Choose your language

31 January 2019

// // Subscribe YOUTUBE Channel

19-01-2019 SYSTEM ADMINISTRATOR CO-OPERATIVE SERVICE EXAM BOARD


SYSTEM ADMINISTRATOR
CO-OPERATIVE SERVICE EXAM BOARD
EXAM DATE:19-01-2019
*You get free practice please send message your email id to our facebook page before like and share our facebook page.
1.Choose the correct form of tense from the following.
1.He--------teaching in this institution since 1990
A.Is
B.Was
C.Has been
D.None
Ans:C

2.As soon as the teacher entered the class all students--------
A.Stand up
B.Stood up
C.Had stood up
D.None
Ans:B

II.Choose the correct articles.
3.-----------cow eats grass
A.The
B.A
C.An
D.None
Ans:A

4.I read--------Bible everyday.
A.The
B.A
C.An
D.None
Ans:A

III.Choose the correct synonym
5.Wisdom
A.Fool
B.Sagacity
C.Intellect
D.Mighty
Ans:B

6.Summit
A.Pinnacie
B.Meeting
C.Conference
D.Joining
Ans:A

IV.Choose the right antonym.
7.Kindle
A.Furn
B.Ignite
C.Avoid
D.Extinguish
Ans:D

8.Feeble
A.Strong
B.Weak
C.Simple
D.Minor
Ans:A

V.Choose one word
9.Absence of government in a country
A.Monarchy
B.Amnesty
C.Anarchy
D.Autocracy
Ans:C

10.From the beginning
A.Bonhomie
B.Ad hoe
C.Ad infinitum
D.Ab initio
Ans:D


11.Who is the president of India at the time of declaration of emergency in 1975?
A.Zail Singh
B.Fakhruddin Ali Ahmed
C.Shankar Dayal Sharma
D.V.V.Giri
Ans:B

12.Who is known as “Bismarck of India”?
A.Sardar Vallabai Patel
B.Jawaharlal Nehru
C.Kamaraj
D.Rajiv Gandhi
Ans:A

13.Whose birthday is celebrated as National Youth day?
A.Swami Vivekananda
B.Rajendra Prasad
C.Subhash Chandra Bose
D.Bhagat Singh
Ans:A

14.Mother Theresa received Nobel Prize for peace in the year
A.1995
B.1975
C.1965
D.1979
Ans:D

15.In which five year plan,’The Indian National Highway System’ was introduced?
A.Second five year plan
B.Fourth five year plan
C.Fifth five year plan
D.First five year plan
Ans:C

16.First Techno park in India was established at
A.Mumbai
B.Bengaluru
C.Hyderabad
D.Thiruvananthapuram
Ans:D

17.The country that separated from India by the Radcliff line
A.Pakistan
B.Bangladesh
C.Nepal
D.Afghanistan
Ans:A

18.Which among the following in India was the first winner of Nobel Prize in Physics?
A.S.Chandrasekharan
B.V.Ramakrishnan
C.C.V.Raman
D.Wilhelm Conrad Rontgen
Ans:C

19.Who is the India’s flag bearer at the opening ceremony of the 21st Commonwealth Games 2018?
A.Saina Achwall
B.P.V.Sindhu
C.Abhinav Bhindra
D.None of these
Ans:B

20.The highest dam in India
A.Hirakud Dam
B.Tehri Dam
C.Nagarjuna Sagar Dam
D.Idukki Dam
Ans:B


21.The first malayalee to become Chief Election Commissioner
A.V.R.Krishna Iyer
B.T.N.Seshan
C.Sukumar Sen
D.None of these
Ans:B

22.The vicerory who described Alappuzha as “The Venice of the East”
A.Lord Curzon
B.Lord Rippon
C.Lord Irwin
D.Lord Canning
Ans:A

23.The animal with highest blood pressure
A.Hippopotamus
B.Elephant
C.Giraffe
D.Lion
Ans:C

24.The words ‘Socialist’,’Secular’ and ‘Integrity’were added to the Preamble by
A.47th Amendment
B.44th Amendment
C.42nd Amendment
D.69th Amendment
Ans:C

25.’Onam’was declared as National festival of Kerala in the year
A.1961
B.1971
C.1951
D.1950
Ans:A

