23 March 2016

// // 7 comments

SECRETARY,PRIMARY CO-OPERATIVE SOCIETIES KERALA PSC 12-03-2016

SECRETARY,PRIMARY CO-OPERATIVE SOCIETIES
EXAM DATE:12/03/2016
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD

CODE NO:985/16
Each Questions carries half mark
Marks:80(160 x1/2)
1.The word co-operation is derived from the ----------word ‘co-operari’
A.Latin*
B.Greek
C.Roman
D.Italian
Ans:A

2.Members of ICA are national
A.Leaders
B.Federations*
C.Banks
D.Associations
Ans:B
3.Registration of co-operative societies is
A.Optional
B.Not required
C.Compulsory*
D.Avoided
Ans:C
4.Co-operative flag should be hoisted with------colour at top
A.Red*
B.Violet
C.Orange
D.Green
Ans:A
5.RRBs should get recommendation ------for opening branches.
A.RBI*
B.NABARD
C.Registrar of co-operatives
D.Minister
Ans:A
6.District level and State level societies are called------------societies.
A.Secondary
B.Primary
C.Apex
D.Rural
E.None of these*
Ans:E
7.National level apex co-operative agricultural marketing society is
A.MARKETFED
B.CONSUMERFED
C.NAFED*
D.NCCF
Ans:C
8.Uncalled capital is also known as capital.
A.Reserve*
B.Primary
C.Authorized
D.Initial
Ans:A
9.Stock is a consolidation of shares.
A.Reserve
B.Partly paid
C.Uncalled
D.Fully paid*
Ans:D
10.Dividend is calculated on the capital
A.Reserve
B.Partly paid
C.Paid-up*
D.Issued
Ans:C
11.Bull clubs are the dairy co-operatives established in
A.Denmark*
B.Italy
C.Germany
D.U.S.A
Ans:A
12.Schuiz was a pioneer of co-operative movement in
A.Denmark
B.Italy
C.Germany*
D.U.S.A
Ans:C
13.COINS is a co-operative organization dealing --------------business in co-operatives
A.Marketing
B.Dairy
C.Banking
D.Insurance*
Ans:D
14.Securitisation law is applicable to co-operative
A.Marketing societies
B.Dairy societies
C.Banks*
D.Colleges
Ans:C
15.Multi Unit Co-operative Societies Act was enacted in the year
A.2000
B.2001
C.1991
D.1942*
Ans:D
16.Co-operative credit organizations in Japan are called
A.KOH*
B.KOH-TOKU
C.Wh
D.Hevrat
Ans:A
17.NCCE is functioning under the control of
A.NCUI*
B.Government
C.Registrar
D.Secretary
Ans:A
18.The apex body that gives training to co-operative personnel is
A.NCUI
B.VAMNICOM*
C.NCCT
D.ICM
Ans:B
19.NCUI was organized in the year
A.2000
B.1949
C.1991
D.2002
E.None of these*
Ans:E
20.State Co-operative Union Kerala is established as per the
A.State Co-operative Societies Act*
B.TU Act
C.Companies Act
D.RBI Act
Ans:A
21.CAMPCO is a ----------marketing and processing co-operative society.
A.Ayurvedic
B.Arecanut*
C.Agro
D.Animal
Ans:B
22.RAIDCO is engaged in the distribution of machineries.
A.Ayurvedic
B.Arecanut
C.Agro*
D.Animal meat processing
Ans:C
23.The Kerala State Handloom Weavers Co-operative Society was formed on
A.27-04-1961*
B.31-03-1998
C.27-01-1961
D.31-01-1998
Ans:A
24.The tribal development programme in co-operative sector is
A.LIGHTS
B.LAMPS*
C.CAMPCO
D.Coir co-operative
Ans:B
25.In co-operative societies------is the primary motive.
A.Profit
B.Service*
C.Profit and service
D.Survival
Ans:B
26.The first supermarket was formed in the year--------in New Delhi
A.2000
B.1960*
C.1991
D.1966
Ans:B
27.NFCF is a national federation in ----------sector.
A.Farming
B.Fabric
C.Ferry
D.Fishing
E.None of these*
Ans:E
28.Mehta Committee on Co-operative administration was appointed in the year
A.1963*
B.1993
C.1969
D.1964
Ans:A
29.----------is known as the cradle of co-operative movement.
A.Denmark
B.England
C.Germany*
D.U.S.A
Ans:C
30.MARKETED is the apex marketing ----------in the State.
A.Bank
B.Association
C.Labour union
D.Federation*
Ans:D
31.The most important income of a bank is
A.Commissions
B.Locker rent
C.Interest*
D.Registration fee
Ans:C
32.Cash credit is a form of
A.Commissions
B.Deposit
C.Advance*
D.Investment
Ans:C
33.Assets which do not carry more than normal credit risk is known as
A.Standard asset*
B.Risk asset
C.Loss asset
D.Contingent asset
Ans:A
34.Savings bank deposit is a to the bank
A.Asset
B.Deposit
C.Liability*
D.Investment
Ans:C
35.Final account  of a banking company consists of
A.Assets
B.Trading a/c
