Choose your language

22 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK ERNAKULAM 2007


1.The adjective of obey is
A.Obedience
B.Obediently
C.Obeisance
D.Obedient
Ans:D

2.The antonym of include is:
A.Conclude
B.Exclude
C.Seclude
D.Preclude
Ans:B

3.If I have enough money I-----------buy a car
A.Must
B.Should
C.Will
D.Would
Ans:C

4.The burglar ------------before the police arrived
A.Escaped
B.Has escaped
C.Have escaped
D.Had escaped
Ans:D

5.”I am reading a book”is the active form of
A.A book is being read by me
B.I am read a book
C.A book is reading by me
D.A book is read by me
Ans:A

Directions(Q.No.6-7):In which part of the sentence is the mistake?
6.We have(A)/a garden(B)/at the backside(C)/of the house(D)
Ans:C

7.We(A)/congratulated (B)/John(C)/for his success(D)
Ans:D

8.They don’t work hard---------------?
A.Do they?
B.Don’t they?
C.Are they?
D.Aren’t they
Ans:A

9.Tomorrow is a holiday--------------?
A.Is it?
B.Isn’t it?
C.Does it?
D.Doesn’t it?
Ans:B

10.The boys have been playing ------------- a long time
A.Since
B.About
C.For
D.In
Ans:C

11.The noun form of perform is
A.Performing
B.Perfume
C.Perfumery
D.Performance
Ans:D

12.Slow and steady --------------the race
A.Wins
B.Is winning
C.Win
D.Are winning
Ans:A

13.Ramu------------a snake yesterday evening
A.Has killed
B.Killed
C.Had killed
D.Was killed
Ans:B

14.He is the person -------------saved the child
A.Which
B.Whom
C.Who
D.What
Ans:C

15.He has not given --------------drinking
A.In
B.Out
C.Of
D.Up
Ans:D

16.I opened the bottle ---------------a screwdriver
A.With
B.By
C.On
D.About
Ans:A

17.----------------are you working for now?
A.What
B.Who
C.How
D.Which
Ans:B

18.The correctly spelt word is
A.Stationery
B.Stationary
C.Stationery
D.Stationiry
Ans:A

19.The synonym of admit is:
A.Confuse
B.Confess
C.Conceive
D.Conclude
Ans:B

20.The synonym of frankness is
A.Seldom
B.Selfish
C.Sincerity
D.Sinfulness
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. If you don't know what you want to do with your life,you cannot make a realistic plan to get it.-Pat croce.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email