26.Gir foreset is in
A.Orissa
B.Gujarat
C.Bihar
D.Uttarpradesh
Ans:B

27.Who is known as “Rocketman of India”?
A.Kiran Kumar
B.K.S.Radhakrishnan
C.K.Sivan
D.A.P.J.Abdul Kalam
Ans:C

28.Which gland in the human body is considered ‘The Master Gland’?
A.Thyroid gland
B.Pituitary gland
C.Adrenal gland
D.Endocrine gland
Ans:B

29.Venue of the 2022 FIFA World Cup football
A.Qatar
B.Brazil
C.Chile
D.None of these
Ans:A

30.The famous Ajanta Ellora Caves are situated in which State?
A.Delhi
B.Maharashtra
C.Rajastan
D.Madhyapradesh
Ans:B


31.Three times a number increased by 8 is as twice the number increased by 15.The number is
A.23
B.17
C.8
D.7
Ans:D

32.Man is related to Brain.In a similar way computer is related to
A.Monitor
B.RAM
C.UPS
D.CPU
Ans:D

33.A man starts walking towards East from a point ‘A’and after walking 25 m turns to his left and walks 20 m,again he walks 22 m turning to his left and finally walks 24 m turning to his left and reaches ‘B’.How far and in which direction is he from ‘A’.
A.7 m South-East
B.7 m South
C.7 m East
D.5 m South East
Ans:D

34.If ZEBRA can be written as 2652181,how can COBRA be written
A.302181
B.3152181
C.31822151
D.1182153
Ans:B

35.How many 5’s are there in the following number sequence which are immediately followed by 4 but not immediately preceded by 6?
895425485578644566547544638
A.1
B.2
C.4
D.3
Ans:D

36.2,12,36,80,150,252,------?
A.392
B.394
C.396
D.398
Ans:A

37.In the following number series only one number is wrong.Find out the wrong number 8424,4212,2106,1051,526.5
A.8424
B.2106
C.1051
D.4212
Ans:C

38.16,8,12,30,105?
A.472.5
B.572.5
C.420.5
D.370
Ans:A

Directions(39,40) study the following information and answer the questions given below:
Z,Y,X,W,V and T are standing in a row facing South.Z is third to right of v.X is fourth one end of the row.Y,who is between Z and W and is third to the right of T.
39.Which of the following pairs sit at the ends of the row?
A.XT
B.WZ
C.VW
D.XY
Ans:C

40.What is the position of Y with respect to V?
A.Immediate right
B.Fourth to the right
C.Second to the left
D.Third to the left
Ans:B

41.Father of co-operative movement is
A.Luzatti
B.Rober Owen
C.Raiffelsen
D.None of these
Ans:B

42.”Lur”Brand is the trade name of milk and allied products of
A.Denmark
B.Germany
C.Italy
D.None of these
Ans:A

43.The Chief Executive of Farmers Service Co-operative Bank is designated as
A.Secretary
B.General Manager
C.Managing Director
D.None o
f these
Ans:C

44.Principal state partnership fund is maintained by
A.NABARD
B.RBI
C.NDDB
D.KSCB
Ans:D

45.Karve Commission on co-operative principles are appointed by
A.ICA
B.Govt.of India
C.RBI
D.None of these
Ans:A

46.The headquarters of Coirfed is at
A.Kollam
B.Alappuzha
C.Ernakulam
D.Trivandrum
Ans:B

47.The supreme authority of a co-operative society is its
A.General body
B.Managing Committee
C.Executive Committee
D.None of these
Ans:A

48.Nutri-ko is the brand name of Coconut oil produced by
A.Kerafed
B.Marketfed
C.Rubco
D.None of these
Ans:C

49.The Chairman of CAPE is
A.Chief Minister of Kerala
B.Governor of Kerala
C.Chief Secretary of Kerala
D.None of these
Ans:A

50.Who was the first president of SPCS?
A.Thakazhi
B.M.P.Paul
C.Sivaraman
D.Purushan Kadalundy
Ans:B

51.A scheduled bank is one which has been included in the ------schedule of RBI Act of 1934.
A.First
B.Second
C.Third
D.None of these
Ans:B

52.RRB’s were established on
A.2-10-1975
B.2-2-1975
C.14-11-1975
D.None of these
Ans:A

53.NPA of Banks stand for
A.Narmada Parivar Andolan
B.Net Productivity Account
C.Non Performing Assets
D.None of these
Ans:C

