Choose your language

26 January 2019

// // Subscribe YOUTUBE Channel

19-01-2019 DATA ENTRY OPERATOR CO-OPERATIVE BANKS/SOCIEITES


DATA ENTRY OPERATOR
CO-OPERATIVE BANKS /SOCIETIES
EXAM DATE:19.01.2019
ONLINE EXAM PRACTICE FREE NOW*
*You get free practice please send message your email id to our facebook page before like and share our facebook page.
1.In MS-Excel to protect a worksheet,you can choose Protection and the Protect Sheet from the ------menu.
A.Edit
B.Format
C.Tools
D.All of the above
Ans:C

2.In MS-Excel what does SUMIF function do?
A.Adds up cell values based on a condition
B.Adds all the numbers in a range of cells
C.Returns a subtotal in a list or database
D.Both(a) and (b)
Ans:D

3.In MS-Excel how do you change column width to fit the contents?
A.Single –click the boundary to the left to the column heading
B.Double click the boundary to the right of the column heading
C.Press Alt and single click anywhere in the column
D.All of the above
Ans:B

4.In MS-Excel how do you delete a column?
A.Select the column heading you want to delete and select the Delete Row button on the standard toolbar
B.Select the column heading you want to delete and select Insert Delete from the menu
C.Select the row heading you want to delete and select Edit Delete from the menu
D.Right click the column heading you want to delete and select delete from the shortcut menu
Ans:D

5.Which shortcut can be used to Switch between open work books?
A.Ctrl+F2
B.Ctrl+F6
C.Ctrl+F8
D.Ctrl+F10
Ans:B

6.In normal view,this tab displays the content of each slide
A.Slides
B.View
C.Sort
D.Outline
Ans:D

7.To select more than one slide in the presentation
A.Just Click on slide
B.Ctrl+Click on slide
C.Alt+Click on slide
D.Shift+Click on slide
Ans:B

8.To place something in the same position on every slide of presentation automatically,insert into
A.Slide master
B.Notes master
C.Handout master
D.None of these
Ans:A

9.Which of the following will not advance the slides in a slide show view?
A.The mouse button
B.The space bar
C.The enter key
D.The esc key
Ans:D

10.The following is a slide transition effect
A.Wipe all over
B.Dissolve
C.Bit by bit
D.None of the above
Ans:B


11.Which of the following are actions you can assign to an action button or slide object?
A.Run a macro
B.Play a sound
C.Hyperlink
D.All of the above
Ans:D

12.Which of the following provides a printed copy of your Presentation?
A.Speaker notes
B.Audience handouts
C.Outlines
D.Notes page
Ans:B

13.Objects on the slide that hold text are called holders
A.Place holders
B.Text holders
C.Object holders
D.Text box
Ans:A

14.In Microsoft PowerPoint two kinds of sound effects files that can be added to the presentation are
A..wav files and .mid files
B..wav files and .gif files
C..wav files and .jpg files
D..jpg files and .gif files
Ans:A

15.What happens if you select first and second slide and then click on New Slide button on toolbar?
A.A new slide is inserted as first slide in presentation
B.A new slide is inserted as second slide in presentation
C.A new slide is inserted as third slide in presentation
D.None of the above
Ans:C

16.In MS-Excel,which is used to perform what if analysis
A.Solver
B.Goal seek
C.Scenario manager
D.All of the above
Ans:D

17.In MS-Excel when you copy a formula
A.MS-Excel erases the original copy of the formula
B.MS-Excel edits cell references in the newly copied formula
C.MS-Excel adjusts absolute cell references
D.All of these
Ans:B

18.In MS-Excel the Paste Special command lets you copy and paste
A.Multiply the selection by a copied value
B.Cell formula
C.Formatting options
D.The resulting values of a formula instead of the actual formula
Ans:D

19.In MS-Excel when working in the page break preview,you can
A.View exactly where each page break occurs
B.Add or remove page break
C.Change the print area
D.All of the above
Ans:D

20.In MS-Excel suppose you have columns of data that span more than one printed page.How can you automatically print the column headings on each page?
A.Click,page set up on the file menu,click the sheet tab and enter the row that contains these column headings under print titles
B.Click page setup on the file menu,click the page tab,click the options button,then enter your choices
C.Click page setup on the file menu,click the sheet tab and make a selection under the print heading
D.All of the above
Ans:A


21.Which protocol assigns IP address to the client connected in the internet?
A.DHCP
B.IP
C.RPC
D.None of the mentioned
Ans:A

