Choose your language

30 August 2016

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC EXAM ANSWER KEY ASSISTANT SALESMAN,CIVIL SUPPLYS CORPORATION 27-08-2016

ASSISTANT SALESMAN,CIVIL SUPPLYS CORPORATION
EXAM DATE:27-08-2016
1.Arjun had been living here---------five years
A.Since
B.For*
C.Before
D.By
Ans:B

2.Karthik speaks English in fluently,-------?
A.Does he
B.Do he
C.Doesn’t he*
D.Don’t he
Ans:C
3.Elephant is the --------animal on land:
A.Biggest*
B.Bigger
C.Big
D.None of these
Ans:A
4.I have got headache.Correct the sentence as:
A.I have got a headache*
B.I got a headache
C.I had got headache
D.None of these
Ans:A
5.Tom asked the stranger,’Where did you go’??The sentence can be reported as Tom asked the stranger:
A.Where he has gone
B.Where he had gone*
C.Where he went
D.Where do you go
Ans:B
6.An example of compound word:
A.Seriousness
B.Table cloth*
C.Horizontal
D.Parallel
Ans:B
7.A synonym of pleasant:
A.Cheerful*
B.Beautiful
C.Rival
D.Colourful
Ans:A
8.Success and ---------are two sides of a coin
A.Grace
B.Willingness
C.Failure*
D.Fragrance
Ans:C
9.One who hates mankind is:
A.Optimist
B.Pessimist
C.Misanthropist*
D.Rationalist
Ans:C
10.Correctly spelt word is:
A.Counsilor
B.Counselor
C.Counsellor*
D.Counsoler
Ans:C
11.A litter of:
A.Cats
B.Bats
C.Cows
D.Puppies*
Ans:D
12.Noun form of Evaporate is:
A.Evaporatant
B.Evaporance
C.Evaporation*
D.Evaporated
Ans:C
13.A fish out of water means:
A.To be in an uncomfortable position*
B.To be in comfortable position
C.To be in an easy way
D.None of these
Ans:A
14.Everything is in order refer to:
A.Allright*
B.Alright
C.Allready
D.Already
Ans:A
15.Plural form of goose is:
A.Goose
B.Gooses
C.Geese*
D.Geeses
Ans:C
16.One of the men----------attended the meeting:
A.Have
B.Is
C.Has*
D.Are
Ans:C
17.I prefer chocolates----------nuts
A.Than
B.To*
C.Less than
D.More than
Ans:B
18.Yesterday I met-------old man.
A.An*
B.A
C.The
D.None of these
Ans:A
19.If you study well,You:
A.Will succeed*
B.Succeed
C.Will have succeed
D.Would succeed
Ans:A
20.Rahul usually --------newspaper in the morning
A.Read
B.Reads*
C.Has read
D.Reading

Ans:B
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. One important key to success is self-confidence.An important key to self-confidence is preparation.-Arthur Ashe.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email