C.Liabilities
D.P & L a/c and balance sheet*
Ans:D
36.According to income recognition,interest on NPA should be recognized on  --------basis.
A.Accrual
B.Standard
C.Actually received*
D.Expiry
Ans:C
37.Banks pay maximum rate of interest on-----account.
A.Current
B.Savings bank
C.Loan
D.Fixed deposit*
Ans:D
38.Buy back of equity shares is a method of capital
A.Restructuring
B.Redemption
C.Reserve
D.Realisation*
Ans:D
39.IPO means initial
A.Private offer
B.Private order
C.Public offer*
D.Public order
Ans:C
40.Right shares are issued to
A.Promoters
B.Directors
C.Debenture holders
D.Existing shareholders*
Ans:D
41.Test checking is done when there is an effective ----------system.
A.Accounting*
B.Internal check
C.Perpetual inventory
D.Vouching
Ans:A
42.Current audit file consists of matters of
A.Future importance
B.Past year
C.The year of audit*
D.Current account
Ans:C
43.Civil liability of an auditor implies liability for
A.Fraud
B.Misappropriation of cash
C.Theft
D.Misfeasance
E.None of these*
Ans:E
44.Under peer review the audit work of an auditor is reviewed by another
A.Friend
B.Employee
C.Auditor
D.Director*
Ans:D
45.First auditors are appointed by
A.Share holders
B.Employees
C.Board of directors
D.Government*
Ans:D
46.Auditors are liable under
A.Companies Act only
B.Income Tax Act only
C.Common Law
D.A,B and C*
Ans:D
47.Remuneration of company auditors are fixed by
A.Share holders*
B.Registrar of companies
C.Board of directors
D.Government
Ans:A
48.------------voucher is the duplicate of original voucher.
A.Collateral*
B.Primary
C.Original
D.Best
Ans:A
49.Internal audit is considered as a service to the
A.Employee
B.Management*
C.Auditor
D.Government
Ans:B
50.Audit conducted as per the provisions of law is –audit.
A.Statutory*
B.Continuous
C.Internal
D.Social
Ans:A
51.In a joint stock company the audit report is submitted to
A.Share holders
B.Employees
C.Board of directors*
D.Accountant
Ans:C
52.Pre-arranging and co-ordinating the audit work is called
A.Audit planning
B.Audit programme*
C.Internal Check
D.Internal audit
Ans:B
53.Audit notebook is also  called audit
A.Planning
B.Programme
C.Memorandum*
D.Activity
Ans:C
54.Errors of omission are
A.Errors of principle
B.Technical errors
C.Clerical errors*
D.A,B and C
Ans:C
55.Payment for building purchased should be vouched with
A.Cash book
B.Building account
C.Title deed*
D.Bank account
Ans:C
56.Purchase of land is a
A.Revenue receipt
B.Capital receipt
C.Revenue expense
D.Capital expense*
Ans:D
57.Special audit is necessary for -------business enterprise.
A.Inefficient*
B.Efficient
C.Manufacturing
D.Trading
Ans:A
58.The audit conducted between two annual audit is---------audit.
A.Interim*
B.Efficiency
C.Internal
D.Continuous
Ans:A
59.Tests of control are not concerned with ----------of controls
A.Existence
B.Effectiveness
C.Designing
D.Continuity*
Ans:D
60.”Teeming and lading”is also known as
A.Looping
B.Lapping*
C.Embezzlement
D.Hacking
Ans:B
61.RRBs are sponsored by---------banks
A.Foreign
B.Private
C.Nationalised*
D.Scheduled
Ans:C
62.One of the methods of qualitative credit control is:
A.Bank rate policy
B.CRR
C.Open market operation
D.Credit rationing*
Ans:D
63.Centralised Online Realtime Electronic Banking is known as
A.Core Banking*
B.Net Banking
C.Real time gross settlement
D.IT banking
Ans:A
64.When banker is the trustee,customer is the
A.Trust
B.Agent
C.Beneficiary*
D.Executor
Ans:C
65.Banks generally give overdraft facility through -------------account.
A.Current*
B.Fixed
C.Savings bank
D.Term deposit
Ans:A
66.Image-based clearing system used for faster clearing of cheques is
A.EFT
B.Cheque truncation*
C.MICR
D.CORE banking
Ans:B
67.The first bank in India was started in the year:
A.1786
B.1886
C.1887
D.1787
E.None of these*
Ans:E
68.The Banking Regulation Act was passed in the year
A.1786
B.1949*
C.1887
D.1950
Ans:B
69.HDFC Bank is a ----------sector bank.
A.Nationalised
B.Private*
C.Public
D.Old
Ans:B
70.When banks sell insurance products it is called
A.Insurance
B.Assurance
C.Secured insurance
D.Bankassurance*
