Choose your language

16 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

KERALA PSC EXAM LD CLERK IDUKKI 2003 QUESTION PAPERS

LD CLERK IDUKKI 2003

1.I am indeed lucky,--------
A.Aren’t I?
B.Isn’t I?
C.Am I?
D.Do I?
Ans:A


2.I Have my bedroom------
A.On upstairs
B.In upstairs
C.At upstairs
D.Upstairs
Ans:D

3.The girl was shivering--------cold
A.In
B.By
C.With
D.Of
Ans:C

4.The opposite of ‘gratitude’is
A.Ingratitude
B.Ungratitude
C.Non gratitude
D.Hatred
Ans:A

5.More than one person--------feared to be drowned
A.Are
B.Has
C.Have
D.Is
Ans:D

6.The world ‘lunar’is a/an---------
A.Noun
B.Verb
C.Adjective
D.Adverb
Ans:C

7.One who hates mankind is a-------------?
A.Philanthrope
B.Misanthrope
C.Cynic
D.Sadist
Ans:B

8.”A friend in need is a friend-------------?
A.Indeed
B.In truth
C.In fact
D.in action
Ans:A

9.Children-------------afraid of the dark.
A.Were
B.Are
C.An
D.Is
Ans:B

10.I have lost my -----------of keys
A.Collection
B.Group
C.Bunch
D.Pieces
Ans:C

11.There are-----------interesting poems in this collection
A.Any
B.Neither
C.Some
D.Hardly
Ans:C

12.Sandeep speaks English---------
A.Well
B.Correct
C.Good
D.Best
Ans:A

13.You should abstain -------------violence
A.Of
B.From
C.At
D.To
Ans:B

14.The correctly spelt word below is:
A.Separate
B.Seperete
C.Saperat
D.Separate
Ans:D

15.”SARS”is a/an-----------
A.Pseudonym
B.Acronym
C.Synonym
D.Antonym
Ans:B

16.The girl-----------her father last year
A.Has lost
B.Lost
C.Had lost
D.Have lost
Ans:B

17.One of the persons killed in the accident ----------- a friend of mine
A.Were
B.Are
C.Was
D.Had
Ans:C

18.I visit my parents on-----Sundays
A.Alternate
B.Alternating
C.Alternative
D.Alternatively
Ans:A

19.If you had contested,you --------won the election
A.Would
B.Will
C.Will have
D.Would have
Ans:D

20.”Pseudonym”means:
A.Nickname
B.Surname
C.False name
D.None of these
Ans:c



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Man's greatness lies in his power of thought.-Blaise Pascal.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email