Choose your language

15 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KANNUR 2003 PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS

LD CLERK KANNUR 2003

1.The opposite of disseminate is-----------
A.Withhold
B.Broadcast
C.Convey
D.Diffuse
Ans:A

2.How is that brother of----------
A.Your
B.You
C.Yours
D.Your’s
Ans:C

3.You may sit----------
A.Wherever your liked
B.When you are tired
C.When you got permission
D.Whenever you liked
Ans:B

4.I have --------money than a clerk
A.Less
B.Lesser
C.Few
D.Fewer
Ans:A

5.I ------that she will be here soon
A.Am expecting
B.Expected
C.Expect
D.Shall expect
Ans:C

6.Henry’s speech failed to ---------his audience
A.Arouse
B.Arise
C.Rouse
D.Rise
Ans:C

7.If we knew your address,we………..to you.
A.Would write
B.Will write
C.Would have written
D.Would have been writing
Ans:A

8.Though he refused at first he----------in the end.
A.Came out
B.Came away
C.Came up
D.Came around
Ans:D

9.A work published after a writer’s death is
A.Memorial
B.Memento
C.Post  death
D.Posthumous
Ans:D

10.A person who is indifferent to pleasure and pain
A.Stoic
B.Sceptic
C.Ascetic
D.Cyectic
Ans:A

11.Thomas is used to ---------at night
A.Work
B.Working
C.Have worked
D.Worked
Ans:B

12.I am  older than you,----------?
A.Am I
B.Amn’t I
C.Aren’t I
D.Weren’t I
Ans:C

13.As there was no choice,the enemy had to give -----------
A.Back
B.Out
C.Up
D.In
Ans:D

14.He looks as if he -----------rich
A.Is
B.Was
C.Were
D.Might have been
Ans:A

15.It-----------since  10o’clock this morning
A.Is raining
B.Was raining
C.Had been raining
D.Has been raining
Ans:D

16.The word categorically means:
A.Leaving no doubt
B.Having several divisions
C.Empahatically
D.With convictions
Ans:C

17.John is--------happy and depressed
A.Alternatively
B.Alternately
C.Alternate
D.Alternative
Ans:B

18.Jerald has difficulty-------his travel arrangement
A.To
B.in
C.At
D.With
Ans:D

19.Affectation means:
A.Pretension
B.Intimacy
C.Pride
D.Feeling
Ans:A

20.Seldom------the park these days
A.We visit
B.We have visited
C.Do we visit
D.We are visiting
Ans:C




Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Your ability to focus and control your own thoughts will enable you to plan and achieve your goals.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email