54.A paper attached with a negotiable instrument for endorsement is known as
A.Protest
B.Probate
C.Alonge
D.Granishee order
Ans:C

55.Please pay cash is written between the printed crossed line in a cheque.This is done when a cheque is
A.Opened
B.Crossed
C.Specially crossed
D.None of these
Ans:A

56.Further negotiability of instrument is prohibited in-----endorsement.
A.Facultative
B.Sansfrais
C.Restrictive
D.None of these
Ans:C

57.---------means ability of a bank to provide cash on demand
A.Liquidity
B.Lending
C.Reserve Fund
D.None of these
Ans:A

58.By changing cash reserve ratio reserve Bank can control the capacity of Commercial Banks to create
A.Fund
B.Profit
C.Credit
D.None of these
Ans:C

59.A post dated cheque bears --------date
A.Future
B.Past
C.Present
D.None of these
Ans:A

60.Material alteration is defined inSec.----------and bouncing of cheque is define in Sec,--------------of Negotiable instrument Act
A.80,127
B.87,138
C.80,137
D.None of these
Ans:B

61.In Digital Logic Designs,GAL is abbreviated as
A.General Advance Logic
B.General Array Logic
C.Generic Advance Logic
D.Generic Array Logic
Ans:D

62.A digital circuit that can store one bit is a
A.XOR gate
B.Flip-flop
C.Gate
D.Register
Ans:B

63.Latches are---------circuits
A.Edge triggered
B.Level triggered
C.Pulse triggered
D.Count triggered
Ans:B

64.In VLSI,the number of gate circuits per chip is
A.<10,000
B.>10,000
C.10000 to 99,999
D.50,000 to 99,999
Ans:C

65.Which device has one input and many outputs?
A.Multiplexer
B.Demultiplexer
C.Counter
D.Flip flop
Ans:B

66.A terminal node in a binary tree is called
A.Root
B.Leaf
C.Child
D.Branch
Ans:B

67.Queue in Data Structure is a
A.LIFO
B.FIFO
C.LILO
D.Both A) and C)
Ans:D

68.Which data structure is used for implementing recursion?
A.Queue
B.Stack
C.Array
D.List
Ans:B

69.Which of the following data structure is linear type?
A.Graph
B.Trees
C.Binary Tree
D.Stack
Ans:D

70.Herder node is used as sentinel in
A.Graphs
B.Stacks
C.Binary tree
D.Queue
Ans:C

71.Identify the data structure which allows deletions at both ends of the list but insertion at only one end.
A.Input restricted dequeue
B.Output restricted dequeue
C.Priority queues
D.Stack
Ans:A

72.In-----------,search start at the beginning of the list and check  every element in the list
A.Linear search
B.Binary search
C.Hash search
D.Binary tree search
Ans:A

73.The advantage of ------is that they solve the problem if sequential storage representation.But disadvantage in that is they are sequential lists
A.Lists
B.Linked lists
C.Trees
D.Queues
Ans:B

74.-------is not the operation that can be performed on queue
A.Insertion
B.Deletion
C.Retrieval
D.Traversal
Ans:D

75.A ----------is a graph that has weights of costs associated with its edges.
A.Network
B.Weighted graph
C.Both A) and B)
D.None A) and B)
Ans:C

76.Arrays are best data structures
A.For relatively permanent collections of data
B.For the size of the structure and the data in the structure are constantly changing
C.For both of above situation
D.For none of above situation
Ans:A

77.What is the simplest model of software development paradigm?
A.Spiral model
B.Big Bang model
C.V-model
D.Waterfall model
Ans:D

78.The first step in a query processing is
A.Decomposition
B.Optimization
C.Choosing low level operation
D.Execution
Ans:A

79.-------------is critical in formulating data base design.
A.Row-column order
B.Number of tables
C.Functional dependency
D.Normalization level
Ans:C

80.------------is the process of sucessive reduction of a given set of relations to better form.
A.Normalization
B.Denormalization
C.Composition
D.Decomposition
Ans:A


81.The -----normal form is also called as project join normal form.
A.Boyce coded normal form
B.First normal form
C.Fifth normal form
D.Second normal form
Ans:C

