Choose your language

22 June 2018

// // Subscribe YOUTUBE Channel

JUNIOR CLERK,CO-OPERATIVE SERVICE EXAM BOARD,EXAM DATE:05-05-2018

JUNIOR CLERK,CO-OPERATIVE SERVICE EXAM BOARD
EXAM DATE:05-05-2018

I.Choose the correct form of verb given in brackets.
1.One of the students(enter)the class
A.Enter
B.Enters
C.Are entering
D.Were entering
Ans:B

2.They(speak)in English.
A.Speak
B.Speak
C.Spoken
D.None
Ans:A
3.We(have)an English class yesterday.
A.Have
B.Are having
C.Had
D.None
Ans:C
4.The building(go)to be opened now.
A.Will go
B.Goes
C.Will be going
D.Is going
Ans:D
5.She said that she(meet)the teacher accidently.
A.Met
B.Meets
C.Had met
D.Will meet
Ans:C
II.Pick out one word from the following:
6.A stage of no government in a country.
A.Autocracy
B.Anarchy
C.Despotism
D.Mobocracy
Ans:B
7.Dead body of a human being.
A.Corps
B.Cadaver
C.Corporeal
D.None
Ans:B
III.Select synonym from the following words.
8.Quench
A.Little
B.Good
C.Satisfy
D.Avoid
Ans:C
9.Universal
A.Common
B.Particular
C.Limited
D.Simple
Ans:A
IV.Choose antonym from the following.
10.Mandatory
A.Essential
B.Optional
C.Noticing
D.Attentive
Ans:B
11.Input
A.Outside
B.Out set
C.Out put
D.Out run
Ans:C
V.Choose meaning from the following.
12.In lieu of
A.For want of
B.Instead of
C.In the name of
D.In view of
Ans:B
13.Achilles heel
A.Way to improve
B.Weakness
C.The one and only thing
D.Reason for failure
Ans:B
14.To call a spade a spade.
A.To speak very openly
B.Speak
C.Limit
D.To do justice
Ans:A
VI.Choose the meaning for confused words.
15.Accede
A.Adopt
B.Allow
C.Take into account
D.Agree to a proposal
Ans:D
16.Exceed
A.To go beyond
B.Going ahead
C.Neglect
D.No rule
Ans:A
VII.Choose correct prepositions.
17.He prefers tea---------coffee.
A.than
B.unto
C.to
D.from
Ans:C
18.He is absent----------the class.
A.in
B.of
C.from
D.During
Ans:C
VIII.Choose the noun form from the following words.
19.Advise
A.Advising
B.Advise
C.Advice
D.Advisory
Ans:C
20.Compete
A.Competion
B.Competition
C.Competing
D.Compete
Ans:B
21.Who is the first Indian to pass ICS?
A.Sathyandra Nath Tagore
B.Subhas Chandra Bose
C.Surendra Nath Banerjee
D.Pt.Madaria Mohan Malavya
Ans:A
22.Who is the first President of Constituent Assembly?
A.Pt.Jawaharlal nehru
B.Dr.Rajendra Prasad
C.Moulana Abul Kalam Azad
D.Sardar Vallathol Patel
Ans:B
23.Which is the longest Railway Platform in India?
A.Gorakhpur(U.P)
B.Chaathrapathi Shivaji(Bombay)
C.Chennai Central(Tamil Nadu)
D.Ludhiyana(Punjab)
Ans:A
24.Which one of the following is not an endocrine gland?
A.Pituitary Gland
B.Thyroid Gland
C.Digestive Gland
D.Parathyroid Gland
Ans:C
25.Rickets is a disease caused by the deficiency of
A.Vitamin A
B.Vitamin B
C.Vitamin C
D.Vitamin D
Ans:D
26.Who invented Mobile Phone?
A.Pascal(France)
B.David Hughes(U.S.A)
C.Z.Jansen(Netherlands)
D.Martin Cooper(U.S.A)
Ans:D
27.Tomato is rich in
A.Oxalic Acid
B.Citric Acid
C.Tartaric Acid
D.Maleic Acid
Ans:A
28.--------------is responsible for green colour in fire works.
A.Cesium
B.Yellow phosphorous
C.Chlorine
D.Barium
Ans:D
29.The Banking Regulation Act was passed in the  year.
A.1948
B.1949
C.1950
D.1951
Ans:B
30.-------------is the rate at which Commercial Banks borrow money from RBI is called
A.Repo rate
B.Reverse Repo Rate
C.CRR(Cash Reserve Ratio)
D.SLR(Statutory Liquidity Ratio)
Ans:A
31.Committee on the functions  of the constituent Assembly was headed by
A.J.B.Kripalani
B.K.M.Munshi
C.B.Pattabhi Staramayya
D.G.V.Mavalankar
Ans:D
32.Which of the following is not one among the wonders of Ancient world?
A.Statue of Jupiter in Olympia
B.Light house of Alexandra
C.Great wall of China
D.Pyramids of Egypt
Ans:C