22.Operating system is used in which generation of computer for the first time?
A.First Generation
B.Second Generation
C.Third Generation
D.Fourth Generation
Ans:B

23.What is full form of CMOS?
A.Content Metal Oxide Semi conductor
B.Complementary Metal Oxide Semiconductor
C.Complementary Metal Oxygen Semiconductor
D.Complementary Metaf Oscillator Semiconductor
Ans:B

24.What is meaning of EEPROM?
A.Electronically Erasable Programmable Read Only Memory
B.Electrically Erasable Programmable Read Only Memory
C.Electronically Erasable Programmable Reach Only Memory
D.Electrically Erasable Practical Reach Only Memory
Ans:B

25.ARP stands for
A.Address Reverse Protocol
B.Address Resolution Protocol
C.Address Representative Protocol
D.Address Recording Protocol
Ans:B

26.The author of ‘Das Capital’
A.Shakespeare
B.Milton
C.Karlmarx
D.Engles
Ans:C

27.Lunar eclipse occurs when
A.Earth comes between sun and moon
B.Sun comes between earth and moon
C.Moon comes between earth and sun
D.Sun,earth and moon comes in a straight line
Ans:A

28.Kalidasa,the great Sanskrit poet was a member of the court of an Indian king Name the Gupta king.
A.Chandragupta I
B.Chandragupta II
C.Kumaragupta
D.Samudragupta
Ans:B

29.’Doctrine of circumstances’ was written by
A.Venkittappai
B.A.M.Khusran
C.C.R.Fray
D.Gadgil
Ans:----


30.The birth place of credit co-operative movement is
A.U.K
B.U.S.A
C.Germany
D.France
Ans:C


31.The British Viceroy who partitioned Bengal in 1905
A.Lord Cornwallis
B.Lord Curzon
C.Lord Canning
D.Lord Wellesley
Ans:B

32.Kancheepuram was the capital of
A.Pallavas
B.Cholas
C.Cheras
D.Pandyas
Ans:A

33.Land Mortgage Banks in India are called as
A.Warlime babies
B.Depression babies
C.Oppression babies
D.None of these
Ans:B

34.In outright purchase system,the society make--------purchase of  goods from the member by offering ruling market price.
A.Credit
B.Cash
C.Discount
D.None of these
Ans:B

35.Lead and Link Scheme was formulated by
A.NCDC
B.NDDB
C.NABARD
D.NAFED
Ans:A

36.-----------is called the Mecca of Kerala.
A.Bhimapally
B.Ponnani
C.Tirur
D.Kottakkal
Ans:B

37.Jawaharlal Nehru Tropical Botanical Garden Research Institute is situated at
A.Palakkad
B.Parambikulam
C.Palode
D.Munnar
Ans:C

38.The alloy of steel used in making automobile part is
A.Nickel steel
B.Stainless steel
C.Chromium steel
D.Tungsten steel
Ans:A

39.Anti defection provisions for members of the Parliament and State legislature are included in the …………..Schedule of the Constitution.
A.Eighth
B.Ninth
C.Tenth
D.Eleventh
Ans:C

40.Which country has the World’s first Written Constitution?
A.Canada
B.India
C.America
D.Russia
Ans:C

41.The Vice President is the exofficio Chairman of the
A.Lok Sabha
B.Council of States
C.Planning Commission
D.None of these
Ans:B

42.Which is the oldest of all Vedas?
A.Rig Veda
B.Sama Veda
C.Yajur Veda
D.Atharva Veda
Ans:A

43.EEG used to study the functions of
A.Muscle
B.Brain
C.Heart
D.Nerve
Ans:B

44.Who was the first Finance Minister of Kerala?
A.EMS
B.Achutha Menon
C.T.V.Thomas
D.K.R.Gouri
Ans:B

45.-------------is the only liquid metal.
A.Iron
B.Gold
C.Mercury
D.Copper
Ans:C

46.Who coined the Slogan of ‘Jai Jawan,Jai Kisan’?
A.Mahatma Gandhi
B.Lai Bahadur Shastri
C.Jawaharlal Nehru
D.Sardar Vallabhai Patel
Ans:B

47.Name the capital of Kenya.
A.Nairobi
B.Bamako
C.Lagos
D.Tripoli
Ans:A

48.-------------is the father of Indian Politics and Economics.
A.W.C.Banerji
B.Gokhale
C.Dadabhai Naoroji
D.Aurobindo Ghosh
Ans:C

