Choose your language

17 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK EXAM ANSWERS KASARAGOD 2005

LD CLERK KASARAGOD-2005

1.The meaning of”incessant”is:
A.Continuous
B.Violent
C.Constant
D.Unending
Ans:A

2.The meaning of”rectify”is:
A.Improve
B.Correct
C.Remedy
D.Satisfy
Ans:B

3.”Humane”means:
A.Gentle
B.Tender
C.Personal
D.Kind
Ans:D

4.”Condense”means:
A.Abridge
B.Console
C.Compress
D.Reduce
Ans:A

5.The opposite of “resist” is:
A.Disagree
B.Satisfied
C.Descend
D.Yield
Ans:D

6.The opposite of the word”wary”is:
A.Careless
B.Slow
C.Destroy
D.Punish
Ans:A

7.He is----------upon his uncle.
A.Dependent
B.Dependant
C.Depending
D.Depend
Ans:A

8.Find out the wrongly spelt word:
A.Assassination
B.Occasion
C.Acquitted
D.Privilage
Ans:D

9.Our office is---------small nor big.
A.Either
B.Not
C.Quite
D.None of the above
Ans:D

10.Ramu has strong resemblance -----------his mother.
A.With
B.To
C.For
D.About
Ans:B

11.The teacher had great confidence---------his student
A.About
B.For
C.In
D.On
Ans:C

12.She was married ------------- a doctor
A.Of
B.To
C.With
D.As
Ans:B

13.It looks ------------it is going to rain
A.If
B.As if
C.Whether
D.None of above
Ans:B

14.-----------they heard the bell the girls went to their  classes.
A.While
B.Since
C.As soon as
D.None of the above
Ans:C

15.She was married ---------------she was sixteen
A.When
B.While
C.As
D.Because
Ans:A

16.”Continual”means:
A.Going on without stopping
B.Occuring repeatedly all the time
C.Always
D.Never ending
Ans:B

17.The at of producing beautiful handwriting is:
A.Calisthenics
B.Carnage
C.Caligraphy
D.Choreography
Ans:C

18.He will not come now………………..?
A.Does he
B.Will be
C.Doesn’t he
D.Won’t he
Ans:B

19.I am late………….?
A.Am I
B.Are I not
C.Aren’t I
D.Isn’t I
Ans:C

20.She takes -------------her father
A.With
B.To
C.For
D.After
Ans:D
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. As long as you're going to be thinking anyway,THINK BIG.-Donald Trump.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email