Choose your language

17 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC LD CLERK EXAM SOLVED PAPER THIRUVANATHAPURAM 2005

LD CLERK THIRUVANATHAPURAM 2005

1.I ---------him seen years ago
A.Have met
B.Met
C.Had met
D.Have been meeting
Ans:B

2.A group of girls -------------singing a song
A.Were
B.Are
C.Have been
D.Is
Ans:B

3.I came --------my grandfather’s photograph in a old magazine
A.Across
B.Out
C.About
D.Along
Ans:A

4.The correct spelt word is------------
A.Committy
B.Committe
C.Commity
D.Committee
Ans:D

5.The passive form of ‘He issued the orders’is:
A.The orders were issued by him
B.He has issued the orders
C.He had been issue the orders
D.The orders was issued by him
Ans:A

6.One of my friends--------passed the examination
A.Have
B.Is
C.Has
D.Are
Ans:C

7.They---------together since 2001
A.Have been living
B.Lived
C.Are living
D.Live
Ans:A

8.Take an umbrella with you lest it---------rain
A.Should
B.Would
C.Could
D.Will
Ans:A

9.If you helped me---------
A.i could be help you
B.I should have helped you
C.I would help you
D.I could help you
Ans:C

10.When I reached his house he----------
A.Left
B.Had left
C.Was left
D.Had been left
Ans:B

11.He has been in prison ----------ten years
A.Since
B.For
C.From
D.In
Ans:B
Directions :Qa.No.12-14:In which part of the sentence is the error?

12.I was(A)/asked to(B)/meet(C)/the concerned clerk(D)
Ans:D

13.He told(A)/me that(B)/he is(C)/not well(D)
Ans:C

14.The behaviour(A)/of the(B)/children were(C)/excellent(D)
Ans:C

15.I have lived here------------1990
A.Since
B.In
C.At
D.About
Ans:A

16.The synonym for ‘hate’is---------
A.Bequeath
B.Benumb
C.Bestow
D.Abhor
Ans:D

17.The antonym for ‘valuable’is
A.Invaluable
B.Cheap
C.Unvaluable
D.Non-valuable
Ans:B

18.He is 80 years old,-------------
A.Isn’t it?
B.Isn’t he
C.Is he?
D.Is it?
Ans:B

19.Anis as well as Sunil-------------to blame for what happened
A.Has
B.Is
C.Have
D.Are
Ans:B

20.The synonym for ‘abstain’is----------
A.Contain
B.Refrain
C.Obtain
D.Retain
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. What the mind of man can conceive and believe,it can achieve.-Napoleon Hill.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email