33.Which country is known as the ‘Cockpit’of Europe?
A.Belgium
B.Netherlands
C.Luxumburg
D.Portugal
Ans:A
34.What is the present name of Rhodesia?
A.Botswana
B.Zambia
C.Zaire
D.Zimbabwe
Ans:D
35.Which country has the largest coast line in the world?
A.Russia
B.Canada
C.U.S.A
D.Brazil
Ans:B
36.When India gets freedom in 1947 who was the President of Indian National Congress?
A.Moulana Abul Kalam Azad
B.Sir Sankaran Nair
C.Pt.Jawaharlal Nehru
D.Pattabhi Sitaramayya
Ans:No answer
37.Airforce Academy is situated in
A.Thambaram(Chennai)
B.Bengaluru(Karnataka)
C.Dundigal(Telangana)
D.Palam(Delhi)
Ans:C
38.The Foreign Leader who attended the 1st Republic Day Parade at Delhi was
A.President Nassar of Egypt
B.President Sukkarno of Indonesia
C.Marshal Titto of Yogoslavia
D.President Roosvelt of U.S.A
Ans:B
39.The Longest National High way in India.
A.NH 7
B.NH 17
C.NH 22
D.NH 44
Ans:D
40.Moti Masjid in Delhi Fort was founded by the Mughal Emperor
A.Akbar
B.Jehangir
C.Shajehan
D.Aurangzeb
Ans:D
41.Select related letters from the given alternatives.
PNLJ:IGEC:VTRP:?
A.RSTU
B.QOMK
C.RPOM
D.QSRC
Ans:B
42.In a class,Krishna is ranked 8th from the top and 48th from the bottom.How many students are there in the class?
A.56
B.55
C.57
D.None of the above
Ans:B
Read the following information carefully and answer the questions 43 to 47 given below.
A.Five gentleman Ajay,Bijay,Vinay,Sanjay and Akshay are practicing five different professions(Engineering,Medical,Law,Chartered Accountancy and Architecture).Each one can play only one of the five different instruments:Tabla,Violin,Sarod,Sitar and Flute).
B.Ajay is a doctor and can play Sarod
C.The Sitarist is not engineer
D.Vinay and Bijay are not Architects and Vinay cannot play Tbla
E.Bijay can play violin
F.Akshay is a Lawyer and can play flute
43.Which instrument does Vinay play?
A.Sarod
B.Sitar
C.Violin
D.Flute
Ans:B
44.What is the profession of Bijay?
A.Architect
B.Doctor
C.Lawyer
D.Engineer
Ans:D
45.Who as an architect?
A.Ajay
B.Akshay
C.Bijay
D.Sanjay
Ans:D
46.What is the profession of Vinay?
A.Doctor
B.Engineer
C.Lawyer
D.Chartered Accountant
Ans:D
47.Which instrument can Doctor learn from the Architect?
A.Flute
B.Sitar
C.Tabla
D.Sarod
Ans:C
48.Choose the correct one to complete the series.
BDF,CFI,EIM
A.KPS
B.RVZ
C.AEH
D.HMR
Ans:D
49.Find the day of the week on 16th July 1776
A.Wednesday
B.Tuesday
C.Friday
D.Saturday
Ans:B
50.If Gulp:Drink::Rush:?
A.Hop
B.GO
C.Run
D.Jump
Ans:C
51.If CAT is coded as 24,what will be code number of RAT?
A.28
B.35
C.39
D.None of the above
Ans:C
Directions(Qs.52-55):Select the one which is different from the other three responses.
52.A)Urdu
B)Gujarati
C)Hindi
D)Sindhi
Ans:A
53.A)Fable
B)Anecdote
C)Story
D)Poem
Ans:D
54.A)Adjourn
B.Defer
C.Postpone
D.Cancel
Ans:D
55.A)9545
B)7647
C)7859
D)8432
Ans:B
56.If two days before yesterday is Monday,what will be the day of the week 3 days after day after tomorrow.
A.Wednesday
B.Saturday
C.Thursday
D.Friday
Ans:C
In the questions(57-58)given below,there is a series of letters which follow a pattern.Which among the following choices follow the same pattern:
57.LRX,DJP,VBH,NTZ.
A.ELS
B.FMR
C.GKS
D.FLR
Ans:D
58.AEIO,UEOA,IAOE,UOIE
A.AEIO
B.AIAE
C.AAAA
D.None of these
Ans:C
59.’OBJECT’is related to SHADOW in the same way as’WORD’is related to
A.Books
B.Meaning
C.Language
D.Grammar
Ans:B
60.If 6x4=13,7*5=20,5*8=21,then 5*7=?
A.20
B.18
C.24
D.35
Ans:No answer
61.Which is the first Co-operative Society in India?
A.Panchavar Co-operative Society
B.Kannambra Service Society
C.Triplicane Urban Co-operative Society
D.Koduvayoor Urban Co-operative Bank
Ans:C