49.Name the currency of Australia
A.Shilling
B.Dollar
C.Dinar
D.Euro
Ans:B

50.The element present in largest amount in human body is
A.Carbon
B.Hydrogen
C.Nitrogen
D.Oxygen
Ans:D

51.Which of the following has highest speed?
A.CPU
B.Main Memory
C.Input/Output Devices
D.All have same speed
Ans:B

52.Which of the following memories must be refreshed many times per second?
A.ROM
B.RAM
C.Dynamic RAM
D.EPROM
Ans:C

53.Utility programs include
A.Disk defragmenter
B.Virus scanning software
C.Backup software
D.All the above
Ans:D

54.Which system is an organised collection of integrated set of specialised programs that controls the overall operations of a computer?
A.Application
B.Operating system
C.Compiler
D.Driver
Ans:B

55.Who is the inventor of ‘Difference Engine’?
A.Allen Turing
B.Charles Babbage
C.Simur Cray
D.Augusta Adaming.
Ans:B


56.In which year the Agricultural Pension Scheme was introduced in Kerala?
A.1988
B.1977
C.1980
D.1991
Ans:C

57.Mudra Bank was launched by Prime Minister on
A.5th April 2015
B.8th April 2015
C.15th April 2015
D.25th April 2015
Ans:B

58.A ADHAR is the logo for what?
A.Common Wealth Games,New Delhi
B.Kerala Tourism Corporation
C.Unique ID Project
D.None of the above
Ans:C

59.Who is the father of nuclear physics?
A.Ernet Rutherford
B.Newton
C.Thomas Young
D.None of these
Ans:A

60.Which of the following instrument convert sound energy to electrical energy?
A.Water Pump
B.Generator
C.Microphone
D.None of these
Ans:C

61.What do you call the programs that are used to find out possible faults and their causes?
A.Operating system extensions
B.Cookies
C.Diagnostic software
D.Boot diskettes
Ans:D

62.Chief component of first generation computer was
A.Transistors
B.Vacuum tubes and valves
C.Integrated circuits
D.None of the above
Ans:B

63.Who designed the first electronics computer-ENIAC?
A.Van-Neumann
B.Joseph.M.Jacquard
C.J.Prosper Eckert and John W.Mauchly
D.All of the above
Ans:C

64.------translates and executes program at run time line by line.
A.Compiler
B.Interpreter
C.Linker
D.Loader
Ans:B

65.Which of the following are the functions of a operating system?
A.Allocates resources
B.Monitors Activities
C.Manages disks and files
D.All of the above
Ans:D

66.The technology that stores only the essential instructions on a microprocessor chip and thus enhances its speed is referred to as
A.CISC
B.RISC
C.CD-ROM
D.Wi-Fi
Ans:B

67.ASCII is a coding system that provides characters
A.256 different characters
B.512 different characters
C.1024 different charactes
D.128 different characters
Ans:D

68.When a computer is switched on,the booting process performs
A.Integrity Test
B.Power-On Self-Test
C.Correct Functioning Test
D.Reliability Test
Ans:B

69.Hardware or software designed to guard against unauthorised access to a computer network is known as a (n)
A.Hacker-proof program
B.Firewall
C.Hacker-resistant server
D.Encryption safe wall
Ans:B

70.Switching device of fifth generation computer is
A.Vacuum tubes
B.Transistors
C.IC
D.VLSI
Ans:D

71.Which of the following  can be used to select the entire document in MS Word?
A.Ctrl+A
B.Alt+F5
C.Shift+A
D.Ctrl+K
Ans:A

72.Which is not a font style in MS Word?
A.Bold
B.Superscript
C.Italic
D.Regular
Ans:B

73.JPEG stands for
A.Joint Photographic Expert Group
B.Joint Photographic Expert Graphics
C.Join Photographic Expert Group
D.Join Photographic Expert Graphics
Ans:A

74.In a MS Word document,-------- bar gives the information about the page number,number of page etc.
A.Tool
B.Menu
C.Task
D.Status
Ans:D

75.The name of a file in MS Word cannot contain
A.Letter
B.Space
C.Number
D.Underscore
Ans:B

76.The Word Wrap feature
A.Automatically moves text to the next line when necessary
B.Appears at the bottom of the document
C.Allows you to type over text
D.Is the short horizontal line indicating the end of document
Ans:A

