Choose your language

17 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK WAYANAD 2005 ANSWER KEY

LD CLERK WAYANAD 2005

In which part of the sentence is the mistake?
1.(A)My friends have/(B)decided to/(C)congratulate me/(D)for my success.
Ans:D


2.(A)Each one/(B)of these/(C)men are/(D)reliable
Ans:C

3.(A)The teacher/(B)told us that/(C)we are/(D)dull and lazy
Ans:C

4.She is very beautiful---------------
A.Isn’t it?
B.Isn’t she?
C.Is she?
D.Is it?
Ans:B

5.I have been living here-----------1990
A.Since
B.For
C.In
D.Around
Ans:A

6.The conductor as well as he passenger --------------to blame for the trouble
A.Are
B.Is
C.Have
D.Has
Ans:B

7.The synonym of”read”is------------
A.Perceive
B.Pertain
C.Persuade
D.Peruse
Ans:D

8.The synonym of”deny”is---------------
A.Defy
B.Refuse
C.Profuse
D.Obtuse
Ans:B

9.The antonym of “waxing”is------------
A.Unwaxing
B.Fading
C.Waning
D.Diswaxing
Ans:C

10.The antonym of “include”is:
A.Conclude
B.Protrude
C.Exclude
D.Collude
Ans:C

11.One of my relatives ----------in London.
A.Are
B.Were
C.Is
D.Has
Ans:C

12.My uncle ----to Dubai ten years ago.
A.Went
B.Has gone
C.Had gone
D.Was gone
Ans:A

13.A group of men-----------sanding near the shop
A.Are
B.Were
C.Have been
D.Is
Ans:A

14.They -----------each other since 2002
A.Have known
B.Are known
C.Had known
D.Were known
Ans:A

15.This is the place ------------------I was born
A.Where
B.Which
C.Who
D.Whom
Ans:A

16.Inspite of repeated failure he did not give --------his attempt
A.About
B.On
C.Down
D.Up
Ans:D

17.The correctly spelt word is:
A.Ocurrence
B.Occurence
C.Occurrance
D.Occurrence
Ans:D

18.If she agrees I-----inform you.
A.Will
B.Would
C.Would have to
D.Should
Ans:A

19.By the time I reached the railway station the train--------------
A.Left
B.Had left
C.Had been left
D.Has left
Ans:B

20.”I ate a banana”is the active form of------------
A.A banana has eaten by me
B.I was eaten by a banana
C.I had been eaten a banana
D.A banana was eaten by me.
Ans:D
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. The more intensely we feel about an idea or a goal,the more assuredly the idea,buried deep in our subconscious,will direct us along the path to its fulfillment.-Earl Nightingale.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email