Ans:D
71.ATM stands for
A.Any Time Money
B.Auto Tele Machine
C.Automated Teller Machine*
D.Anywhere Transaction Money
Ans:C
72.At the time of inflation the Central Bank -------government securities.
A.Sells
B.Purchases*
C.Redeems
D.Transfers
Ans:B
73.Lien is the right of a creditor to retain the of the property of his debtor
A.Power to sell
B.Possession*
C.Ownership
D.Power to purchase
Ans:B
74.When banker collects cheques of his customer the banker acts as his
A.Debtor
B.Agent*
C.Beneficiary
D.Executor
Ans:B
75.The first factoring service was started in India by
A.RBI
B.SBI*
C.SBT
D.SIB
Ans:B
76.Banking Ombudsman Scheme was introduced for the -----------of grievances of bank customers.
A.Redressal*
B.Promotion
C.Avoidance
D.Recommendation
Ans:A
77.SIDBI was set up in the year
A.1989*
B.1949
C.1987
D.1950
Ans:A
78.---------------cheque bears a date earlier than the date of issue.
A.Post-dated
B.Multilated
C.Ante-dated*
D.Invalid
Ans:C
79.The -----------is necessary to constitute a special crossing
A.Double crossing
B.Two parallel lines
C.Name of the bank*
D.Account payee
Ans:C
80.Negotiable Instruments Act was passed in the year
A.1981
B.1982
C.1881*
D.1781
Ans:C
81.As per-------------every member of a society shall exercise his vote in person.
A.Section 21*
B.Section 20
C.Section 22
D.Section 23
Ans:A
82.A member can take shares in a society to the extent of-------------of the total share capital.
A.One fourth
B.One third
C.One sixth
D.One fifth*
Ans:D
83.President of a co-operative society is elected by the ----------from among themselves.
A.Employees
B.Members
C.Executives
D.Managing Committee*
Ans:D
84.Kerala State Co-operative Union is the custodian of co-operative
A.Employee’s fund
B.P.F.Fund
C.Education fund*
D.Society’s documents
Ans:C
85.---------of the Co-operative Societies Act deals with audit of accounts of the societies.
A.Section 63*
B.Section 64
C.Section 23
D.Section 22
Ans:A
86.Every society has to pay audit fee within one month of receipt of audit certificate to the
A.Chartered Accountant
B.Government
C.Secretary
D.Managing Committee*
Ans:D
87.As per----------every Cooperative Society in Kerala is to affiliated to State Co-operative Union.
A.Section 61
B.Section 71
C.Section 91
D.Section 90*
Ans:D
88.The Headquarters of Co-operative Tribunal is constituted under
A.Section 61
B.Section 71*
C.Section 80
D.Section 81
Ans:B
89.Under Rule 176,the Registrar can --------------any resolution of any meeting of any society.
A.Review
B.Repeal
C.Revoke
D.Rescind*
Ans:D
90.Formal expression of a decision of Civil Court,which is not a decree is
A.Order
B.Repeal
C.Review
D.Direction*
Ans:D
91.A------------is a formal complaint filled by plaintiff before a Civil Court.
A.Summons
B.Appeal
C.Plaint
D.Representation*
Ans:D
92.An associate member is admitted in a society as per --------of the KCS Act.
A.Section 18*
B.Section 19
C.Section 20
D.Section 81
Ans:A
93.The members of a co-operative  society have----------liability.
A.Unlimited
B.No liability
C.Limited liability*
D.Restricted liability
Ans:C
94.All social welfare societies are exempted from
A.Registration
B.Audit fees*
C.Penalty
D.Liability
Ans:B
95.Inspection of books of accounts of a society is made by ------------as per Section 66
A.Registrar*
B.Minister
C.Secretary
D.President
Ans:A
96.Circle Co-operative Union is constituted by government notification in the
A.Leading newspaper
B.Hindu
C.Gazette*
D.Registrar’s office
Ans:C
97.Powers of the Co-operative Service Examination Board are enlisted in --------of the Act.
A.Rule 182 and 182 A*
B.Rule 183
C.Section 55
D.Section 56
Ans:A
98.Execution of awards is the duty of
A.Registrar*
B.Minister
C.General body
D.Civil court
Ans:A
99.Amendment of the bye-law of a society is dealt with--------at KCS Act.
A.Section 9
B.Rule 12
C.Section 12 and Rule 9*
D.Section 10
Ans:C
100.Multi State Co-operative Societies Act was enacted in the year
A.1981
B.1982
C.1988
D.1984*
Ans:D
Instruction for Question N.101 and 102:Give Antonyms for the following words.
101.Artificial
A.Red
