Choose your language

17 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LDC EXAM THRISSUR 2005 ANSWER KEY

LDC EXAM THRISSUR 2005
PDF FILE DOWNLOAD     DOC FILE DOWNLOAD

1.No sooner did he touch the switch-----------the motor began to hum.
A.Then
B.Than
C.When
D.Soon
Ans:B

2.Find out the wrongly spelt word:
A.Moustache
B.Hipocrasy
C.Omission
D.Matinee
Ans:B

3.This page consists-----------five paragraphs
A.Of
B.In
C.With
D.To
Ans:A

4.Few people knew the answer……………..?
A.Didn’t they
B.Did they
C.Don’t they
D.Will they
Ans:B

5. A cousin of -----------is a Software Engineer
A.Mine
B.Me
C.My
D.I
Ans:A

6.The opposite of ‘native’:
A.Abroad
B.Natural
C.Alien
D.Rural
Ans:C

7.Where ignorance is bliss,it is folly to be----------
A.Generous
B.Humble
C.Wise
D.Learned
Ans:C

8.Is that the man ------------motor bike has been stolen?
A.Who
B.That
C.Whose
D.Whom
Ans:C

9.I wish I--------rich
A.Was
B.Were
C.Am
D.Will be
Ans:B

10.It is no use-------------about that
A.Worry
B.Worried
C.Worrying
D.To worry
Ans:C

11.Do not go out -----------you get leave
A.Otherwise
B.Unless
C.Yet
D.Not yet
Ans:B

12.The more you get ,--------you spend
A.The more
B.More
C.The most
D.Much
Ans:A

13.Many accidents-------by rash driving
A.Are caused
B.Caused
C.Are causing
D.Causing
Ans:A

14.Find out the word nearest in meaning to the key word ‘Scam’.
A.Muddle
B.Survey
C.Plan
D.Swindle
Ans:D

15.’Chaos’means:
A.Paradise
B.Complete disorder or confusion
C.Busy
D.Solutide
Ans:B

16.Geriatrician is a doctor specializing in
A.Medical care and treatment of old people
B.Heart disease
C.Parkinson’s disease
D.Children’s disease
Ans:A

17.We can ------------you-----------at  a hotel for two years:
A.Put up
B.Put down
C.Put off
D.Put out
Ans:A

18.He said that his mother…………….it
A.Had been knowing
B.Had known
C.Knew
D.Was knowing
Ans:C

19.I----------------my examination yesterday
A.Write
B.Was writing
C.Wrote
D.Had written
Ans:C

20.Find out the wrongly spelt word:
A.Demeanour
B.Endeavour
C.Dormitary
D.Similar
Ans:C




Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

2 comments:

  1. Anonymous23/2/18

    Excellent web-site you have in this article, i do concur
    on some things although, but not all.

    ReplyDelete
  2. All that a man achieves and all that he fails to achieve is the direct result of his own thoughts.-James allen.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email