62.Under crop loan system the scale of finance is calculated by:
A.Technical Committee
B.PACS
C.NABARD
D.KSCB
Ans:A
63.The area of operation of PCARDB is confined to
A.One district
B.One taluk
C.One block
D.One panchayath
Ans:B
64.Price fluctuation fund is created by--------------Co-operative Societies.
A.Labour contract
B.Credit
C.Marketing
D.Industrial
Ans:C
65.Kerajam is a product of
A.Marketfed
B.Rubbermark
C.Rubco
D.Raidco
Ans:A
66.In APCOS the value of milk is calculated on ---------in the milk
A.Fat
B.Fat and SNF
C.Fat and Sugar
D.SNF and Sugar
Ans:B
67.Head quarters of Coir Board is at
A.Kollam
B.Cochin
C.Bangalore
D.Alappuzha
Ans:B
68.Which among the following is a Co-operative Society?
A.NCDC
B.NDDB
C.Hantex
D.State Co-operative Union
Ans:C
69.Periyar mixture is a product of
A.Marketfed
B.Rubbermark
C.Kerafed
D.Rubco
Ans:B
70.Double Compartmental system relates to
A.Marketing Societies
B.Credit Societies
C.Consumer Societies
D.Industrial Societies
Ans:C
71.The book”The law and Prinicples of Co-operation”is written by
A.D.R.Gadgil
B.Nehru
C.H.Calvert
D.B.Sivaraman
Ans:C
72.The folk high school was originated in
A.Japan
B.Denmark
C.Israel
D.England
Ans:B
73.CHF in Canada is related to ------------Societies.
A.Housing
B.Consumer
C.Credit
D.Fisheries
Ans:A
74.The National Rural Infrastructure Development Fund was set up with
A.SBI
B.RBI
C.NABARD
D.IDBI
Ans:C
75.8th Kerala Co-operative Congress was held at
A.Kottayam
B.Ernakulam
C.Thrissur
D.kannur
Ans:D
76.Headquarters of IFFCO is at
A.Gujarat
B.New Delhi
C.Mumbai
D.Kerala
Ans:B
77.Anand is a place in ‘Kaira’district of ---------State.
A.Rajasthan
B.Bihar
C.Gujarat
D.West Bengal
Ans:C
78.----------is the home land of Labour Contract Co-operative Society.
A.Italy
B.Sweden
C.England
D.America
Ans:A
79.--------------was the Chairman of Committee on Model Co-operative Societies Act.
A.Narasimham
B.Brahmaprakash
C.A.M.Khusru
D.Venkittapai
Ans:B
80.----------is the President of SPCS.
A.M.T.Vasudevan Nair
B.Ezhacheri Ramachandran
C.Sivaraman Cheriyanadu
D.Purushan Kadalundi
Ans:B
81.The Chief Promoter shall convene the first general body meeting within ----------from the date of registration of a Society.
A.One month
B.Two month
C.Three months
D.Four months
Ans:C
82.The proposal to the registration of amendment of byelaw shall be signed by secretary and --------members of the committee.
A.Two
B.Three
C.Five
D.Seven
Ans:A
83.Any Society refuses to issue identify card to any member the aggrieved person may appeal to the ---------within fifteen days from the date of receipt of the order of refusal.
A.Secretary
B.Registrar
C.President
D.Returning Officer
Ans:B
84.State Co-operative Election Commission is Constituted as Section-------------of the KCS Act.
A.28 A
B.28 AB
C.28 AA
D.28 B
Ans:D
85.The number of members in the Managing Committee of Primary Co-operative Societies shall not be less than--------and shall not exceed---------as per KCS Act.
A.7-13
B.7-15
C.5-10
D.7-21
Ans:B
86.Which Section of KCS Act empower the Government to exempt any Co-operative Societies from payment of certain taxes,fees and duties?
A.35
B.38
C.39
D.40
Ans:D
87.Name the fund established for meeting the loan liability of those members who have availed loans from Co-operative Societies and died within the repayment period of such loans.
A.Risk fund
B.Reserve fund
C.Member Relief Fund
D.Common good fund
Ans:A
88.Except Societies which are permitted to issue Long term loans and Societies with unlimied liabilities shall not grand loans for periods exceeding ---------months.
A.60
B.90
C.120
D.30
Ans:C
89.Among the following persons who have no power to convene General Body of a Co-operative Society.