B.Natural*
C.Truthful
D.Solid
Ans:B
102.Subservient
A.Aggressive*
B.Straightforward
C.Dignified
D.Supercillous
Ans:A
Instruction for Question No.103 and 104:Give Synonyms for the following words:
103.Canny
A.Obstinate
B.Clever*
C.Handome
D.Petty
Ans:B
104.Error
A.Misadventure
B.Blunder*
C.Misgiving
D.Ambiguity
Ans:B
105.To keep ones temper
A.To become hungry
B.To be aloof from
C.To preserve ones energy
D.To be in good mood*
Ans:D
106.Scarcely had I completed the paragraph -----------the lights went off.
A.When*
B.Then
C.Are
D.Than
Ans:A
107.He does not interfere without ----------completed.
A.Unless
B.Being he is
C.Unless he were
D.Being*
Ans:D
Instruction for Question No.108 and 109.Error correction
108.Underwater archaeology has huge potential as it could be a time consuming and costly way to study the past.
A.As it is
B.But it is*
C.Since it could be
D.But it could be
Ans:B
109.The employees hope that the management would concede their demands.
A.Would concede to their
B.Will concede to its
C.Will concede to their*
D.Will concede with their
Ans:C
110.You-----------drive so fast,we have plenty of time.
A.Will not
B.Had not
C.Need not*
D.Would not
Ans:C
111.Many companies see technology as a---------for a whole host of -----------problems.
A.Panacea,business*
B.Linking,social
C.Preference,educational
D.System,domestic
Ans:A
112.Thanks to its rebirth in the TV series the ----------word has returned to vogue in --------------contexts of horrors.
A.Used,responded
B.Archaic ,related*
C.Current,close
D.French,English
Ans:B
113.One must not be--------------by failure because it is often said that failure is the stepping stone to success.
A.Influenced
B.Disheartened*
C.Affronted
D.Discipline
Ans:B
114.Tolerance is -----------for peaceful relations among the members of a society.
A.Empowerment
B.Apparent*
C.Redundant
D.Imperative
Ans:B
Direction for Questions 115 and 116:I the following questions a sentence has been sequentially broken into four parts;identify that part of the sentence which has an error and mark its alphabet as the answer,if there is no errors choose the option(E)
115.One must be diligent in doing his duty.
A.One must
B.Be diligent
C.In doing
D.His duty*
Ans:D
116.My brother intends joining in the Air Force after graduation
A.My brother
B.Intends joining in*
C.The Air Force
D.After graduation
Ans:B
Direction for Question 117 and 118:In the following questions a part of a given sentence is underlined.Correct the sentence with the  proper choices given below;if there is no correction required;make it as option(E)
117.Students would have no real learning about the context in which rice is grown
A.Student would have no real learning
B.Students would have had no real learning
C.Students have no real learning*
D.Students would have real learning
Ans:C
118.Since the Chief Minister did not approve with their demands,the employees decided to intensify their strike.
A.Approve of*
B.Approve in
C.Approve on
D.Approve at
Ans:A
119.The river Nile is the longest river of Africa and is considered the ------------of Egypt and Sudan
A.Lifestyle
B.Lifespan
C.Lifeblood*
D.Inspiration
Ans:C
120.The knowledge economy is a concept abused by hype,but it does---------some truth about the trajectory  of economics with higher per capita incomes.
A.Brief
B.Capture*
C.Seize
D.Picture
Ans:B
121.In the Deccan Region,most of the river systems flowing generally in---------direction fall in to Bay of Bengal.
A.East*
B.West
C.South
D.North
Ans:A
122.Census 2011 is the 15th Census of India since
A.1891
B.1951
C.1847
D.1872*
Ans:D
123.The song Jana-gana-mana composed originally in Bengali by Rabindranath Tagore,was adopted in its Hindi version as the National Anthem of India on
A.27th December 1911
B.24th January 1950*
C.22nd July 1947
D.25th August 1951
Ans:B
124.The Republic is governed in terms of the Constitution,which was adopted by Constituent Assembly on
A.26th January,1950
B.26th October,1948
C.26th September,1947
D.26th November 1949*
Ans:D
