Choose your language

21 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KOLLAM 2007


1.Mary decided to --------the post in the face of protests against her nomination
A.Turn out
B.Turn down
C.Turn away
D.Turn in
Ans:B

2.Which of the following words in wrongly spelt?
A.Impostor
B.Consequence
C.Kaliedosocope
D.Rostrum
Ans:C

3.’Gas’is to’gaseous’as ‘water’is to:
A.Acqueous
B.Fluid
C.Liquid
D.Liquor
Ans:A

4.Opposite of the word’obvious’is:
A.Gloomy
B.Clear
C.Hidden
D.Brief
Ans:C

5.Opposite of the word ‘obvious’is:
A.Gloomy
B.Clear
C.Hidden
D.Brief
Ans:C

6.One of my pencils---------------fallen off
A.Having
B.Have
C.Are
D.Has
Ans:D

7.When the Minister -------------the function started
A.Arrived
B.Arrive
C.Arriving
D.Arrival
Ans:A

8.An idle brain is the devil’s ------------
A.Workroom
B.Workhouse
C.Workplace
D.Workshop
Ans:D

9.I often listen to ----------radio
A.A
B.The
C.An
D.All
Ans:B

10.Nithin won’t be late--------------?
A.Does he
B.Is he
C.Will he
D.Won’t he
Ans:C

11.I wish I------Ali’s mobile number
A.Knew
B.Knowing
C.Known
D.Knows
Ans:A

12.My hen-------------seven eggs each week
A.Lay
B.Laying
C.Lie
D.Lays
Ans:D

13.It has been raining -----------an hour
A.For
B.Long
C.Since
D.When
Ans:A

14.The operation was successful------------the patient died
A.Or
B.And
C.But
D.Nor
Ans:C

15.The meaning of tenacity is:
A.Flexibility
B.Firmness
C.Tendency
D.Weakness
Ans:B

16.Preposterous means
A.Laughably foolish
B.Reserved
C.Arrogant
D.Reasonable
Ans:A

17.This is the man---------the painting
A.Who stealing
B.Stealing
C.The steal
D.Who stole
Ans:D

18.Tom is very clever--------physics and mathematics
A.About
B.At
C.Of
D.By
Ans:B

19.I prefer doing things to ---------television
A.Has watched
B.Watch
C.Watching
D.Watched
Ans:C

20.There are too many girls--------------the buds
A.In
B.On
C.To
D.Up
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. My father taught me that the only way you can make good at anything is to practice,and then practice some more.It's easy to practice something you're good at,and that's what most people do.What's tough is to go out and work hard on things you don't do very well.-Pete Rose.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email