82.----------is a set of operations on RDBMS that allows retrieval of data
A.Relational Algebra
B.Cardinality
C.Relational data base theory
D.Relational Calculus
Ans:A

83.A key consisting of two or more columns is called
A.Composite key
B.Candidate key
C.Primary key
D.Alternate key
Ans:A

84.A Data warehouse deals with
A.Past data
B.Live data
C.Data of the future
D.None of them
Ans:B

85.A non key attribute whose values are derived from the primary key of some other table is known as
A.Candidate key
B.Alternate key
C.Foreign key
D.Secondary key
Ans:C

86.A---------data model represents data by records organized in form of trees and the relationships among data are represented by links.
A.Network
B.Hierarchical
C.Relational
D.None of them
Ans:B

87.What is the main purpose of a Data link content monitor?
A.To detect problems in protocol
B.To determine the type of transmission used in a data link
C.To determine the type of switching used in data link
D.To determine the flow of data
Ans:A

88.Distributed Queue Dual Bus is a standard for
A.LAN
B.MAN
C.WAN
D.Wireless LAN
Ans:A

89.Error detection at a data link level is achieved by
A.Bit stuffing
B.Cyclic redundancy codes
C.Hamming codes
D.Equalization
Ans:B

90.The time required for a message to travel from one device to another is known as
A.Transit time
B.Dialogue time
C.Response time
D.Wait time
Ans:A

91.In OSI network architecture the routing is performed by
A.Network layer
B.Data link layer
C.Transport layer
D.Session layer
Ans:A

92.What does the acronym of ISDN stand for?
A.Indian Standard Digital Network
B.Integrated Service Digital Network
C.Intelligent Service Digital Network
D.Integrated Services Data Network
Ans:B

93.Operating system function may include
A.Input/output control
B.Virtual storage
C.Multi programming
D.All of the above
Ans:B

94.What type of RJ45 UTP cable do you use to connect a PCs COM Port to router or switch console port?
A.Straight trough
B.Crossover cable
C.Crossover with CSU/DSU
D.Rolled
Ans:D

95.Which protocol does Ping use?
A.TCP
B.ARP
C.ICMP
D.BootP
Ans:C

96.File Transfer Protocol(FTP) is built on------architecture.
A.Peer to peer
B.Client server
C.Both A) and B)
D.None of them
Ans:B

97.A characteristic of a file server is which of the following?
A.Manages file operations and is shared on a network
B.Manages file operations and is limited to one PC
C.Acts as a fat client and is shared on a network
D.Acts as a fat client and is limited to one PC
Ans:A

98.Three-tier architecture includes which of the following?
A.Three server layers
B.A client layer and two server layers
C.Two client layers and one server layer
D.Three client layers
Ans:B

99.The connection established in TCP is done by which mechanism?
A.Flow control
B.Three way handshaking
C.Forwarding
D.Synchronization
Ans:B

100.Which is not a property of attribute behavior of <Marquee>tag?
A.Alternate
B.Blur
C.Scroll
D.Slide
Ans:B

101.Which of the following is not a reserved keyword in Java?
A.Abstract
B.Boolean
C.Break
D.Count
Ans:D

102.An instance member in Java
A.Is also called a static member
B.Is always a variable
C.Is never a method
D.Belongs to a single instance,not to the class as whole
Ans:D

103.Which of the following properties in Java is not encapsulated by the Graphics class?
A.Drawing colour
B.Background colour
C.Font
D.Clip region
Ans:B

104.Which of the following classes in Java does not generate item events?
A.Checkbox
B.Checkbox MenuItem
C.MenuItem
D.Choice
Ans:C

105.The Java compiler programme is
A.Compjava
B.Javac
C.Javacomp
D.Jc
Ans:B

106.In C language the getchar function is used to
A.Print the ASCII code of a character
B.To assign a character typed at the keyboard to a variable
C.To print a character on the screen
D.All of them
Ans:B

107.The malloc()function in C
A.Returns a pointer to the allocated memory
B.Returns a pointer to the first byte of region of memory
C.Changes the size of the allocated memory
D.Deallocates the memory
Ans:B

108.In C language a hexadecimal number is represented by writing
A.x
B.xo
C.Ox
D.h
Ans:C

109.The number of relational operators in the C language is
A.Four
B.Six
C.Three
D.One
Ans:B

110.By default a real number is treated as a
A.Flot
B.Double
C.Long double
D.Integer
Ans:B