A.Enquiry Officer
B.Administrator
C.Liquidator
D.Returning Officer
Ans:D
90.The final voters of a Society shall be published with in --------days prior to the date fixed for poll.
A.25
B.20
C.15
D.30
Ans:B
91.Co-operative Societies which are not coming under the purview of B.R.Act shall maintain fluid resources as per---------of KCS Act.
A.Sec.63
B.Rule 63
C.Sec.62
D.Rule 64
Ans:B
92.Which Section of the KCS Act empowers the Registrar to issue direction to the committee of the society to suspend its officers?
A.66 A
B.68 A
C.66 B
D.66 C
Ans:C
93.As per Section---------of KCS Act Government appointed a Vigilance Officer.
A.66 A
B.68 A
C.69 A
D.70 A
Ans:B
94.Who shall constitute Co-operative Arbitration Courts in Kerala?
A.Registrar
B.State Co-operative Union
C.State Government
D.Central Govt.
Ans:C
95.The liquidator shall complete the liquidation proceeding within a period of---------years from the date of appointment.
A.Two
B.Three
C.Four
D.Five
Ans:B
96.To whom an appeal shall lie against an order made by Registrar Under Sec.71 directing the winding up of a Society?
A.Tribunal
B.Government
C.Arbitration Court
D.Governor
Ans:B
97.State Co-operative Union,Kerala is a
A.Apex Society
B.Central Society
C.Federal Society
D.Statutory Body
Ans:D
98.Any dispute relating to the election to the circle Co-operative Union shall be referred to the
A.Government
B.Registrar
C.Tribunal
D.Co-operative Arbitration Court
Ans:B
99.As per Rule-------of the KCS Act Registrar have power to rescind any resolution of any meeting of any society if it ultravires of the object of the society or against the provision of the Act,Rules or Byelaws.
A.170
B.176
C.177
D.178
Ans:B
100.Power to make rule by Govt.is specified in Section---------of KCS Act of 1969.
A.98
B.108
C.109
D.110
Ans:C
101.Debit note is prepared in connection with
A.Sales return
B.Return outwards
C.Purchase book
D.None of these
Ans:B
102.Interest on capital is credited in the -------------account.
A.Interest
B.Profit and Loss a/c
C.Capital a/c
D.Drawing a/c
Ans:C
103.Normally-----------does not appear in the trial balance.
A.Loan from bank
B.Closing stock
C.Cash in hand
D.Patent
Ans:B
104.Undistributed profit is a
A.Liability
B.Asset
C.Profit
D.Contingent liability
Ans:A
105.Income received in advance is
A.Profit
B.Income
C.Expense
D.Liability
Ans:D
106.Receipts and payments account is
A.Real
B.Personal
C.Nominal
D.None of these
Ans:A
107.-------------is an example of wasting assets
A.Loose tools
B.Copy right
C.Patent
D.Oil wells
Ans:D
108.A bill before acceptance is called
A.Draft
B.Cheque
C.Pronote
D.Bill
Ans:A
109.Out flow of money is a
A.Revenue
B.Expense
C.Profit
D.None of these
Ans:D
110.Under diminishing balance method depreciation is calculated on the
A.Origianl Cost
B.Book Value
C.Cost Price
D.Market Value
Ans:B
111.-----------is the difference between sales and cost of goods sold.
A.Closing stock
B.Net purchases
C.Gross profit
D.Net profit
Ans:C
112.Credit balance in the bank account indicates
A.Cash in hand
B.Amount receivable from bank
C.Amount payable to the bank
D.None of these
Ans:C
113.Current ratio shows the -------of a business concern.
A.Solvency position
B.Liquidity position
C.Financial position
D.None of these
Ans:B
114.One sided errors are rectified with the help of
A.Suspense account
B.Trial balance
C.Capital a/c
D.Drawing a/c
Ans:A
115.Sales day book is used for recording
A.Credit purchases
B.Cash sales
C.Credit sales
D.Credit sales of goods
Ans:D
116.Change in the value of current asset is
A.Loss
B.Profit
C.Depreciation
D.Fluctuation
Ans:D
117.Indirect expense is a part of
