Choose your language

26 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KANNUR 2013 SOLVED PAPER


1.Mr.Manoj-------------the work in November last year
Ans:Started

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM KOLLAM 2013 ANSWER KEY


1.I have --------pens than you .
Ans:Fewer
2.The tiger is one of the ----------animal
Ans:Strongest
3.Neither Seena nor Reena--------well
Ans:Swims
Read More

17 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC EXAM CALENDAR JANUARY 2014


1.04/01/2014 Saturday 02.00 PM to 03.15 PM
LOWER DIVISION CLERK VARIOUS(DIRECT RECRUITMENT)
Syllabus:An Objective TypeTest(OMR Valuation)based on the qualification prescribed for the post
Main Topics:
Part I-Simple Arithmetic and Mental Ability
Part II-General Knowledge & Current Affairs
Part III-General  English
Part IV-Regional Language (Malayalam/Tamil/Kannada)
Candidates can download the  Admission  Tickets through their One Time Registration Profile in the Website  from 16/12/2013
Read More

13 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

JUNIOR CO-OPERATIVE INSPECTOR SOLVED PAPER 2013

EXAM DATE:28-09-2013
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD
1.The basic idea behind Co-operation is:
Ans:Each for all and all for each
2.Voting principle of a Co-operative society is:
Ans:One man one voice
3.-------------is the father of Co-operation
Ans:Robert Owen
Read More

12 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

CONFIDENTIAL ASSISTANT GRADE II,VARIOUS SOLVED PAPER 2013

PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD
1.Sree Narayana Dharma Paripalanayogam is the developed form of”
Ans:Vavootu Yogam
2.When was the Channar revolt begun:
Ans:1822
3.’Onnekalkodi Malayalikal’is the book written by:
Ans:EMS Namboothiripadu
4.He was  a saint without saffron who was he?
Ans:Chattambi Swamikal
Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

ACCOUNTS MANAGER SYLLABUS


PART I-FINANCE AND ACCOUNTING
BUSINESS ENVIRONMENTConcept,Nature,Scope of business Environment Ecnomic Systems.Social Responsibility of Business.Industrial Policy.Industrial Licensing.Role of Public &Private Sector.Planning in India.Monetary & Fiscal Policy.New Economic Policy of the Government of India.Multi National Corporations.ACCOUNTING Meaning,Objectives,Accounting terms-concepts-journal-Accounts-Trial Balance-Preparation of Final Accounts-Partnership Accounts-Company Accounts
FINANCIAL MANAGEMENT Meaning-Financial Plan-Steps –Sources of Finance-Working Capital-Fixed Capital-Capital Budgeting
Read More

11 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM 2013 ANSWER KEY THIRUVANATHAPURAM


1.I am familiar -----------this locality
Ans:With
2.Vishnu is the -----------boy in his class
Ans:Tallest
3.’Don’t play at night; is a/an--------------sentence
Ans:Imperative

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK SOLVED PAPER KASARAGOD 2013


1.The Science of meanings and effects of words is called------------
Ans:Semantics
2.”bana fide”means-------------
Ans:In good faith
3.Correctly spelt word is-------------
Ans:Nocturnal

Read More

10 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

COMBINED HIGHER SECONDARY EXAM NOVEMBER 2013 ANSWER KEY

EXAM DATE :10-11-2013 AFTERNOON SECTION

PART IV-GENERAL AWARENESS
151.A supply function expresses the relationship between
A.Price and output
B.Price and selling cost
C.Price and demand
D.Price and consumption
Read More

4 November 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

SPECIAL BRANCH ASSISTANT POLICE SOLVED PAPER

EXAM DATE:26-10-2013
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD
1.Arun buys an article for Rs.1,00,000 and sells it to Arjun at 20% profit which Arjun sells to Amar at 15 % profit.If Amar sells it to Arya at 10% loss,for how much does Amar seel the article to Arya?
A.Rs.90,000
B.Rs.1,24,000
C.Rs .1,15,000
D.Rs.1,24,200
Ans:D
Read More

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email