111.In C,the expression c=i++ causes
A.The value of i assigned to c and then i incremented by 1
B.i to be incremented by 1 and then the value of i assigned to c
C.Value of i assigned to c
D.i to be inremented by 1
Ans:A

112.In C,a global variable is a variable
A.Declared in the main() function
B.Declared in any function other than the main()function
C.Declared outside the body of every function
D.Declared anywhere in the C programmer
Ans:C

113.A pointer in C is a variable to which
A.An integer is assigned
B.The point type of data is assigned
C.The address of another variable is assigned
D.All of the above
Ans:C

114.The switch variable in C can be of
A.int type only
B.char type only
C.Both int as well as char type
D.Flot type only
Ans:C

115.The ‘break’statement in C is used to exit from
A.a do loop
B.a for loop
C.a switch statement
D.all of them
Ans:D

116.Which of the following operators cannot be applied to a pointer in C?
A.Increment operator
B.Decrement operator
C.Relational operators
D.None of the above
Ans:D

117.Goto is
A.A function in the C language
B.A keyword in the C language
C.A label in the C language
D.A string in the C language
Ans:B

118.A function prototype in C is
A.A predefined function
B.A function which contains several return statements
C.A non executable statement which gives information about the function
D.A keyword
Ans:C

119.The C++ keyword for declaring a variable that contains a decimal point is
A.Dec
B.Decimal
C.Float
D.Floater
Ans:C

120.In C++ you have to use the ---------function to close a data file
A.Close()
B.End()
C.Exit()
D.Finish()
Ans:A

121.Which of the following is a phase of a compilation process?
A.Lexical analysis
B.Code generation
C.Both(A) and (B)
D.Static analysis
Ans:C

122.Block or buffer caches are used
A.To improve disk performance
B.To handle interrupts
C.To increase the capacity of main memory
D.To speed up main memory read operations
Ans:A

123.Which of the following systems software does the job of merging the records from two files into one?
A.Security software
B.Utility program
C.Networking software
D.Documentation system
Ans:B

124.Special software to creat a job queue is called a
A.Drive
B.Spooler
C.Interpreter
D.Linkage editor
Ans:B

125.The generic name used for unexpected errors that occur during the execution of a programme is called
A.Infractions
B.Exceptions
C.Deviations
D.Anomalies
Ans:B

126.A member functions uses the correct object when you call it because
A.A copy of the object is passed to the function
B.The address of the object is passed to the function
C.The address of the function is passed to another function
D.The address of the object is returned from the function
Ans:B

127.In C++,class definitions are most often
A.Stored with each programs that uses them
B.Stored in header file that is included in the programs that uses them
C.Stored in folder that you paste into every new project
D.Retyped for every new project
Ans:B

128.Which of the following is not a part of the operating system?
A.Supervisor
B.Performance monitor
C.Job control programme
D.Input/Output control programme
Ans:A

129.The ---------layer lies between the network layer and session layer
A.Physical
B.Data link
C.Transport
D.Presentation
Ans:C

130.The correspondence between the main memory blocks and those in the cache is given by
A.Hash function
B.Mapping
C.Local function
D.Assign function
Ans:B

131.Computer register which is used to keep track of address of memory location where next instruction is located is
A.Memory address register
B.Memory data register
C.Instruction register
D.Program counter
Ans:D

132.With the help of-------we reduce the memory access time
A.SDRAM
B.Cache
C.Heaps
D.Higher capacity RAMs
Ans:B

133.What is a stack pointer?
A.The first memory location where subroutine address  is stored
B.A register in which flag bits are stored
C.16 bit register in the microprocessor that indicate the beginning of the stack memory
D.A register that decodes and executes the 16 bit arithmetic expression
Ans:C

134.----------is a preferred method for enforcing data integrity
A.Constraints
B.Stored procedure
C.Triggers
D.Cursors
Ans:A

135.In various devices------are used to overcome the difference in data transfer speed.
A.Multiple buses
B.Buffer registers
C.Speed enhancing circuitry
D.Bridge circuits
Ans:B

136.What do we use to extend the connectivity of the processor bus?
A.PCI Bus
B.Multiple Bus
C.SCSI Bus
D.Controllers
Ans:A

