-operative Union was established in
A.1909
B.1970*
C.1972
D.1979
Ans:B
100.First Co-operative Minister in Kerala was:
A.M.V.Raghavan
B.E.M.S.
C.K.Karunakaran
D.T.V.Thomas
E.None of these*
Ans:E
101.First Milk Supply Union in Kerala was
A.Kottayam
B.Ernakulam
C.Alapuzha
D.Calicut*
Ans:D
102.CAPE means
A.Co-operative and Administrative Professional Education Co-operative Academy for Professional Education
B.Co-operation and Agricultural Programme for Environment
.C.Co-operative Assistance for Public Enterprises
Ans:-----------
103.Second Co-operative Societies Act in India came into force on
A.1906
B.1912*
C.1956
D.1969
Ans:B
104.Creation of Urban Banks in India was recommended by Committee.
A.E.D.Maclagan*
B.H.Calvert
C.R.G.Saranya
D.Madhavadas
Ans:A
105.The National Co-operative Union was organized in the year
A.1912
B.1929*
C.1956
D.1906
Ans:B
106.Head Quarters of Milma is at
A.Trissur
B.Ernakulam
C.Kottayam
D.Thiruvanathapuram*
Ans:D
107.Cess fund is created for the development of
A.Handloom Societies*
B.Khadi Societies
C.Marketing Societies
D.Milk Societies
Ans:A
108.Price fluctuation fund is usually created by type of Societies
A.Co-operative Urban Bank
B.Dist.Co-operative Bank
C.Co-operative Marketing Societies*
D.Housing Societies
Ans:C
109.District Co-operative Bank advances short term credit to Primary Co-operative Banks on the basis of:
A.Balance sheet
B.Working Capital
C.Total Assets
D.Credit Limit Statement*
Ans:D
110.NCCT was established under the recommendation of Committee.
A.Swaminathan*
B.S.D.Mishra
C.T.A.Pai
D.Vaidyanadan
Ans:A
111.Annual credit limit statement is prepared by:
A.State Government
B.State Co-operative Bank
C.NABARD
D.PACS*
Ans:D
112.Usual method of financing Co-operative Banks by NABARD is the way of:
A.Direct finance
B.Indirect finance
C.Re finance*
D.Agency financing
Ans:C
113.Co-operative education and training in Kerala is the responsibility of State Co-operative Union
A,Circle Co-operative Union
B.State Co-operative Bank
C.Co-operative Department
D.None of these
Ans:-----
114.The journal published by Kerala State Co-operative union is
A.Sahakarana Veedhi
B.Sahakarana Journal*
C.Co-operative News
D.The Co-operator
Ans:B
115.The Kerala Co-operative Housing Federation is financed by
A.RBI
B.State Co-operative Bank
C.NABARD
D.LIC*
Ans:D
116.An officer who executes the award is called:
A.Sale Officer*
B.Arbitrator
C.Liquidator
D.Administrator
Ans:A
117.The authority competent to write off bad debts in a Co-operative Society is:
A.President
B.Registrar of Co-operative Societies
C.Managing Committee
D.General body*
Ans:D
118.The seventh Co-operative Congress of kerala was held at:
A.Kollam
B.Ernakulam
C.Thrissur*
D.Kottayam
Ans:C
119.Apex institution for rural credit in India is:
A.RBI
B.SBI
C.NABARD*
D.IRDP
Ans:C
120.There are-----------circle Co-operative Unions in Kerala.
A.60
B.63
C.65*
D.70
Ans:C
121.The returning officer for the election of circle Co-operative Union is:
A.Assistant Registrar
B.Assistant Director*
C.Joint Registrar
D.Joint Director
Ans:B
122.The Co-operator was the publication of:
A.Robert Owen
B.William King*
C.Dr.Haas
D.Ben Hardi
Ans:B
123.--------birth place of Agricultural Co-operatives.
A.Italy
B.England
C.Denmark*
D.Germany
Ans:C
124.-------birth place of Co-operative Marketing Societies.
A.Denmark
B.England
C.Germany
D.Italy
E.None of these*
Ans:E
125.Special general body of a Co-operative Society shall be called by:
A.President
B.Secretary
C.Registrar*
D.Government
Ans:C
126.The regulator of Indian Money Market is:
A.SEBI
B.NABARD
C.RBI*
D.IMF
Ans:C
127.EMI stands for:
A.Equated Monthly Interest
B.Equated Monthly Instalment*
C.Earnest Money Internest
D.Earned Monthly Interest
Ans:B
128.------------means the transfer of money from one bank account to another electronically.
A.ATM
B.E-purse
C.Electronic Clearance Scheme
D.Electronic Fund Transfer*
Ans:D
129.In banking terminology,CORE stands for:
A.Centralized Online Real Time Exchange*
B.Central Operating Ready Exchange
C.Common Online Right Entry
D.Correct Online Report and Entries
Ans:A
130.In banking MICR stands for:
A.Maximum Interest for Current and Recurring Deposit
B.Minimum Interest for Current and Recurring Deposit
C.Magnetic Ink Character Recognition*
D.Magnetic Identity of Cheque Recognition
Ans:C
131.The banker’s debt is known as:
A.Loan
B.Liability
C.Deposit*
D.Sundry Debtors
Ans:C
132.Banker has--------lien.
