Choose your language

21 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK THIRUVANATHAPURAM,IDUKKI 2007 SOLVED PAPERS

1.I’am afraid he’s -----------stupid,and won’t understand what you mean
A.Fairly
B.Not
C.Not only
D.Rather
Ans:D


2.You will pass your examination if you----------hard
A.Worked
B.have worked
C.Work
D.Will have worked
Ans:C

3.We have a friend ------------plays the piano
A.What
B.Which
C.That
D.Who
Ans:D

4.The synonym of fire is:
A.Tire
B.Liar
C.Praise
D.Dismiss
Ans:D

5.The synonym of disburse is
A.Pay out
B.Earn
C.Collect
D.Disturb
Ans:A

6.The antonym of payment is
A.Receipt
B.Acquittance
C.Penal interest
D.Expenditure
Ans:A

7.The antonym of fortune is
A.Disfortune
B.Misfortune
C.Unfortune
D.Fortunate
Ans:B

8.People always admire the portrait is the active form of
A.This portrait was always admired
B.This portal admired always by
C.This portrait has been always admired
D.This portrait is always admired
Ans:D

9.Nehru was fond---------children
A.For
B.On
C.Of
D.At
Ans:C

10.Twelve inches make-----------
A.The foot
B.A foot
C.The feet
D.A feet
Ans:B

11.The boy failed -------------the home work
A.To be done
B.Doing
C.At doing
D.To do
Ans:D

12.I-------------here for almost half an hour
A.Am waiting
B.Was waiting
C.Have been waiting
D.Waited
Ans:C

13.Please ask-------------
A.Whether the train is likely to be late
B.Whether is the train likely to be late
C.Whether the train was likely to be late
D.Whether was the train likely to be late
Ans:A

14.The foreigner had--------set foot on the street when he was knocked down by a car
A.As soon as
B.Almost
C.Hardly
D.No sooner
Ans:C

15.Everybody wanted to stay longer------------?
A.Didn’t they
B.Did they?
C.Didn’t he?
D.Did he?
Ans:A

Directions(Q.No.16-18)Which part of the following sentences is incorrect?
16.Sunil cannot (A)/is set up his mind (B)/whether to go (C)/or not(D)
Ans:B

17.The audience (A)/is requested (B)/to leave(C)/by the nearest exit(D)
Ans:B

18.He as well(A)/as you (B) /are  interested in(C)/computer programming(D)
Ans:C

19.Choose the correctly spelt word
A.Pricision
B.Precision
C.Presision
D.Precition
Ans:B

20.He--------------very quickly when I met him yesterday.
A.Was walking
B.Walks
C.Has walked
D.Has been walking
Ans:A



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. You are your most important asset---invest in yourself-Les Brown
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email