Choose your language

21 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC LD CLERK KOTTAYAM 2007 SOLVED PAPER


1.The match-------------this morning
A.Was playing
B.Is being played
C.Is playing
D.Playing
Ans:B

2.He--------------in Trivandrumk since 1980
A.Was living
B.lived
C.Is living
D.Has been living
Ans:D

3.When we ------------oxygen through this liquid a blue precipitate is obtained
A.Pass
B.Have passed
C.Passed
D.Was passing
Ans:A

4.I-----------Shakespeare’s King Lear
A.Reading
B.Read
C.Have read
D.Has read
Ans:C

5.He delayed replying ---------------my letter
A.In
B.To
C.Of
D.From
Ans:B

6.I have no faith -------------this man’s story
A.In
B.Of
C.Along
D.With
Ans:A

7.I-------------drive a car when I was twelve
A.Can
B.May
C.Might
D.Could
Ans:D

8.He should see a doctor ---------------?
A.Didn’t he
B.Should he
C.Shouldn’t he
D.isn’t it
Ans:C

9.It wasn’t an old car----------?
A.Isn’t it
B.Was it
C.Wasn’t it
D.Is it
Ans:B

10.The correctly spelt word is
A.Irresponsible
B.Irresposable
C.Iresponsible
D.Irrespounsible
Ans:D

11.The antonym of tedious is
A.Dull
B.Relaxed
C.Timid
D.interesting
Ans:B

12.The synonym of lauthentic is
A.Dull
B.Relaxed
C.Timid
D.interesting
Ans:C

13.The train passes----------- a long tunnel
A.In
B.Through
C.On
D.Between
Ans:B

14.The antonym of necessary is
A.Enough
B.Allowance
C.Exemption
D.Unnecessary
Ans:D

Directions(Q.No.15-17):In which part of the sentence is the mistake?
15.A healthy mind(A)/in a health body(B)/is what makes (C)/life worth living(D)
Ans:B

16.Our universities must given reference (A)/to women for admission(B)/to courses like(C)/medicine,home craft,foreign languages and engineering(D)
Ans:A

17.After he fell off his bicycle (A)/he was in considerable pain(B)/but the doctor advice him to do some exercises (C)/Which would strengthen his muscles(D)
Ans:C

18.The doctor from --------------we got the Prescription is a well known physician
A.Who
B.Where
C.That
D.Whom
Ans:D

19.The clerk--------helped us didn’t expect anything in return
A.Who
B.Whom
C.Which
D.That
Ans:A

20.The synonym of haughty is
A.Modesty
B.Humble
C.Arrogance
D.Insincere
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Do not allow yourself to believe that you might fail at something.If you believe you might fail at something you plant the seed of failure which grows very quickly.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email