WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

WE VALUE YOUR FEEDBACK

Tell us About Your Experience

How would you rate your overall experience on Examchoices.in Website?

What is your purpose for visiting?

17 July 2013

// // Leave a Comment

LD CLERK PREVIOUS QUESTION PAPERS KOLLAM 2005

LD CLERK KOLLAM 2005

1.The word’imbibe’means:
A.Eject
B.Discharge
C.Assimilate
D.Amass
Ans:C

2.The gatekeeper would not let them in------------?
A.Won’t he
B.Wouldn’t he
C.Would he
D.Will he
Ans:C

3.If he had consulted a doctor--------------
A.His disease would have cured
B.He would have been cured
C.The doctor would cure the disease
D.He would cure the disease
Ans:B

4.The word ‘acclaim’means:
A.Disfavour
B.A peculiar demand
C.Censure
D.Approval
Ans:D

5.Now it is very late.It is time we----------the work
A.Have to finish
B.Finished
C.Finish
D.Had finished
Ans:B

6.One word for “the condition of self government”.
A.Autocracy
B.Automation
C.Autonomy
D.Autogamy
Ans:C

7.He insisted on------------
A.Me taking part in the programme
B.Me to take part in the programme
C.My taking part in the programme
D.None of these
Ans:C

8.It looks as though------------
A.It will rain
B.It may  rain
C.It might rain
D.It can rain
Ans:A

9.There ----------plenty of opportunities for the talented people
A.Are
B.Is
C.Has
D.Have
Ans:A

10.The mechanic is good ---------repairing machines
A.In
B.For
C.At
D.About
Ans:C

11.The postman hasn’t come----------
A.Yet
B.Still
C.Already
D.Ago
Ans:A

12.’Red tape’ means:
A.Revolutionary
B.Drastic change
C.Official delay
D.None of these
Ans:C

13.He-----------to arrive at 8 O’clock,but he is late
A.Expected
B.Is expected
C.Has been expected
D.Was expected
Ans:D

14.The word’deadlock’means:
A.Disagreement
B.A device
C.Conciliation
D.None of these
Ans:D

15.He hasn’t got------------manners.
A.A little
B.Little
C.Any
D.Some
Ans:C

16.He--------from Chennai last week
A.Has returned
B.Returned
C.Had returned
D.Will have returned
Ans:B

17.---------------stitch in time saves nine
A.The
B.A
C.A few
D.The few
Ans:B

18.I shall have good time whether I-------
A.Shall win or lose
B.Will win or lose
C.Won or lost
D.Win or loss
Ans:D

19.The opposite of”implicit”is:
A.Explicit
B.Inherent
C.Covert
D.None of these
Ans:D

20.Which word is wrongly spelt?
A.Lien
B.Gruesom
C.Humorous
D.Gazette
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services(DOWNLOAD FULL SOLVED PAPER FILE AVAILABLE ONLINE CUSTOMERS).We value your feedback,so please write to us your experience with us that will help to future programs.
Follow Your Passion with Determination,Dedication & Hardwork,You will be able to achieve your goals.Learning induces Creativity,Creativity leads to Thinking,Thinking provides Knowledge,Knowledge makes you Perfect.Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

Follow by Email