A.Price cost
B.Overhead
C.Direct cost
D.None of these
Ans:B
118.Find the odd one out.
A.Cash
B.Furniture
C.Building
D.Machinery
Ans:A
119.Receipts and Disbursement statement of a Co-operative Society is prepared from
A.Day book
B.Cash book
C.General ledger
D.None of these
Ans:C
120.Computers purchased from  QRS is recorded in the
A.Purchase day book
B.Cash book
C.Journal proper
D.None of these
Ans:C
121.The cost of contacting a new customer is-----------serving an existing customer.
A.Much lower than
B.Equal to
C.Much higher than
D.None of the above
Ans:C
122.The Credit information Act was passed in
A.April 2002
B.May 2005
C.June 2004
D.April 2003
Ans:B
123.A joint Liability Group consists of ---------individuals.
A.4-10
B.10-15
C.15-20
D.20-25
Ans:A
124.The Incorporation,regulation and winding up of Co-operative Banks are governed by
A.B.R.Act,1949(AACS)
B.N.I.Act,1881
C.R.B.I.Act,1935
D.State Co-operative Societies Act
Ans:D
125.KYC policy consists of customer acceptance policy,customer identification procedure,monitoring of transactions and
A.Customer service
B.Customer delight
C.Banker customer relationship
D.Risk mangement
Ans:A
126.Provision made for NPA is
A.Risk cost
B.Transaction cost
C.Financial cost
D.Equity cost
Ans:A
127.Which of the following is not a constituent of financial statements?
A.Trading account
B.Fluid resource register
C.Profit and Loss  Account
D.Receipt and Disbursement statement
Ans:B
128.In the case of a safe deposit locker the banker customer relationship is
A.Bailee-Bailer
B.Bailer-Bailee
C.Lessor-Lessee
D.Lessee-Lessor
Ans:C
129.The limitation period for a mortgage is
A.3 years
B.12 years
C.15 years
D.30 years
Ans:B
130.Civil death means
A.The party is absent continuosly for seven years and whereabouts are not known
B.A person is declared as insolvent
C.A person has become insane
D.All of the above
Ans:A
131.-------will settle the grievances of customers of the banks.
A.Bank management
B.Government
C.Banking ombudsman
D.Lead Bank Manager
Ans:C
132.----------------operation refer to buying and selling of eligible securities by the Central Bank in money and capital market.
A.Open market
B.Discount selling
C.Monetary selling
D.All of these
Ans:A
133.If there is economic deflation bank rate will be
A.Increased
B.Maintained
C.Reversed
D.Lowered
Ans:D
134.Sec.15 of Negotiable instruments Act deals with
A.Crossing
B.Holder
C.Endorsement
D.Payment
Ans:C
135.The headquarters of World Bank is at
A.Geneva
B.Washington DC
C.Mumbai
D.Manila
Ans:B
136.Banking is defined in the
A.Negotiable instruments Act
B.Banking Regulation Act,1949
C.Contract Act
D.RBI Act
Ans:B
137.--------------regulates the money circulation in India
A.Govt.of India
B.Finance Ministry
C.RBI
D.Commercial Banks
Ans:C
138. A cheque bearing a date later than the date of issue is
A.Postdated cheque
B.Duly dated cheque
C.Anti-dated cheque
D.None of these
Ans:A
139.----------is essential for special crossing
A.Two parallel transverse lines
B.Name of a banker
C.Not negotiable
D.Not transferable
Ans:B
140.Deposit made by foreign banks in Indian Rupees in Indian Banks are called
A.Nostro Account
B.Loro Account
C.NR(Ordinary)Account
D.Vostro Account
Ans:D
141.Secondary objective of audit
A.Detection of errors
B.Detection of frauds
C.Prevention of frauds
D.All of these
Ans:D
142.Where a transaction has not been recorded in the books of accounts either wholly or partially,such errors are known as
A.Errors of omission
B.Errors of duplication
C.Errors of principle
D.Errors of compensation
Ans:A
143.Select odd one out
A.Continuous audit
B.Final audit
C.Test Audit
D.Partial audit
Ans:C
