Choose your language

15 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK 2003 PALAKKAD QUESTION PAPER

LD CLERK 2003

PALAKKAD
1.I have been  waiting for the  appointment-----------1999.
A.For
B.Since
C.In
D.Until
Ans:B

2.He wrote the letter ----------red ink.
A.In
B.With
C.Under
D.About
Ans:A

3.I saw ------------one eyed man
A.That
B.The
C.A
D.An
Ans:C

4.The Chief Minister as well as two  other ministers---------visiting the place today.
A.Are
B.Were
C.Was
D.Is
Ans:D

5.His singing--------admiration from the public.
A.Invoked
B.Evoked
C.Revoked
D.Provoked
Ans:B

6.If you want to telephone him,you will have to -----------the number in the telephone directory.
A.Look at
B.Look to
C.Look through
D.Look up
Ans:D

7.We cannot publicly judge a case that is---------
A.Locus standi
B.Subjudice
C.In to
D.Not a bene
Ans:B

8.--------------is very largely responsible for our slow progress.
A.Red----tapism
B.Nepotism
C.Hedonism
D.Atheism
Ans:A

9.Maiden speech means-----------
A.One’s first speech
B.One’s last speech
C.The speech of a maiden
D.An improvised speech
Ans:A

10.If your friend hates women you will call him a-----------
A.Misogamist
B.Monogamist
C.Misanthrope
D.Misogynist
Ans:D

11.If a person is not benevolent you will call him------------
A.Violent
B.Irreverent
C.Malevolent
D.Unbenevolent
Ans:C

12.If you invited me I-------
A.Would come
B.Will come
C.Would have come
D.Would be coming
Ans:A

13.By the time we reached the station the train------------
A.Already left
B.Has already left
C.Has already left
D.Had already been left
Ans:C

14.He was so ill------------
A.That he could not even walk
B.That he cannot even walk
C.That he will not even walk
D.That he will not be even walking
Ans:A

15.The wrongly spelt  word is----------
A.Occasion
B.Vacation
C.Occupation
D.Vaccancy
Ans:D

16.’Invaluable’means
A.Not valuable
B.Very valuable
C.Negatively valuable
D.Valuable at present
Ans:B

17.When a person falls from prosperity,he is in------
A.Serendipity
B.Audacity
C.Adversity
D.Stupidity
Ans:C

18.When a person’s jokes are indecent,we call them ------
A.Obscene
B.Obverse
C.Obese
D.Obscure
Ans:A

19.I ---------my uncle’s house in those days.
A.Had used to visit
B.Used to visit
C.Was used to visit
D.Am used to visit
Ans:B

20.I---------in western music.
A.Am interested
B.Am interesting
C.Was interesting
D.Had interested
Ans:A



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Everything you do begins with a thought.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Hello friends,
Hi,thanks for recommending us!!We're glad you had a great experience.............www.examchoices.in!!!!You get now free online exam practice from January 2019 to March 2019 exams (USER NAME:EXAM,PASSWORD:WINNER). Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax{One Hundred Rupees+Tax} only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email