Choose your language

23 July 2016

// // Subscribe YOUTUBE Channel

KERALA PSC EXAM ANSWER LD CLERK WAYANAD 04-01-2014

LD CLERK WAYANAD
EXAM DATE:04-01-2014

1.Have you --------money on you?
A.Sure
B.Any*
C.Such
D.Their
Ans:B

2.When I arrived at the school,the bell-----
A.Rang
B.Ring
C.Had rung*
D.Running
Ans:C
3.If it rains,we------the game
A.Should postpone
B.Shall postpone*
C.Could postpone
D.Had postpone
Ans:B
4.She had a passion-------dance
A.To
B.With
C.Of
D.For*
Ans:D
5.My mother asked me---------I had not finished the work
A.Whether
B.When
C.How
D.Why*
Ans:D
6.Choose the correct one word for the underlined part:He is in debts because of his habit of spending money wastefully
A.Exonerated
B.Extravagance*
C.Exaltation
D.Extraction
Ans:B
7.The umbrella is
A.Your
B.My
C.Yours*
D.Them
Ans:C
8.The opposite of borrow is:
A.Give
B.Lend*
C.Grant
D.Forgive
Ans:B
9.The word which has the same meaning of “prominence”is
A.Polonaise
B.Greatness
C.Progress
D.Importance*
Ans:D
10.--------Cricket is my favourite pass time
A.Play
B.Played
C.Playing*
D.Plays
Ans:C
11.Which one has the correct spelling?
A.Pneumonia*
B.Neumonia
C.Pumonia
D.Pnuemonia
Ans:A
12.They neglected the teacher’s
A.Advise
B.Advize
C.Advice*
D.Advaise
Ans:C
13.Criticism of other religions ------------hatred and violence among Indians
A.Dead end to
B.Bear fruit to
C.Ones conscience pricks one
D.Fan the flame of*
Ans:D
14.A duke’s wife is known as
A.Duchess*
B.Queen
C.Lady duke
D.Lass
Ans:A
15.I cannot----------what he is saying
A.Make in
B.Put off
C.Make out*
D.Put up
Ans:C
16.Either the students or their teacher------------come
A.Has been
B.Have
C.Has*
D.Had been
Ans:C
17.One of his two sons Reghu is the -------
A.Taller*
B.Tallest
C.Tall
D.Taller than
Ans:A
18.--------novel that you gave me is very interesting
A.An
B.A
C.Those
D.The*
Ans:D
19.-------he borrow the money yesterday?
A.Did*
B.Does
C.Can
D.Would
Ans:A
20.Iam not late,------I?
A.Was
B.Is
C.Are
D.Am*

Ans:D
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Ever since I was a child I have had this instinctive urge for expansion and growth.To me,the function and duty of a quality human being is the sincere and honest development of one's potential.-Bruce Lee.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Youtube Channel and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email