Choose your language

16 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM ANSWER KEY ERNAKULAM 2003

LD CLERK ERNAKULAM 2003

1.Rani’s father did not consent--------her marriage to a shopkeeper
A.For
B.With
C.In
D.To
Ans:D


2.The teacher was annoyed ------------the pupils for talking loudly:
A.At
B.With
C.Towards
D.About
Ans:B

3.If you had locked the car,the bag----------
A.Will not have been stolen
B.Cannot have been stolen
C.May not have been stolen
D.Wouldn’t have been stolen
Ans:D

4.The policeman asked me where-------------
A.I am going
B.I was going
C.Am I going
D.Was I going
Ans:B

5.A  cartographer makes-------
A.Maps
B.Cartoons
C.Cartons
D.Carts
Ans:A

6.Rajan-----------to the Gymnasium three times a week
A.is usually going
B.Is going usually
C.Usually goes
D.Will go usually
Ans:C

7.The Chairman is away on holiday.He -------------to Mauritius
A.Went
B.Has gone
C.Has been
D.Is gone
Ans:B

8.You are painting------------?
A.have you been running
B.Are you running
C.Were you running
D.Have you run
Ans:A

9.The walls are dirty ,it’s time we----------them.
A.Paint
B.Must paint
C.Ought to paint
D.Painted
Ans:D

10.If I were you,I-------------that old scooter.
A.Will not buy
B.Wouldn’t buy
C.Shall not buy
D.Didn’t buy
Ans:B

11.The hunter was attacked by a-------------of wolves
A.Herd
B.Gang
C.Pack
D.Flock
Ans:C

12.After the party most people were inebriated;only  a few were----------
A.Calm
B.Sober
C.Sane
D.Tipsy
Ans:B

13.I am too impatient,--------------?
A.Aren’t I?
B.Amn’t I
C.Isn’t I
D.Do I?
Ans:A

14.Everybody said that --------------at the party.
A.He had enjoyed himself
B.Each had  enjoyed
C.She had enjoyed herself
D.They had enjoyed themselves
Ans:D

15.Where justice prevails ,the guilty would be convicted and the innocent--------------
A.Condemned
B.Excused
C.Accquitted
D.Damned
Ans:C

16.I wish I-------a computer
A.Had
B.Have
C.Will have
D.Would have
Ans:A

17.How-------?
A.Happened the accident
B.The accident happened
C.Did the accident  happened
D.Did the accident happen
Ans:D

18.My sister is very good--------------cooking
A.In
B.About
C.At
D.For
Ans:C

19.I’ll give you my telephone number --------------to contact me.
A.In case you will need
B.In case you would need
C.in case you need
D.In case you may need
Ans:C

20.He wore a mask so that nobody ----------him
A.Would recognize
B.Won’t recognize
C.Can recognize
D.may recognize
Ans:A



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. As you think,so shall you become.-Bruce Lee.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Facebook Page and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Facebook page Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Facebook page now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email