Choose your language

1 January 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM 2013 ANSWER KEY THIRUVANATHAPURAM


1.I am familiar -----------this locality
Ans:With
2.Vishnu is the -----------boy in his class
Ans:Tallest
3.’Don’t play at night; is a/an--------------sentence
Ans:Imperative

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

CONFIDENTIAL ASSISTANT GRADE II,VARIOUS SOLVED PAPER 2013

PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD
1.Sree Narayana Dharma Paripalanayogam is the developed form of”
Ans:Vavootu Yogam
2.When was the Channar revolt begun:
Ans:1822
3.’Onnekalkodi Malayalikal’is the book written by:
Ans:EMS Namboothiripadu
4.He was  a saint without saffron who was he?
Ans:Chattambi Swamikal
Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK SOLVED PAPER KASARAGOD 2013


1.The Science of meanings and effects of words is called------------
Ans:Semantics
2.”bana fide”means-------------
Ans:In good faith
3.Correctly spelt word is-------------
Ans:Nocturnal

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

APTITUDE IN TEACHING SET EXAM PAPER



PAPER-1 PART(B)APTITUDE IN TEACHING
PHILOSOPHICAL FOUNDATIONS OF EDUCATION

1.Teachers need to study educational philosophy mainly because:
A.Most teachers follow undesirable philosophy of life
B.Teachers are incapable of formulating their own philosophy
C.Teachers generally don’t follow a philosophy  of their own
D.It gives meaningful direction to instruction
Ans:D

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

RRB Staff Nurse Examination

1.Fertilization of ovum takes place at
A.Isthmus
B.Infundibulam
C.Ampulla
D.Fimbriae
Ans:C

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

POSTAL ASSISTANT PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS

PART1(ENGLISH)
1.Choose the correct alternative
A lunatic lives in an ………..whereas monks live in a……..
Ans:asylum,monastery

2.A gathering of persons assembled for the purpose of hearing a speaker is called
Ans:Audience

3.The collective noun for  a group of solidiers is called
Ans:regiment
Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KANNUR 2013 SOLVED PAPER


1.Mr.Manoj-------------the work in November last year
Ans:Started

Read More
// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM KOLLAM 2013 ANSWER KEY


1.I have --------pens than you .
Ans:Fewer
2.The tiger is one of the ----------animal
Ans:Strongest
3.Neither Seena nor Reena--------well
Ans:Swims
Read More

EXAMCHOICES.IN:UNLIMITED ONLINE EXAM PRACTICE

EXAMCHOICES.IN:UNLIMITED ONLINE EXAM PRACTICE
NO LIMIT FOR ONLINE EXAM PRACTICE