Choose your language

6 March 2017

// // Subscribe YOUTUBE Channel

FIELD ASSISTANT 04-02-2017 QUESTION PAPER

FIELD ASSISTANT
EXAM DATE:04-02-2017
FIELD ASSISTANT 04-02-2017(20 QUESTIONS)

1.The correct sentence of the following is:
A.I have seen an English film yesterday
B.I was seen an English film yesterday
C.I had seen an English film yesterday
D.I saw an English film yesterday
Ans:D

2.How------books are there in the shelf?
A.Any
B.Many
C.Much
D.More
Ans:B
3.The noun form of ‘speak’is:
A.Speak
B.Speach
C.Speech
D.Spoke
Ans:C
4.The singular form of ‘data’is:
A.Date
B.Datum
C.Datas
D.Datae
Ans:B
5.The synonym of ‘innocent’is:
A.Ingenuous
B.Ingenious
C.Ingratiate
D.inherent
Ans:A
6.’Genocide’means:
A.Systematic cultivation
B.A type of parasites
C.A musical instrument
D.Mass murder
Ans:D
7.John------his friend at the theatre
A.Came along
B.Came upon
C.Came across
D.Came at
Ans:C
8.Government of a small group of all powerful persons is:
A.Autocracy
B.Oligarch
C.Aristocracy
D.Monarchy
Ans:B
9.There are people in our society whose only aim in life is to make money:
A.By hook or by crook
B.By fits and starts
C.By rise and low
D.By yelp and howl
Ans:A
10.The correctly spelt word is:
.Exaggeration
B.Exaggaration
C.Exaggiration
D.Exaggoration
Ans:A

11.’Hypochondria’is:
A.An Animal
B.A place
C.An illness
D.A wild plant
Ans:C
12.’A new----------sweeps clean’
A.Groom
B.Loom
C.Broom
D.Croom
Ans:C
13.Among the given,the odd one is:
A.Bleep
B.Bleat
C.Mew
D.Chirp
Ans:A
14.The antonym of ‘fragrance’is:
A.Stink
B.Aroma
C.Trudge
D.Perfume
Ans:A
15.Slow and steady------------ the game
A.Wins
B.Win
C.Have won
D.Wince
Ans:A
16.Sunil sat------------a wall
A.At
B.In
C.On
D.Over
Ans:C
17.We would have seen it,-------
A.Haven’t we?
B.Wouldn’t we?
C.Didn’t we?
D.Have we?
Ans:B
18.The teacher said to the students.”When did you get up yesterday”?
A.The teacher asked the students when did they get up the previous day
B.The teacher asked the students when they got up the previous day
C.The teacher asked the students when they had got up the previous day
D.The teacher asked the students when they had been got up the previous day
Ans:C
19.They will discuss the matter soon:
A.The matter will discuss soon by them
B.The matter will be discussed soon by them
C.The matter will have discussed soon by them
D.The matter will have been discussed soon by them
Ans:B
20.If they started early--------
A.They will reach in time
B.They would reach in time
C.They would have reached in time
D.The y would have been reached in time
Ans:B


Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Success is doing what you want to do,when you want,where you want,with whom you want,as much as you want.-Tony Robbins.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email