137.Half adder is an example of
A.Combinational Circuits
B.Asynchronous circuits
C.Sequential circuits
D.None of these
Ans:A

138.Master –Slave flip flop is also called
A.Edge triggered flip flop
B.Pulse triggered flip flop
C.Level triggered flip flop
D.None of these
Ans:B

139.What does CSS stand form
A.Current Style Sheets
B.Current Sheets Style
C.Cascading Style Sheets
D.Cascading Sheets Style
Ans:C

140.Which of the following is true about PHP?
A.It is a server side scripting language
B.It is a client side scripting language
C.It is a software
D.It is a data base
Ans:A

141.In C++,the number 135.45 is a
A.Character literal constant
B.Numeric literal constant
C.String literal constant
D.Variable
Ans:B

142.In C++,variables that hold memory addresses are called
A.Subscripts
B.Holders
C.Pointers
D.Indicators
Ans:C

143.In C++,when a class serves as a base class to others
A.All of its members are inherited
B.All of its members are inherited,except for any private members
C.All of its members are inherited,except for any protected members
D.None of its members are inherited unless specifically listed
Ans:B

144.Which is a permanent database in the general model of the compiler?
A.Literal table
B.Identifier table
C.Terminal table
D.Source code
Ans:C

145.A self-relocating program is one which
A.Cannot be made to execute in any area of storage other than the one designated for it at the time of its coding or translation
B.Consists of a program and relevant information for its relocation
C.Can itself performs the relocation of its address-sensitive portions
D.All of the above
Ans:C

146.Which of the following is a graphical tool for software design?
A.Data Flow diagram
B.Structure Chart
C.Decision Tree
D.All of them
Ans:D

147.What is true about a reference in C++?
A.We can have a reference to a pointer
B.We can have a reference to a reference
C.We can have a pointer to a reference
D.We can have an array of references
Ans:A

148.Modularity is the benefit of --------characteristic of OOPs.
A.Polymorphism
B.Encapsuation
C.Inheritance
D.All of them
Ans:B

149.XML  uses feature of
A.HTML
B.XHTML
C.VML
D.SGML
Ans:D

150.Which multiplexing technique shifts each signal to a different carrier frequency?
A.FDM
B.Synchronous TDM
C.Asynchronous TDM
D.B and C
Ans:A

151.Who invented the modem?
A.Wang Laboratories Ltd
B.Apple Computers Inc.
C.Digital Equipment Corpn.
D.AT and T information systems USA
Ans:D

152.Which components play a significant role in the formation of a dynamic RAM?
A.Two MOSFETS
B.Two capacitors
C.One MOSFET and one capacitor
D.One MOSFET and two capacitors
Ans:C

153.Which flip flops serve to be the fundamental building blocks of counters?
A.S-R flip flops
B.J-K flip flops
C.T flip flops
D.D flip flops
Ans:C

154.The set of all possible values of data items is called
A.Domain
B.Attribute
C.Tuples
D.None of these
Ans:A

155.The ----------refers to the way data is organized in and accessible from DBMS.
A.Database hierarchy
B.Data organization
C.Data sharing
D.Data model
Ans:D

156.The ----layer is responsible for the delivery of a message from one process to another
A.Physical
B.Transport
C.Network
D.Session
Ans:A

157.--------provides a framework for passing configuration information to hosts on a TCP/IP network.
A.Dynamic Host Configuration Protocol(DHCP)
B.Address resolution Protocol(ARP)
C.Internet Protocol(IP)
D.Internet Control Message Protocol(ICMP)
Ans:A

158.The --------is the interface through which a user can read and send mail
A.Mail Send Agent(MSA)
B.Mail Transfer Agent(MTA)
C.Mail Delivery Agent(MDA)
D.Mail User Agent(MUA)
Ans:A

159.Which type of linked list comprises the adjacently placed first and the last elements?
A.Singly Linked List
B.Doubly Linked List
C.Circular Linked List
D.All of the above
Ans:C

160.Common gateway interface is used to
A.Generate executable files from web content by web server
B.Generate web pages
C.Stream videos
D.None of the above
Ans:A



SOLVED PAPER AND EXAM PRACTICE REGISTERED USERS ONLY



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. They who have conquered doubt and fear have conquered failure.-James Allen.

    ReplyDelete

Hello friends,
Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax(One Hundred Rupees+Tax only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email