144.Bills receivable are connectd with
A.Current asset
B.Fixed asset
C.Wasting asset
D.Intangible asset
Ans:A
145.Which is not a method of providing depreciation?
A.Diminishing Balance Method
B.Straight Line Method
C.Revaluation Method
D.First in First Out Method
Ans:D
146.Which of the following is not coming under annual physical verification of stocks?
A.Cash
B.Pledge Jewels
C.Furniture
D.Land
Ans:D
147.Select correct answer under”the societies are fully exempted from the payment of audit fees”
A.All type of Societies for the first year of audit
B.Marketing Societies
C.Vanitha Societies
D.Service Co-operative Societies
Ans:A
148.In which of the bank did financial fraud around of 11,000 crores of rupees occurred recently?
A.State Co-operative Bank
B.Punjab National Bank
C.District Co-operative Bank
D.None of these
Ans:B
149.Non-trading Co-operative institution prepare
A.Income and Expenditure A/c,Balance Sheet
B.Profit and Loss A/c,Balance Sheet
C.Trading A/c,Balance Sheet
D.All of them
Ans:B
150.After preparation of Profit and Loss A/c there is not loss of Rs.1,00,000.This amount is transferred to
A.Liability side of Balance Sheet
B.Asset side of Balance Sheet
C.Debit side of Profit and Loss Account
D.None of these
Ans:B
151.Find odd one out
A.Internal check
B.Internal control
C.Internal audit
D.External audit
Ans:D
152.District Co-operative Bank Charged Rs.1,000/- as bank charges to the Bank A/c of the Vanitha Co-operative Society.The Auditor had shown the amount as
A.Due to Society
B.Due by Society
C.Contingency expense
D.Establishment expense
Ans:C
153.Kingston Cotton Mills case related with
A.Auditors duty
B.Auditors civil liability
C.Auditors criminal liability
D.None of these
Ans:A
154.By not providing any depreciation or providing less depreciation or providing more depreciation is an example of
A.Misappropriation of cash
B.Misappropriation of goods
C.Manipulation of accounts
D.All of these
Ans:C
155.Sometimes heavy expenditure is incurred,the advantages of which will be derived  in subsequent years is known as
A.Deferred Revenue Expenditure
B.Capital Expenditure
C.Revenue Expenditure
D.None of these
Ans:A
156.The authority to appoint Auditor for the audit of a Co-operative Society is
A.Director of Co-operative Audit
B.Government
C.President of the Concerned Society
D.Registrar of  Co-operative Society
Ans:A
157.The Trading Account is prepared to ascertain the
A.Net profit
B.Gross profit
C.Working results
D.None of these
Ans:B
158.The Summary of Defects is prepared in----------parts
A.2
B.3
C.4
D.None of these
Ans:A
159.Co-operative Audit is financial as well as
A.Cost audit
B.Administrative
C.Private
D.None of these
Ans:B
160.The value remaining after the working life of an asset is
A.Book value
B.Break-up value
C.Market value
D.None of these
Ans:B


Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

2 comments:

  1. Anonymous25/6/18

    I know this webpage provides quality depending posts and other information,is there any other websites which gives such things in quality?

    ReplyDelete
  2. Failure defeats losers,failure inspires winners-Robert.T.Kiyosaki.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Hai friends,our Android application published Google Playstore.We are glad that you have download our application and join our online exam services just one hundred rupees only, now you get additionally free access 10 hours audio files related to PSC EXAMS.Subscribe our youtube channel(Lab assistant exam free online practice available).We thank you for your valuable time and feedback.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email