6 March 2017

// // Leave a Comment

FIELD ASSISTANT,HEALTH SERVICES 25-02-2017 QUESTION PAPER

FIELD ASSISTANT,HEALTH SERVICES
EXAM DATE:25-02-2017
FIELD ASSISTANT 25-02-2017(20 QUESTIONS)

1.The man Jumped----------the pond
A.In
B.To
C.On
D.Into
Ans:D

2.Which of the following is not an adjective?
A.Better
B.Beautiful
C.Clean
D.Neatly
Ans:D
3.If you-------me,I would come with you.
A.Calling
B.Called
C.Call
D.Calls
Ans:B
4.----lady in yellow sari is my sister
A.a
B.An
C.The
D.These
Ans:C
5.A male duck is called----
A.Duckling
B.Drake
C.Dude
D.Duke
Ans:B
6.Identify the correct sentence:
A.They will visit Agra last month
B.They were visiting Agra last month
C.They visit Agra last month
D.They visited Agra last month
Ans:D
7.Happy:Unhappy:Appear:---------
A.Disappear
B.Unappear
C.Inappear
D.Antiappear
Ans:A
8.The synonym of the word’change’is-----------
A.Stay
B.Keep
C.Chance
D.Alter
Ans:D
9.”I could’nt understand his words”.Replace the underlined word with the appropriate phrasal verb:
A.Make out
B.Give up
C.Put on
D.Set up
Ans:A
10.The phrase ‘bona fides’means:
A.From office
B.To the end
C.Good faith
D.reminder
Ans:C
11.Which among the following is the opposite of ‘depart’?
A.Apart
B.Arrive
C.Quit
D.Leave
Ans:B
12.Identify the correctly spelt word
A.BELEIVE
B.BILEIVE
C.BELIEVE
D.BELEAVE
Ans:C
13.Choose the correct word:
“What is the bus-------to Mumbai”?
A.Fare
B.Fair
C.Fear
D.Fire
Ans:A
14.’A cock and bull story’Means:
A. A story in which cock and bull are the characters
B.A real incident
C.Something dangerous
D.A story that cannot be believed
Ans:D
15.The one word substitute for ‘an unmarried woman’
A.Lady
B.Spinster
C.Mistress
D.Bachelor
Ans:B
16.’Sumit is a very good painter’ In this sentence the word’very’is-------
A.Noun
B.Verb
C.Adverb
D.Adjective
Ans:D
17.’One of my cousins-------in America’Fill in the blanks with the correct word
A.Is
B.Are
C.Were
D.Be
Ans:A
18.Identify the appropriate tag question for the following sentence:
‘You went to church yesterday----------?
A.Won’t you
B.Didn’t you
C.Aren’t you
D.Isn’t it
Ans:B
19.Children built sandcastles’:
Which of the following will be the correct passive form of this sentence?
A.Sandcastles were built by the children
B.Sandcastles are built by the children
C.Sandcastles are building by the children
D.Sandcastles were being built by the children
Ans:A
20.Good:better:bad:-------
A.Ugly
B.More bad
C.Worse
D.Worst

Ans:C
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email