Choose your language

15 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

KERALA PSC LD CLERK EXAM 2003 WAYANAD QUESTION PAPERS

LD CLERK WAYANAD 2003

1.A person who is absent minded often-----------things
A.Remembers
B.Recalls
C.Ignores
D.Forgets
Ans:D

2.--------it was safe;the owner left the car unlocked
A.Planning
B.Confusing
C.Thinking
D.Maintaining
Ans:C

3.It took firefighters four hours to ------the fire
A.Put in
B.Put out
C.Put off
D.Put
Ans:B

4.Nobody clapped for the speech ----------bored us stiff.
A.Which
B.Who
C.Because
D.When
Ans:A

5.’Googol’means
A.A wild bird
B.A game
C.A number followed by 100 zeros
D.A website
Ans:C

6.There is no exception ------------this rule
A.For
B.To
C.With
D.On
Ans:B

7.If you felt needled what would you be?
A.Excited
B.Happy
C.Annoyed
D.Adventurous
Ans:C

8.He had-----------money with him and was starving
A.Few
B.Little
C.A little
D.The little
Ans:B

9.’Minor’means
A.Legally under age
B.A water spot
C.Currency of Poland
D.A sub way
Ans:A

10.What is ‘black sheep’?
A.A brand of alcohol
B.A person who looks after the sheep
C.A goat black in colour
D.A disreputable member of a family or group
Ans:D

11.If 'bear' is an animal,then what is ‘bare’?
A.A soft drink
B.Strength
C.Uncovered
D.Opposite gender of’bear’
Ans:C

12.’Jackdaws love my big sphinx of quartz.’What is remarkable about this sentence?
A.This sentence has grammatical error
B.This sentence is written by Shakespeare
C.This sentence includes all the alphabets of English language
D.None of the above
Ans:C

13.A journey by sea is called
A.Voyage
B.Gliding
C.Flight
D.Skating
Ans:A

14.The opposite of’accept”is------------
A.Dismiss
B.Reject
C.Pass
D.Agree
Ans:B

15.he visits his home town once in a blue moon
A.Often
B.Once in month
C.Seldom
D.Once in a week
Ans:C

16.She stood her groud in the face of fearfull odds.
A.Got confused
B.Maintained her position
C.Remained standing
D.None of above
Ans:B

17.A person  who knows many languages is called
A.Illiterate
B.Literate
C.Bilingual
D.Multi-lingual
Ans:D

18.Polygamy is
A.Having no wife
B.Having more than one wife at the same time
C.Having only one wife
D.None of the above
Ans:B

19.Replace the underlined words by a suitable single word
Medical Examination of the dead body proved that it was a murder.
A.Surgery
B.Post-mortem
C.Scanning
D.X-ray
Ans:B

20.Murder of one’s father is called
A.Genocide
B.Homicide
C.Suicide
D.Patricide
Ans:D




Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Your past thoughts have brought you to where you are today;your present and future thoughts will take you to where you go tomorrow.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Facebook Page and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Facebook page Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Facebook page now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email