Choose your language

15 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC LDC EXAM PATHANAMTHITTA ENGLISH QUESTION PAPER 2003

LD CLERK PATHANAMTHITTA 2003

1.He has been working here-------------1990
A.From
B.Since
C.Till
D.Before
Ans:B

2.--------------by his friends ,he joined the match
A.Having encouraged
B.Being encouraged
C.Encouraging
D.Encouraged
Ans:D

3.If you had telephoned ,I---------to your house
A.Would have come
B.Would come
C.Shall come
D.Will come
Ans:A

4.Frogs--------
A.Growl
B.Grunt
C.Squeak
D.Croak
Ans:D

5.’Gracious’means?
A.Reasonable
B.Strong and firm
C.Famous
D.Kind,polite,and generous
Ans:D

6.A person who helps others,especially through charitable works or donations of money is called a---------
A.Proletarian
B.Philanthropist
C.Puritan
D.Totalitarian
Ans:B

7.A person who pays too much respect to social position and wealth or who despises people of a lower social position is called a---------
A.Sceptic
B.Sadist
C.Sorcerer
D.Snob
Ans:D

8.The young one of a lion is called?
A.Cub
B.Calf
C.Kid
D.Colt
Ans:A

9.The sun-----when I got up
A.Rose
B.Had risen
C.Is rising
D.Would rise
Ans:B

10.He is still ill,but ------better than he was
A.Much
B.More
C.very
D.Too
Ans:A

11.Sita usually -----------till midnight
A.Read
B.Reads
C.Reading
D.Has read
Ans:B

12.This car -----------is to my brother
A.Belongs
B.Is belonged
C.Has belong
D.Do not belong
Ans:A

13.His aunt------to see us a few days ago
A.Has come
B.Had come
C.Would come
D.Came
Ans:D

14.It is difficult to –a conversation with all this noise around us.
A.Carry on
B.Carry our
C.Carry off
D.Carry away
Ans:A

15.By this time tomorrow,I ------------the job
A.Will finish
B.Shall finish
C.Will have finished
D.Will be fishing
Ans:C

16.Mohan hasn’t answered one of the papers satisfactorily-he hopes to pass in the first division.
A.In any case
B.Consequently
C.Neverthless
D.One the other hand
Ans:C

17.Hari’s house is bigger than-----------
A.My
B.Their
C.Our
D.Yours
Ans:D

18.Poets often draw their -------------from nature
A.Feelings
B.Imagination
C.Inspiration
D.Investigation
Ans:C

19.----------the rain stopped ,the play had to be suspended
A.While
B.When
C.As
D.Until
Ans:D

20.The opposite of ‘praise’is:
A.Rude
B.Vice
C.Blame
D.Stale
Ans:C
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Positive thoughts lead to positive results,negative thoughts lead to negative results.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Facebook Page and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Facebook page Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Facebook page now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email