Choose your language

17 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

KERALA PSC LD CLERK EXAM SOLVED PAPERS KANNUR 2005

LD CLERK KANNUR 2005

1.She said that her husband---------her a gold necklace
A.Will buy
B.Would buy
C.Is going to buy
D.Bought
Ans:B

2.I prefer cold water--------------tea
A.Rather
B.Than
C.To
D.Better than
Ans:C

3.The sick person ------------on the bench
A.Lay
B.Laid
C.Lie
D.Lain
Ans:A

4.My uncle and my guardian ------------me to go abroad for further studies.
A.Want
B.Wants
C.Has wanted
D.Are wanting
Ans:A
5.Could you-------me your pen?
A.Lending
B.Lent
C.Lend
D.Have lent
Ans:C

6.Every one is liable to make  mistakes-------------?
A.Isn’t he
B.Is he
C.Don’t they
D.Aren’t they
Ans:D

7.Find out the wrongly spelt word:
A.When
B.Than
C.Soon
D.Then
Ans:A

8.Find out the wrongly spelt word:
A.Pontiff
B.Incarceration
C.Museum
D.Truely
Ans:D

9.The paths of glory lead but to the ----------
A.Tomb
B.Grave
C.Burial ground
D.Graveyard
Ans:B

10.Neither of them----------invited to the party
A.Was
B.Were
C.Had
D.Will
Ans:A

11.The meaning of euthanasia:
A.Mercy killing
B.Murder
C.Assassination
D.Atrocity
Ans:A

12.The meaning of’dilapidated’:
A.Unchanging
B.Not seen in advance
C.Rush in
D.Falling to pieces
Ans:D

13.If you take rest,your health-------
A.Would improve
B.Will improve
C.Would have improved
D.Would be improving
Ans:B

14.How do you--------------your new neighbor?
A.Get by
B.Get around
C.Get on with
D.Get through
Ans:C

15.I could scarcely ------------his writing
A.Make out
B.Make up
C.Make of
D.Make up for
Ans:A

16.Statutory means --------------
A.About statutes
B.Pertaining to status
C.Fixed or controlled by law
D.Stationary
Ans:C

17.Opposite of the word ‘veteran’:
A.Experienced
B.Young
C.Novice
D.Simple
Ans:C

18.Opposite of the word’confident’:
A.Secret
B.Public
C.Optional
D.Diffident
Ans:D

19.I-----------for the last two weeks:
A.Am reading the novel
B.Was reading the novel
C.Read the novel
D.Have been reading the novel
Ans:D

20.The girls is very -------------for her age
A.Long
B.Tall
C.High
D.Height
Ans:B
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. All that you accomplish or fail to accomplish with your life is the direct result of your thoughts.-James Allen.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email