Choose your language

21 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KASARAGOD ,PATHANAMTHITTA SOLVED PAPER 2007

1.The correctly spelt word is:
A.Nursary
B.Nursery
C.Nursory
D.Nersery
Ans:B

2.The noun form of produce is:
A.Productive
B.Producing
C.Production
D.Producement
Ans:C

3.The adverb of brave is:
A.Bravery
B.Brave
C.Bravo
D.Bravely
Ans:D

4.The synonym of bright is:
A.Clever
B.Clear
C.Clamber
D.Clamour
Ans:B

5.The antonym of honourable is:
A.Mishonourable
B.Unhonourable
C.Dishonourable
D.Non-honourable
Ans:C

6.The antonym of reveal is:
A.Hinder
B.Hate
C.Hike
D.Hide
Ans:D

7.If I were a bird  I -----------fly
A.Would
B.Will
C.Should
D.Could
Ans:A

8.Before we reached the theatre the tickets-----------
A.Were sold out
B.Had been sold out
C.Has been sold out
D.Will be sold out
Ans:B

9.People all over the world speak English is the active form of
A.English has been spoken all over the world
B.People are spoken by English
C.English is spoken all over the world
D.English was spoken all over the world
Ans:C

Directions(Q.No.10 & 11):In which part of the sentence is the mistake?
10.John(A)/has sold(B)/His old(C)/furnitures(D)
Ans:D

11.The few money(A)/he inherited(B)/has already(C)/been wasted(D)
Ans:A

12.They don’t work hard
A.Don’t they?
B.Do they?
C.Are they?
D.Aren’t they
Ans:B

13.Richard has been the captain of the team------------2000
A.For
B.Are
C.Since
D.Around
Ans:C

14.Either John or Gopal-------------taken my book
A.Have
B.Are
C.Is
D.Has
Ans:D

15.Joseph----------------to live here in 1995
A.Came
B.Has come
C.Have come
D.Had come
Ans:A

16.Leela and Reena are the sisters --------------love everybody
A.Whom
B.Who
C.Which
D.Whose
Ans:B

17.Mohan has relied-------------his uncle for his studies
A.In
B.At
C.With
D.On
Ans:D

18.---------------funny you are
A.How
B.What
C.Who
D.Which
Ans:A

19.No one knows anything ---------------his whereabouts
A.On
B.About
C.With
D.By
Ans:B

20.They have entered -------------an agreement
A.In
B.On
C.Into
D.With
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. The ancestor of every action is a thought-Ralph Waldo.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email