125.The Government of India established Lalit Kala Academy(National Academy of Arts)at New Delhi on
A.5th August 1956
B.5th August 1962
C.5th August 1954*
D.15th July 1955
Ans:C
 126.Mahatma Gandhi National Rural Employment Guarantee Act came in to force on
A.7th September 2005*
B.17th October 2006
C.27th July 2007
D.16th August 2008
Ans:A
127.Indian Military Academy is situated at:
A.Gaya
B.Pune
C.Chennai
D.Dehradun*
Ans:D
128.The Right of Children to Free and Compulsory Education(RTE)Act,2009 became operative in the country on
A.1st April,2010*
B.2nd October 2010
C.1st April,2011
D.22nd February 2012
Ans:A
129.G.B.Pant Institute of Himalayan Environment and Development is headquartered at
A.Mohal-kullu
B.Srinagar
C.Kosi-Katarmal*
D.Pangthang
Ans:C
130.Maternal Mortality Ratio(MMR)is defined as the number of maternal deaths per-------live births.
A.100
B.1000
C.10,000
D.1,00,000*
Ans:D
131.The book entitled ‘A brief History of Time’was written by
A.Stephen Hawking*
B.Virgina Johnson
C.Amar Bose
D.Douglas
Ans:A
132.The biggest country in the world in terms of area is
A.Brazil
B.China
C.Canada
D.Russia*
Ans:D
133.The Capital of Serbia is
A.Monaco
B.Rabat
C.Belgrarde*
D.Colombo
Ans:C
134.The currency of Botswana is
A.Riel
B.Pula*
C.Peso
D.Birr
Ans:B
135.The International Court of Justice is headquartered at
A.Netherlands*
B.U.S.A.
C.Sweden
D.Belgium
Ans:A
136.Which Indian language is also an official language of Singapore?
A.Hindi
B.Bengali
C.Marathi
D.Tamil*
Ans:D
137.The 97th Constitutional amendment is related to
A.Language
B.Co-operatives*
C.Panchayat Raj
D.Taxes
Ans:B
138.Name the new(2014)Financial Inclusion Scheme announced by the Prime Minister of India
A.Make in India
B.Clean India
C.Jan Dhan*
D.Small Banks
Ans:C
139.Who won the 2014 Miss World contest?
A.Rolene Strauss*
B.Edina Kulcsar
C.Aishwarya Rai
D.Megan Young
Ans:A
140.Who won the 2014 Nobel Prize for Economics?
A.John O’keefe
B.Hiroshi Amino
C.Eric Betzig
D.Jean Tirole*
Ans:D
141.How is Raja’s mother-in-law’s only daughter’s son related to Raja?
A.Son*
B.Brother
C.Nephew
D.Uncle
Ans:A
142.How is my mother’s only son in-law’s sister related to me?
A.Mother-in-law
B.Mother
C.Aunt*
D.Cousin
Ans:C
143.How is my father’s brother’s only sibling’s mother related to me?
A.Mother
B.Grandmother
C.Cousin*
D.Daughter
Ans:C
144.One morning Murugan observed that his shadow is falling to his right,which direction is he facing?
A.North
B.South*
C.East
D.West
Ans:B
145.Sukumar travels 7 km towards south and then 5 km towards his left.He further travels 5 km towards south.How far is he from the starting point?
A.13 km
B.9 km
C.23 km
D.10 km
Ans:-----
146.Kalpana travels 12 km towards east,then 8 km towards north and finally 6 km,towards west.How far is she from the starting point and in which direction?
A.10 km and North-east*
B.10 km and North-west
C.18 km and North-west
D.24 km and North-east
Ans:A
147.Find the odd man out.
A.Cat
B.Dog
C.Tiger
D.Elephant*
Ans:D
148.Find the odd man out
A.20
B.72
C.42
D.90*
Ans:D
149.Find the odd man out.
A.India:Rupee
B.USA:Dollar
C.Kuwait:Dinar
D.Australia:Pound*
Ans:D
150.Find the series:5,5,10,30,120,600,------
A.4200
B.1800
C.2400
D.3600*
Ans:D
151.Complete the following series D,F,H,J,L,N,----------
A.O
B.Q
C.P*
D.R
Ans:C
152.Complete the following series
QN,RP,TS,WW,--------FH
A.AC
B.XB
C.AB*
D.YC
Ans:C
153.Find  the value:27:216::64:--
A.216
B.1331
C.512*
D.729
Ans:C
154.Soft:Hard::Cold:-----
A.Hot*
B.Shirt
C.Gloves
D.Fingers
Ans:A
155.In a certain code language,if the word SANDWICH is coded as ADSHCIWN,then how is the word GEOMETRY coded in that language?
A.EGMRTYEO
B.EMGRYTEO
C.EMGRYETO
D.EMGYRETO
E.EMGYRTEO*
Ans:E
156.In a certain code language,if FRAME=48 and HURDLE=74,then FIGMENT=?
A.74
B.89
C.91
D.87
E.81*
Ans:E
157.Find the answer:9 x 4/6-6+8=?
A.10
B.28
C.14
D.8*
Ans:D
158.Find the answer:560% of 70+70% of 560=?
A.516
B.860
C.784*
D.378
Ans:C
159.How many times do the hands of a clock coincide in a day?
A.20
B.21
C.24
D.22*
Ans:D
160.If 20% of X=Y,then Y% of 20 is the same as:
A.5% of X
B.4% of X*
C.20% of X
D.25% of X

