Choose your language

24 July 2016

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK VARIOUS EXAM DATE:01-03-2014


LD CLERK VARIOUS
EXAM DATE:01-03-2014

1.He is ---------to me
A.Knew
B.Know
C.Knowing
D.Known*
Ans:D

2.”You---------bring your note book”the teacher ordered
A.Will
B.Must*
C.Shall
D.May
Ans:B
3.This morning I met---old friend
A.an*
B.a
C.the
D.none of these
Ans:A
4.This is the best novel I have---------read
A.Never
B.Since
C.Ever*
D.Rare
Ans:C
5.The plural form of sister-in-law is:
A.Sister-in-laws
B.Sister-in-law*
C.Sister-ins-law
D.None of these
Ans:B
6.Rahim usually------------till 8’0 clock
A.Sleep
B.Sleeps*
C.Has slept
D.Sleeping
Ans:B
7.--------of thses two boys is clever
A.Both
B.Any
C.Either*
D.None
Ans:C
8.Which is the correct one word substitution for “the custom of having more than one husband at a time”?
A.Polygamious
B.Polygymy
C.Biogamy
D.Polyandry*
Ans:D
9.Sachin batted well,------------he?”
A.Didn’t*
B.Isn’t
C.Hasn’t
D.Hadn’t
Ans:A
10.Fill in the blanks with the opposite of the verb underlined:
The train arrived at the station at 8.a.m. and ----------at 9.a.m
A.Went
B.Reached
C.Departed*
D.Disappeared
Ans:C
11.When I arrived at the station the train ----------
A.Had left*
B.Has been left
C.Left
D.Had been left
Ans:A
12.We will cancel the trip if the weather is bad
Replace the word underlined with correct phrasal verb from the bracket
A.Call at
B.Call off*
C.Call in
D.Call upon
Ans:B
13.Choose the correctly spelt word:
A.Collegeu
B.Collague
C.Collegue
D.Colleague*
Ans:D
14.The plural of ‘criterion’ is:
A.Criterias
B.Criteriones
C.Criterios
D.Criteria*
Ans:D
15.Choose the part in which the grammatical mistake is:
A.Ethics
B.As well as politics
C.Has his*
D.Favourite subject
Ans:C
16.There is nothing to worry------
A.At
B.About*
C.On
D.In
Ans:B
17.Mary asked John whether he----------Hamlet
A.Had read*
B.Has read
C.Has been read
D.Read
Ans:A
18.If you work hard,you----------
A.Succeed
B.Will succeed*
C.Will have succeed
D.Would succeed
Ans:B
19.He does his work------
A.Leisure
B.Leisured
C.Leisurely*
D.Leisures
Ans:C
20.Of his two daughters Tessy is the ----------
A.Most beautiful
B.More beautiful*
C.Beautiful
D.Beauty
Ans:B

Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. You have to be willing to learn new things every day,every second.You can't depend on what you have already been taught.-Russell Simmons.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email