Choose your language

22 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK MALAPPURAM 2007


1.The synonym of’salute’is
A.Pollute
B.Dilate
C.Greet
D.March
Ans:C

2.The synonym of’dig’is:
A.Hug
B.Unearth
C.Fill
D.Hill
Ans:B

3.The antonym  of’genuine’is
A.Fake
B.Famous
C.Real
D.Original
Ans:A

4.The antonym of sympathy is
A.Telepathy
B.Apathy
C.Allopathy
D.Antipathy
Ans:D

Directions(Q.No.5-7)Which part is incorrect in the following sentences?
5.The facts(A)/of the cases(B)/are shortly(C)/as follows
Ans:C

6.One of my(A)/teachers live(B)/next door(C)/to my aunt(D)
Ans:B

7.The thief(A)/together with his accomplices(B)/have broken into(C)/the strong room(D)
Ans:C

8.’They make a book of paper’is the active form of:
A.A book is being made of paper
B.A book of paper was made by them
C.A book of paper was made by them
D.A book is made of paper
Ans:D

9.He looked -------------the word in the dictionary
A.Up
B.For
C.Into
D.At
Ans:A

10.She is------------untidy girl
A.Very
B.A
C.The
D.An
Ans:D

11.The headmaster insisted on-------------the letter
A.See
B.To see
C.Seeing
D.Was seeing
Ans:C

12.Ask him-------
A.Whether he likes coffee
B.Whether he do like coffee
C.Whether does he like coffee
D.Whether he like coffee
Ans:A

13.The correctly spelt word is
A.Resemblance
B.Resemblence
C.Resamblence
D.Recemblance
Ans:A

14.He-----------very thin since he had that illness.
A.Becomes
B.Has become
C.Is becoming
D.Was becoming
Ans:B

15.This room is-------larger than the other
A.Much
B.Many
C.Very
D.More
Ans:A

16.I am sorry if the meat is -------------hard
A.Fairly
B.More
C.Much
D.Rather
Ans:D

17.If you tease the dog,it --------------you
A.Bites
B.Should bite
C.Will bite
D.Would bite
Ans:C

18.She is the finest woman ---------------ever lived
A.Who
B.Which
C.She
D.That
Ans:D

19.This PC is as good as new,it has ------------been used
A.Hardly
B.Mostly
C.Lately
D.Most
Ans:A

20.Little progress has been made-------------?
A.Hasn’t it?
B.Has it?
C.Has little?
D.Hasn’t little?
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Football,soccer,hockey and water polo have goal posts so the teams know where to aim to win.You too need goals,without them you don't know where to focus your energies to achieve what you want.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email