Choose your language

10 February 2014

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC LDC EXAM ANSWER KEY 2014 KOTTAYAM

1.Choose the correctly spelt word
A.Corresponding
B.Coresponding
C.Corresponding
D.Correspunding
Ans:C
2.An Oncologist treats the patients suffering from
A.Tuberculosis
B.AIDS
C.Cancer
D.Diphtheria
Ans:C
3.If you had ordered it,I -------------it
A.Would arrange
B.Will arrange
C.Would have arrange
D.Would have arranged
Ans:D
4.The word opposite in meaning to novice is
A.Virtue
B.Rigid
C.Veteran
D.Blunt
Ans:C
5.The passive voice form of They completed the project is
A.The project is completed
B.The project  was being completed
C.The project was completed by them
D.The project will be completed
Ans:C
6.When I reached there,every body--------------
A.Left
B.Had left
C.Was left
D.Have left
Ans:B
7.The phrase magnum opus means
A.In had faith
B.Magnificient
C.Method of working
D.A great composition
Ans:D
8.If DUCKS:QUACK,then HORSES:-------------------
A.NEIGH
B.BLEAT
C.LISP
D.GRUNT
Ans:A
9.Collective noun for guns is
A.Covey
B.Brace
C.Battery
D.Bask
Ans:C
10.The young one of a pigeon is called
A.Squab
B.Bunny
C.Cygnet
D.Foal
Ans:A
11.Spider is related web.Bee is related to
A.Aviary
B.Kennel
C.Apiary
D.Stable
Ans:C
12.The scientific study of interpretation is
A.Hermeneutics
B.Semantics
C.Phonetics
D.Morphology
Ans:A
13.I am elder to you--------------
A.Aren’t I?
B.Am I?
C.Amn’t I?
D.Are not I?
Ans:A
14.I met ------------------------university player
A.An
B.A
C.The
D.None of these
Ans:B
15.Fear of anything new is
A.Neophobia
B.Nephophobia
C.Noctiphobia
D.Nebulaphobia
Ans:A
16.The phrase to give out means
A.To abandon
B.To yield
 C.To announce
D.To distribute
Ans:C
17.A poem in the form of an address is
A.Sonnet
B.Dramatic monologue
C.Ode
D.Lullaby
Ans:C
18.Are you afraid-----------him?
A.Off
B.Of
C.By
D.At
Ans:B
19.Point out the error part in:He told me that I am an intelligent girl.
A.He told me
B.That
C.I am
D.An intelligent girl
Ans:C
20.Necessity is the mother of----------------
A.Discovery
B.Invention
C.Finding
D.Inventory
Ans:B


Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Always render more and better service than is expected of you,no matter what your task may be.-Og Mandino.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email