77.Header and footers in MS Word are
A.Text that appears only in the Print Preview
B.Text that appears on every page above or below the body text
C.Text that appears only in Outline Layout view
D.Text that appears in a separate page in the document
Ans:B

78.Which of the following is not an editing view in MS Word?
A.Online layout view
B.Fullscreen view
C.Format view
D.Page layout view
Ans:B

79.In MS Word,you can print
A.Specified pages of the document
B.Selected text in the document
C.The page that contains the insertion point
D.A and B
Ans:D

80.Which of the following is not an option for changing the case in the text?
A.Indent case
B.Sentence case
C.Toggle case
D.Lower case
Ans:A

81.To hold rows and column titles in place so that they do not scroll when you scroll a worksheet
A.Unfreeze panes command on the Window menu
B.Freeze panes command on the Window menu
C.Hold titles command on the Edit menu
D.Split command on the Window menu
Ans:B

82.Gridlines in MS Excel
A.May be turned off for display but turned on for printing
B.May be turned on or off for printing
C.May be turned off for display and printing
D.A,B and C
Ans:D

83.Which function in Excel tells how many numeric entries are there?
A.NUM
B.COUNT
C.SUM
D.CHKNUM
Ans:B

84.What type of chart is useful for comparing values over categories?
A.Pie Chart
B.Column Chart
C.Line Chart
D.Dot Graph
Ans:B

85.What type of chart is good for single series of data?
A.Column Chart
B.Line Chart
C.Pie Chart
D.Cone Chart
Ans:A

86.How to Open a presentation in PowerPoint?
A.Ctrl+K
B.Ctrl+O
C.Ctrl+A
D.None of these
Ans:B

87.How to show the same presentation continuously?
A.By enabling the option ‘Loop continuously until Esc’
B.By enabiling the option ‘Repeat presentation’
C.By enabiling the option ‘Show presentation’
D.Presentation can not be continue once it finished
Ans:A

88.Which option can be used to create a new slide show with the current slide but presented in different order?
A.Rehearsal
B.Custom Slide Show
C.Slide Show Setup
D.Slide Show View
Ans:B

89.What is a Slide Transition in Power Point?
A.Overheads
B.Letters
C.A special effect used to introduce a slide in slide show
D.The way one slide looks
Ans:C

90.How can you stop a slide show?
A.Press the Right Arrow
B.Press Escape
C.Press the Left Arrow
D.Press the Down Arrow
Ans:B

91.The Autocontent Wizard creates
A.A new blank presentation with an attractive background and fonts
B.A new presentation with sample slides with suggestions for what information should be included
C.A new look for an existing presentation
D.A new template for future use
Ans:B

92.Which of the following view is not one of PowerPoint views?
A.Slide Sorter
B.Presentation
C.Slide Show
D.Normal
Ans:B

93.In which view notes pane appears in Power Point?
A.Normal view
B.Outline view
C.Both A and B
D.None of the above
Ans:C

94.Which of the following is the default page setup orientation of slide in PowerPoint?
A.Vertical
B.Landscape
C.Portrait
D.None of the above
Ans:B

95.What lets you to create new presentation by selecting ready-made font color and graphics effects?
A.Animation scheme
B.Presentation Template
C.Design Template
D.None of the above
Ans:C

96.Which tool can be opted for a synonym word in a document?
A.Auto text
B.Replace
C.The saurus
D.Restore
Ans:C

97.Which feature starts a new line whenever a word or sentence reached a border?
A.Text Line
B.New Line
C.Text Wrapping
D.Text Align
Ans:C


98.How many maximum lines can be set for the drop cap?
A.15
B.20
C.10
D.Undefined
Ans:C

99.Which of the following helps to reduce spelling error in the document?
A.Auto Format
B.Auto Correct
C.Auto Text
D.All of the above
Ans:B

100.Shell is the exclusive feature of
A.UNIX
B.DOS
C.System software
D.Application software
Ans:A

101.When collection of various computers seems a single co-herent system to its client,then it is called
A.Computer network
B.Distributed system
C.Networking system
D.None of the mentioned
Ans:B

102.Communication channel is shared by all the machines on the network in
A.Broadcast network
B.Unicast network
C.Multicast network
D.None of the mentioned
Ans:A

103.Which one of the following  extends a private network across public networks?
A.Local area network
B.Virtual private network
C.Enterprise private network
D.Storage area network
Ans:B

104.Internet works on
A.Packet switching
B.Circuit switching
C.Both packet switching and circuit switching
D.None of the mentioned
Ans:A