Ans:B
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

7 comments:

  1. Anonymous23/3/16

    Iam not that much of a Internet reader to be honest but your blog really nice,keep it up I will go ahead and bookmark your site to comeback later on......

    ReplyDelete
  2. Anonymous23/3/16

    Great post.Keep posting such kind of Information on your site.Iam really impressed by it.Hi there you have done a fantastic job.I will definitely digg it and personally recommend to my friends.Iam confident they will be benefited from this site

    ReplyDelete
  3. Anonymous23/3/16

    Hello my loved one!I wish to say that this article is awesome,nice written and come with approximately all important infos.I would like to peer extra post like this.

    ReplyDelete
  4. Anonymous23/3/16

    This info is priceless.How can I find out more?Iam genuinely pleased read this webpage posts which carries lots of valuable data,thanks for providing such data

    ReplyDelete
  5. Anonymous23/3/16

    Hey there.I found your blog using MSN.This is an extremely well written article.I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.Thanks for the post.I will definitely return

    ReplyDelete
  6. Anonymous23/3/16

    Thanks for sharing your info,I really appreciate your efforts and Iam waiting for your further post.Thank you once again

    ReplyDelete
  7. Anonymous23/3/16

    My brother suggested I might like this website.He was entirely right.This post truly made my day.You can not imagine simply how much time I had spent for this information.

    ReplyDelete

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email