Choose your language

21 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK THRISSUR 2007 SOLVED PAPER


1.I------------all the rooms before I left the house
A.Have locked
B.Locked
C.Am locking
D.Was locked
Ans:B

2.I--------the  manager at seven O’clock tomorrow morning
A.Met
B.Meets
C.Had met
D.Am meeting
Ans:D

3.He-----------by his uncle
A.Was helped
B.Helps
C.Helped
D.Will help
Ans:A

4.We-------------how to solve the problem
A.Did do
B.Tell
C.Don’t know
D.Told
Ans:C

5.Please stop -------------you are distributing the others in the library
A.Talk
B.Talks
C.Have talk
D.Talking
Ans:D

6.It is ------------your own interest to pay all taxes honestly
A.In
B.For
C.on
D.At
Ans:A

7.The patient was breathing ----------------difficulty
A.Of
B.With
C.Against
D.On
Ans:B

8.We----------here for an hour
A.Waits
B.Been waiting
C.Have waiting
D.Have been waiting
Ans:D

9.How long ---------------the journey take?
A.Is
B.IS going to
C.Will
D.Ago
Ans:C

10.The best candidate should be appointed ------------the post
A.From
B.To
C.Of
D.On
Ans:B

11.The synonym of obstinate is
A.Exact
B.Strange
C.Stern
D.Stubborn
Ans:D

12.The synonym of winsome is
A.Charming
B.Barbarous
C.Prosper
D.Instruct
Ans:A

13.The antonym of acquit is:
A.Defeat
B.Relax
C.Condemn
D.Indigenous
Ans:C

14.The antonym of rigid is:
A.Clear
B.Polite
C.Dangerous
D.Flexible
Ans:D

Directions(Q.No.15-17):In which part of the sentence is the mistake?
15.Inspite of having(A)/many fault(B)/he was a good man(C)/at heart(D)
Ans:B

16.The men manage(A)/to survive (B)/even though they(C)/were without water for three days(D)
Ans:A

17.Much unknown plants (A)/and animals are disappearing (B)/as the tropical forests(C)/are destroyed(D)
Ans:A

18.Potatoes and onions------------------from sprouting by a new technology using radiations
A.Are preventing
B.Prevented
C.Are prevented
D.Is prevented
Ans:C

19.You have only half an hour left,so you ‘d better-----------the most of it.
A.Made
B.Make
C.Do
D.Does
Ans:B

20.The correctly spelt word is:
A.Simulatenous
B.Saimultaneous
C.Simultaneous
D.Simultanios
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Emerson Always think that your goals are possible.Believe you can accomplish them.-Jerry Bruckner.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email