Choose your language

16 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC LDC EXAM SOLVED PAPER THRISSUR 2003

LD CLERK THRISSUR 2003

1………………means to leave one’s country with a view  to serrling in a foreign country
A.Immigrate
B.Emigrate
C.Hibernate
D.Alternate
Ans:B


2.I would have tickled you if you…………..
A.Tickled me
B.Would tickle me
C.Had tickled me
D.Had been tickled on
Ans:C

3.You will not pass unless--------
A.You do not work hard
B.You work hard
C.You will work hard
D.You will not work hard
Ans:B

4.’A red letter day’means-----------
A.A memorable day
B.A holiday
C.A dangerous day
D.A bad day
Ans:A

5.To put up with means----------
A.To close
B.To prolong
C.To tolerate
D.To forget
Ans:C

6.The first person to congratulate me-----------my success was my teacher
A.In
B.On
C.For
D.About
Ans:B

7.I met-----------European tourist at the hotel
A.A
B.An
C.The
D.That
Ans:A

8.A pair of shoes ---------------found near the scene of murder yesterday
A.Were
B.Was
C.Is
D.Are
Ans:B

9.He told me that he………
A.Is disappointed
B.has disappointed
C.Was disappointed
D.Disappointed
Ans:C

10.Our college day ------------by M.T.Vasudevan nair last week
A.Was inaugurated
B.Had inaugurated
C.Has inaugurated
D.Was being inaugurated
Ans:A

11.If somebody gives you a remedy which is supposed to cure all diseases you will call it---------
A.A panoama
B.A paradox
C.A potion
D.A panacea
Ans:D

12.Notice of a person’s death,especially in newspaper is-------
A.An observatory
B.An obituary
C.An ablution
D.A death warrant
Ans:B

13.Which one is correctly spelt?
A.Ocasion
B.Occasion
C.Occassion
D.Occation
Ans:B

14.Since your handwriting is practically ----------I can hardly read it
A.Illegitimate
B.Ineligible
C.Eligible
D.Illegible
Ans:D

15.Science is a boon if used for good;---------if used for destruction.
A.A bane
B.A pain
C.A balm
D.A boom
Ans:A

16.I--------Mumbai two years ago
A.have visited
B.Visited
C.Was visited
D.Had visited
Ans:B

17.I have been searching for a job ------------1995
A.For
B.In
C.Since
D.After
Ans:C

18.I am not able to -----------the situation
A.Cope up with
B.Cope in with
C.Cope over with
D.Cope with
Ans:D

19.He complained to me that he…………
A.Had a headache
B.Had headache
C.Had the headache
D.Had  an headache
Ans:A

20.The one word for no longer used is
A.Absolute
B.Ancient
C.Obsolete
D.Oriental
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. We are what we think.-Buddha.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email