A.Special
B.General*
C.Fixed
D.Common
Ans:B
133.Until the establishment of NABARD,---------was the Apex Bank for rural credit.
A.SBI
B.State Co-operative Bank
C.NAFED
D.World Bank
E.None of these*
Ans:E
134.IRDP stands for:
A.Indian Rural Development Project
B.Indian Rural Diary Project
C.International Road Development Project
D.Integrated Rural Development Programmes*
Ans:D
135.The maker of a bill of exchange or cheque is known by name
A.Drawer*
B.Drawee
C.Payee
D.Payer
Ans:A
136.What is the correct statement?
A.Capital=Assets+Liabilities
B.Liabilities=Capital+Assets
C.Asset=Liabilities +Profit
D.Assets-Liabilities=Capital*
Ans:D
137.Drawings account is related to:
A.Personal A/c*
B.Real A/c
C.Nominal A/c
D.Expense A/c
Ans:A
138.Pre-paid insurance account is a:
A.Nominal A/c
B.Personal A/c*
C.Real A/c
D.Liability A/c
Ans:B
139.Accounting does not record non financial transactions because of
A.Equity concept
B.Cost concept
C.Going concern concept
D.Money measurement concept*
Ans:D
140.Goods destroyed by fire should be credited to
A.Purchase A/c
B.Sales A/c
C.Loss of goods by fire A/c
D.Profit and Loss A/c
E.None of these*
Ans:E
141.Which of the following should be used to  record purchase of furniture on credit?
A.Purchase Day Book
B.Cash Book
C.Journal Proper*
D.Purchase Returns Book
Ans:C
142.Which of the following account is increased by debit entries?
A.Machinery A/c*
B.Sales A/c
C.Discount Received A/c
D.Purchase Returns A/c
Ans:A
143.Cash book prepared on imprest system is
A.Three Column Cash Book
B.Two column Cash Book
C.Purchase Book
D.Petty Cash Book*
Ans:D
144.The statement sent along with purchase returns is:
A.Credit Note
B.Debit Note*
C.Purchase Returns Book
D.Sales Returns Book
Ans:B
145.An example of revenue expenditure is
A.Purchase of Land
B.Purchase of Building
C.Bank Deposit
D.Salaries
E.None of these*
Ans:D
146.Depreciation is charged on
A.Fixed asset*
B.Outward cheques
C.Current Asset
D.Intangible assets
Ans:A
147.Provision for bad debts is calculated on
A.Creditors
B.Credit purchase
C.Credit sales
D.Debtors*
Ans:D
148.Accounts Receivable includes
A.Sundry Debtors
B.Bills Receivable
C.Promissory Note
D.All of these*
Ans:D
149.Unearned income accout is a
A.Asset
B.Liability*
C.Expense
D.Contingent Asset
Ans:B
150.Closing stock is valued at
A.Market price
B.Cost Price
C.Market price or cost price which ever is less*
D.Actual price
Ans:C
151.Assets are held for the purpose of
A.Resale
B.Earning Revenue*
C.Conversion into Cash
D.Stocking
Ans:B
152.When the closing stock A/c appears in the Trial Balance,what is the accounting treatment?
A.Debit Trading A/c
B.Credit Trading A/c
C.Credit P & L A/c
D.Show on the Asset side of Balance Sheet only*
Ans:D
153.When Outstanding Rent A/c appears in the Trial Balance,What is the accounting treatment?
A.Debit trading account
B.Debit Profit and loss A/c and show on the liability side of the Balance Sheet
C.Debt Profit and loss A/c only
D.Show on the Liability side of the Balance Sheet only*
Ans:D
154.Gross Profit+Opening stock+Purchase+Direct Expense-sales=
A.Cost of goods sold*
B.Closing stock
C.Net Profit
D.Purchase returns
Ans:A
155.Legal fees for acquiring property is
.A.Revenue Expenditure
B.Capital Expenditure*
C.Profit
D.Loss
Ans:B
156.Income tax paid by the sole trader,then
A.Debit P & L A/c
B.Credit P & A/c
C.Debit Drawings A/c*
D.Credit Drawings A/c
Ans:C
157.’Marshalling’used in connection with the preparation of
A.Trading A/c
B.Profit and Loss A/c
C.Balance Sheet*
D.Purchase Day Book
Ans:C
158.When import Duty is given in Trial Balance?
A.Debit Trading A/c*
B.Credit Trading A/c
C.Debit Profit and Loss A/c
D.Credit Profit & Loss A/c
Ans:A
159.Final accounts are
A.Trading A/c
B.Profit and Loss A/c
C.Balance Sheet
D.All the above*
Ans:D
160.Trial Balance is a statement of
A.Assets and Liabilities only
B.Expenses only
C.Income only
D.Debit and credit balances taken from the ledger*
Ans:D



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email