105.Operating system’s module that allocates memory space to programs in need of that resource,is known as
A.Command management
B.Resource management
C.Memory management
D.Integration management
Ans:B

106.The stones formed in the human kidney consists mostly of
A.Calcium oxalate
B.Sodium acelate
C.Magnesium sulphate
D.Calcium
Ans:A

107.What is the minimum age to contest in the Panchayat elections?
A.21 years
B.25 years
C.23 years
D.18 years
Ans:A

108.Apex society means a society have the –as it’s area of operations.
A.A District
B.Whole state
C.More than one District
D.More than one state
Ans:B

109.Custodian of  D.V.file of PCARDB is
A.Valuation Officer
B.Secretary
C.Agricultural Officer
D.Supervisor
Ans:A

110.Carbon dioxide is known as
A.A basic oxide
B.An acidic oxide
C.A neutral oxide
D.None of the above
Ans:B

111.India borrowed the idea of fundamental rights from the Constitution of
A.Ireland
B.Britain
C.Canada
D.America
Ans:D

112.The place where the Forest Research Institute is established in Kerala?
A.Ponmudi
B.Thenmala
C.Peechi
D.Munnar
Ans:C

113.Who started the newspaper ‘Swadeshabhimani’in Travancore?
A.Vakkom Abdul Khadar Moulavi
B.K.Sukumaran
C.K.Ramakrishna Pillai
D.Kesava Menon
Ans:A

114.NCDC stands for
A.National Co-operative Development Council
B.National Co-operative Development Corporation
C.National Coir Development Council
D.None of the above
Ans:B

115.As per-Amendment of Indian Constitution education is included in the concurrent list.
A.41St
B.42nd
C.43rd
D.44th
Ans:B

116.The metal which does not react with dilute sulphuric acid
A.Iron
B.Lead
C.Tin
D.Magnesium
Ans:B

117.The President of India appoint Comptroller and Auditor General as per Article?
A.143
B.145
C.148
D.147
Ans:C

118.-----------is the Executive Head of the Country.
A.Prime Minister
B.President
C.Chief Justice
D.Lok Sabha Speaker
Ans:A

119.The disease caused by the deficiency of Vitamin C
A.Scurvy
B.Rickets
C.Beriberi
D.None of these
Ans:A

120.Indica was written by
A.Ashoka
B.Kautilya
C.Megasthanes
D.Chandragupta Maurya
Ans:C

121.Who was the first non-congress Prime Minister of India?
A.A.B.Vajpayee
B.Morarji Desai
C.Charan Singh
D.V.P.Singh
Ans:B

122.The granary of Kerala
A.Kottayam
B.Palghat
C.Trichur
D.Kollam
Ans:B

123.Name the currency of Nepal.
A.Rupee
B.Dollar
C.Rial
D.Pound
Ans:A

124.------is the capital of Switzerland.
A.Berlin
B.Bonn
C.Berne
D.Warsaw
Ans:B

125.The Venice of the east
A.Kollam
B.Aleppey
C.Tirur
D.Punalur
Ans:B

126.Positron was discovered by
A.John Dalton
B.Avogadro
C.Thomson.J.J
D.Carl.D.Anderson
Ans:D

127.--------is the Chief Justice of  Supreme Court of India
A.Deepak Mishra
B.Kuriyan Joseph
C.K.T.Thomas
D.R.C.Lahoti
Ans:No answer

128.The first Education Satellite is
A.INSAT-2D
B.EDUSAT
C.INSAT-3A
D.PSLV
Ans:B

129.The cooking gas used in our home is
A.Ethane
B.Methane
C.Butane
D.Benzyne
Ans:No answer

130.The colour of the Human Skin is due to
A.Melanin
B.Keratin
C.Myelin
D.Myoglobin
Ans:A

131.RADAR is invented by
A.Michael Faraday
B.David.J.Wineland
C.Albert H.Taylor
D.None of these
Ans:C

132.Which is the national heritage animal of India?
A.Lion
B.Tiger
C.Elephant
D.None of these
Ans:C

133.Among the following person who is not the member of Constituent Assembly?
A.P.T.Chacko
B.R.Sankar
C.Pattom Thanupillai
D.C.Kesavan
Ans:D

134.Among the following animals,which one is not included in the National Emblem?
A.Horse
B.Elephant
C.Tiger
D.Lion
Ans:C

135.Name the instrument which measure strength of electric current.
A.Volta meter
B.Speedometer
C.Ammeter
D.None of these
Ans:C

