15 July 2013

// // Leave a Comment

PSC LDC EXAM KASARAGOD 2003 QUESTION PAPERS

LD CLERK KASARAGOD 2003

1.Of the four alternatives,the word nearest in meaning to ‘remote’ is:
A.Common
B.Foolish
C.Close
D.Distant
Ans:D

2.One who does not believe in the existence of God is called an------------
A.Agnostic
B.Occulist
C.Atheist
D.Egoist
Ans:C

3.She often---------with her husband.
A.Falls  through
B.Falls off
C.Falls in
D.Falls out
Ans:D

4.His strength consists -------------his honesty
A.Of
B.In
C.Off
D.into
Ans:B

5.Dried food,hay,etc for horses and farm animals are called:
A.Fodder
B.Freak
C.Flora
D.Fauna
Ans:A

6.The counting of votes has been going on since morning.But no results  have been announced---------
A.Now
B.So far
C.Finally
D.Eventually
Ans:B

7.The opposite of ‘humble’is:
A.Proud
B.Honest
C.Bold
D.Generous
Ans:A

8.They moved to bigger house ---------------they might live more comfortably
A.In case
B.So that
C.As if
D.As long as
Ans:B

9.They Summary of outline of a book,play,etc.is known as:
A.Synonym
B.Syndrome
C.Syntax
D.Synopsis
Ans:D

10.The new manager has-------------many changes.
A.Brought about
B.Brought round
C.Brought up
D.Brought off
Ans:A

11.When I came in,the cat------in my chair.
A.Sleeping
B.Is sleeping
C.Slept
D.Was sleeping
Ans:D

12.A place  where coins are made is called
A.Dock
B.Drapery
C.Mint
D.Granary
Ans:C

13.You should bring your hall-ticket with you to the examination hall,-------------you will not be allowed to enter the hall
A.As a result
B.If so
C.Otherwise
D.However
Ans:C

14.I spoke to her----------
A.In the telephone
B.On the telephone
C.By the telephone
D.With telephone
Ans:B

15.They went  home after they-------their work
A.Finished
B.Had finished
C.Were finished
D.Would finished
Ans:B

16.I----------her for a long time
A.Knew
B.Know
C.Have known
D.Shall know
Ans:C

17.I----------nothing in front of me
A.Am seeing
B.See
C.Have been seeing
D.Shall see
Ans:B

18.Mary declared that the book was not------------
A.Our
B.her
C.Your
D.Hers
Ans:D

19.I wish I-------his address:
A.Have known
B.Know
C.Knew
D.Shall
Ans:C

20.By the end of next month we---------here for to seven years
A.Will have lived
B.Would have lived
C.Will be living
D.Will live
Ans:A



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

0 comments:

Post a Comment

Thanks for Visiting!!Especially Thanks for join our online exam services.We value your feedback,so please write to your experience share with us that will help to future programs.
Kindly please share your question papers that will help everyone,You can also Email to EXAMCHOICES@GMAIL.COM."ATTENTION PLEASE:IF YOU FIND ANY WRONG ANSWER IN THIS WEBSITE,PLEASE INFORM COMMENT BELOW EACH QUESTION PAPER POST,THAT WILL HELP TO OTHERS.FINAL ANSWERS YOU CHECK OFFICIAL WEBSITES"
You have to dream before your dreams can true-Dr.A.P.J.Abdul Kalam
Hope this has helped.Please do Like and Subscribe
Your Support means a lot to us:)
Always standing by you and Working for your success.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email