Choose your language

15 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

KERALA PSC EXAM LDC ALAPPUZHA 2003

LD CLERK ALAPPUZHA 2003

1.This is the matter------------I am proud
A.Which
B.That
C.Who
D.Of which
Ans:D


2.I found your diary after you------------the house
A.Left
B.Had left
C.Were leaving
D.Would leave
Ans:B

3.Sydney Cartoon,proposed to Lucio but she-------------the offer of marriage
A.Turned down
B.Turned off
C.Turned on
D.Turned out
Ans:A

4.He is married-----------
A.With my sister
B.my sister
C.To my sister
D.None of the above
Ans:C

5.The moon as well as the stars----------
A.Give light at night
B.Do give light at night
C.Gave light at night
D.Gives light at night
Ans:D

6.If he had applied for the post----------
A.He get it
B.He will get it
C.He will have got it
D.He would have got it.
Ans:D

7.The opposite of the word ‘acquitted’is --------------
A.Entrusted
B.Convicted
C.Freed
D.Burned
Ans:B

8.The opposite of the word’synthetic’is:
A.Natural
B.Affable
C.Plastic
D.Cosmetic
Ans:A

9.Two men and a woman were killed in a ------between a car and a jeep .
A.Strike
B.Thrust
C.Collision
D.Collusion
Ans:C

10.Choose the apt word showing the meaning of the underlined word in the sentence
Ernakulam is avery populous city in kerala
A.Luxurious
B.Liked by the people
C.Highly fashionable
D.Thickly inhabited
Ans:D

11.The book you are looking----------is here
A.For
B.At
C.out
D.About
Ans:A

12.He spectacles would not rest on the -----------of her nose
A.Bridge
B.Tip
C.Top
D.Arch
Ans:A

13.The government aims-------rehabilitating the affected victims in the calamity
A.To
B.For
C.About
D.At
Ans:D

14.Bosewell’s Life of Johnson is considered to be the greatest -----ever written
A.Novel
B.Biography
C.Autobiography
D.Fiction
Ans:B

15.I Saw him in Madras two months--------
A.Before
B.Since
C.Ago
D.For
Ans:C

16.Hardly had be reached the station ------------the train arrived
A.Than
B.Until
C.When
D.As
Ans:C

17.The meaning of facsimile:
A.Model
B.Nostrum
C.Exact copy
D.Fake
Ans:C

18.judicious means:
A.Wise
B.Diplomatic
C.Watchful
D.Legal
Ans:A

19.The murder of an important person for political reasons:
A.Regicide
B.homicide
C.patricide
D.Assassination
Ans:D

20.Find Out the wrongly spelt word:
A.Bulldozer
B.Brochure
C.Previlege
D.Separate
Ans:C
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. If you change your thoughts,you will change your life.It's as simple as that.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email