Choose your language

10 February 2014

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK ANSWER KEY PALAKKAD 2014

1.Raju is a veteran in this field but his brother is only a------------
A.Natter
B.Novice
C.Nemesis
D.Nexus
Ans:B
2.One word substitute for wild and noisy disorder or confusion is
A.Pandemonium
B.Pharmacopoeia
C.Phenomenon
D.Phrenology
Ans:A
3.Find out the correct  spelling
A.Bourgouis
B.Boorshwa
C.Buourgeois
D.Bourgeois
Ans:D
4.The pen is --------------than the sword
A.Stronger
B.Powerful
C.Mighter
D.Forceful
Ans:C
5.She is------------always going to meetings and organizing parties
A.As busy as a bee
B.Beating around the bush
C.Like a bump on a log
D.Like a bull in a China shop
Ans:A
6.Last year he--------the SSLC Examination with distinction
A.Has passed
B.Had passed
C.Passed
D.Has been passing
Ans:C
7.Nothing will happen-------------------
A.Won’t it?
B.Will it?
C.Would it?
D.Wouldn’t  it?
Ans:B
8.The man -----------writes the book is a friend of mine
A.Which
B.That
C.Whose
D.Who
Ans:D
9.Mount Everest is----------peak in the world
A.Highest
B.The higher
C.The highest
D.Higher than
Ans:C
10.He would buy a car,----------------
A.If he had had the money
B.If he has the money
C.If he have the money
D.If he had the money
Ans:D
11.It is impossible to separate belief ------------emotion
A.From
B.With
C.To
D.For
Ans:A
12.The corporation is spending a lot of money to-------------the city
A.Beauteous
B.Beautiful
C.Beautify
D.Beautifier
Ans:C
13.Would you mind -----------me a pen?
A.Lend
B.Lending
C.Lended
D.Lends
Ans:B
14.Neither the girl nor her brother -----------------passed
A.Have
B.Did
C.Do
D.Has
Ans:D
15.’You are sometimes unwise’means:
A.You are not always wise
B.You are always wise
C.You are always unwise
D.You are a fool
Ans:A
16.A synonym for barren is:
A.Sterile
B.Fertile
C.Sluggish
D.Fake
Ans:A
17.------------------they may say most countries normally do not like to change
A.Whenever
B.Whichever
C.Whoever
D.Whatever
Ans:D
18.It is two months --------------------I went to the doctor
A.For
B.Did
C.Since
D.Have
Ans:C
19.------------------you invite him he will not come
A.Even if
B.While
C.Whenever
D.That
Ans:A
20.I can’t -----------your rudeness any more
A.Put down
B.Put up with
C.Put out
D.Put off
Ans:B


Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. All of us attain the greatest success and happiness possible in this life whenever we use our native capacities to their fullest extent.-Smiley Blanton.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Hello friends,
Hi,thanks for recommending us!!We're glad you had a great experience.............www.examchoices.in!!!!You get now free online exam practice from January 2019 to March 2019 exams (USER NAME:EXAM,PASSWORD:WINNER). Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax{One Hundred Rupees+Tax} only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email