Choose your language

19 January 2017

// // Subscribe YOUTUBE Channel

THEATRE ASSISTANT,AYURVEDA COLLEGE/LAB ATTENDER,DRUGS CONTROL 07.01.2017

THEATRE ASSISTANT,AYURVEDA COLLEGE/LAB ATTENDER,DRUGS CONTROL
EXAM DATE:07.01.2017
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD

1.The rain stoppe,the play had to be suspended
A.Until*
B.When
C.As
D.While
Ans:A

2.Choose the correct antonym of ‘Freedom’
A.Independence
B.Liberty
C.Choice
D.Restriction*
Ans:D
3.-------goes before a fall
A.Haughtiness
B.Kindness
C.Pride*
D.Happiness
Ans:C
4.Devanarayanan asked the boy:
A.What was he doing
B.What he was doing*
C.What he  did
D.What he would done
Ans:B
5.Choose the correct meaning of the foreign word ‘vis a vis’:
A.Back to back
B.Side by side
C.Looking at each other
D.Face to face*
Ans:D
6.He has been working here-----1990
A.From
B.Till
C.Since*
D.Before
Ans:C
7.The study of the origin and history of words
A.Entomology
B.Etymology*
C.Phonology
D.Phonetics
Ans:B
8.The agitation by the workers for higher wages has------
A.Died down*
B.Died upon
C.Died off
D.Died out
Ans:A
9.Are you afraid -------snakes
A.By
B.At
C.About
D.Of*
Ans:D
10.I’m late-?
A.Am I
B.Aren’t I*
C.Isn’t I
D.Are I not
Ans:B

11.’Please come in’is-sentence.
A.Assertive
B.Interrogative
C.Imperative*
D.Exclamatory
Ans:C
12.I saw-one eyed man
A.A*
B.That
C.The
D.An
Ans:A
13.If you invited me I-
A.Would have come
B.Would come*
C.Will come
D.Would be coming
Ans:B
14.I-him seven years ago
A.Met*
B.Have met
C.Had met
D.Have been met
Ans:A
15.This Car-to my  brother
A.Do not belong
B.Belonging
C.Belongs*
D.Has belonged
Ans:C
16.I’ll give you my telephone number-to contact me
A.In case you will need
B.In case you may need
C.In case you would need
D.In case you need*
Ans:D
17.One of my friends-passed the examination
A.Have
B.Is
C.Has*
D.Are
Ans:C
18.Neither of them-invited to the party
A.Was*
B.Were
C.Had
D.Will
Ans:A
19.The meaning of ‘enthanasia’:
A.Murder
B.Assassination
C.Atrocity
D.Mercy killing*
Ans:D
20.’Statutory’means:
A.About statutes
B.Fixed or controlled by law*
C.Pertaining to statutes
D.Stationary
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. If you don't like what you're getting,then change what you're doing.It's up to you.-Pat Croce.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email