136.Coded entries which are used to gain access to a computer system are called
A.Entry codes
B.Passwords
C.Security commands
D.Code words
Ans:B

137.UNIVAC is---------
A.Universal Automatic Computer
B.Universal Array Computer
C.Unique Automatic Computer
D.Unvalued Automatic Computer
Ans:A

138.COBOL is an acronym for-------
A.Common business oriented language
B.Computer business oriented language
C.Common business operated language
D.Common business organised language
Ans:A

139.IBM 1401 is -----
A.First Generation Computer
B.Second Generation Computer
C.Third Generation Computer
D.Fourth Generation Computer
Ans:B

140.What is embedded system?
A.The programme which arrives by being wrapped in box
B.The programme which is the permanent part of the computer
C.The computer which is the part of a big computer
D.The computer and software system that control the machine
Ans:D

141.The ------is the amount of data that a storage device can move from the storage medium to the computer per second.
A.Data migration rate
B.Data digitizing rate
C.Data transfer rate
D.Data access rate
Ans:C

142.-------------provides process and memory management services that allow two or more tasks,jobs or programs to run simultaneously
A.Multitasking
B.Multithreading
C.Multiprocessing
D.Multi computing
Ans:A

143.--------------store data or information temporarily and pass it on as directed by the control unit.
A.Address
B.Register
C.Number
D.Memory
Ans:B

144.Which of the following is not one of the four major data processing functions of a computer?
A.Gathering data
B.Processing data into information
C.Analysing the data or information
D.Storing the data or information
Ans:C

145.----------are used to identify a user who returns to a Website,
A.Cookies
B.Plug-ins
C.Scripts
D.ASPs
Ans:A

146.PARAM is an example of
A.Super computer
B.PC
C.Laptop
D.PDA
Ans:A

147.’CONCATENATE’is the --------available in the in MS Excel.
A.Word
B.Formula
C.Method
D.Function
Ans:D

148.Which of the following is not a wireless communication device?
A.Blue tooth
B.GPS
C.Infrared communication
D.None of these
Ans:D

149.The protocol used for retrieving email from a mail server is
A.POP
B.SNMP
C.SMTP
D.FTP
Ans:A

150.USB in data cables stands for
A.Unicode Smart Bus
B.Universal Structural Bus
C.Unicode Serial Bus
D.Universal Serial Bus
Ans:D

151.You can set Page Border in Excel
A.From border tab in format cells dialogue box
B.From border tool in formatting tool bar
C.From line style tool in drawing toolbar
D.You cannot set page  boarder in Excel
Ans:D

152.You can add a date to a document by
A.Inserting a text date
B.Inserting a date field that will update automatically
C.Typing the date manually
D.All of the above
Ans:B

153.Which of the following is not paragraph formatting in MS Word?
A.Alignment
B.Indenting
C.Tab stops
D.Boldface
Ans:C

154.Which of the following in MS Word is not a default setting?
A.No header of footers
B.One inch top and bottom margin
C.Single line spacing
D.Tab every 0.25”
Ans:A

155.The Magnifier button in MS Word
A.Allows to you to zoon your document
B.Display two pages side by side
C.Display the horizontal and vertical rulers
D.Scrolls you to a new page
Ans:A

156.Auto Text entries in MS Word
A.Can be deleted
B.Can be edited
C.Are saved with normal templates
D.A,B and C
Ans:D

157.Which of the following is not part of the merge process in MS Word?
A.Date field
B.Merge field
C.Data source
D.Main document
Ans:D

158.When you insert an Excel file into a word document,the data are
A.Hyperlinked
B.Placed in a word table
C.Linked
D.Embedded
Ans:C

159.In MS Excel,you can us horizontal and vertical scroll bar to
A.Split a worksheet into two panes
B.View different rows and columns
C.Edit the content of a cell
D.View a different worksheet
Ans:B

160.Rounding errors in MS Excel can occur
A.When you use multiplication,division or exponentiation in a formula
B.When you use addition and subtraction in a formula
C.Because Excel has hidden decimal places in computation
D.When you show the results of formulas with different decimal places than the calculated results
Ans:A




SOLVED PAPER AND EXAM PRACTICE REGISTERED USERS ONLY



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Do not be discouraged if your plans do not succeed the first time.No one learns to walk by taking only one step.-Catherine Pulsifer

    ReplyDelete

Hello friends,
Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax(One Hundred Rupees+Tax only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email