Choose your language

29 July 2018

// // Subscribe YOUTUBE Channel

28-07-2018 LABORATORY ASSISTANT


LABORATORY ASSISTANT 
EXAM DATE:28-07-2018
1.Select the idiom which means’unable to reach a decision’:
A.Miss the boat
B.Once in blue moon
C.Sit on the fence
D.The last straw

Ans:C


2.It is difficult to --------his rude behaviour
A.Put on
B.Put up with
C.Put into
D.Put in
Ans:B

3.He will do the work.(Change into passive voice)
A.The work will done by him
B.The work will be do by him.
C.The work will be did by him
D.The work will be done by him
Ans:D

4.Choose the correctly spelt word:
A.Twelfth
B.Twelveth
C.Twelvth
D.None of the above
Ans:A

5.What do you call a group of owls?
A.Pride
B.Pandemonium
C.Party
D.Parliament
Ans:D

6.Fools rush in where angels fear to--------------
A.Tread
B.Thread
C.Threat
D.Treat
Ans:A

7.Pick out the one word for-think about something for a long time.
A.Contempt
B.Contest
C.Confront
D.Contemplate
Ans:D

8.He fell ill after---------contaminated food.
A.Eat
B.Ate
C.Eaten
D.Eating
Ans:D

9.The meaning of the word-------debauchery
A.Immortal
B.Immaculate
C.Immortal
D.Imminent
Ans:C

10.John as well as his parents----------coming.
A.Are
B.Were
C.Has
D.Is
Ans:D

11.Identify the part of speech that is underlined:
She has a beautiful handwriting.
A.Adjective
B.Adverb
C.Noun
D.Verb
Ans:A

12.Roy stood first in the test,-----------?
A.Hadn’t he?
B.Didn’t he?
C.Won’t he?
D.Wasn’t he?
Ans:B

13.Shreya is the ----------student in her class.
A.Clever
B.Cleverer
C.Cleverest
D.More clever
Ans:C

14.Change into reported speech.
Anu said to him,”When’ll you marry me?”
A.Anu asked him when would he marry her
B.Anu asked him when he would marry her
C.Anu asked him when would he married her
D.Anu asked him when he would married her
Ans:B

15.If he hadn’t fallen sick,he---------the exam.
A.Would has written
B.Would have been written
C.Would have written
D.Would write
Ans:C

16.She comes to school----------bus.
A.By
B.On
C.To
D.In
Ans:A

17.How much is a baker’s dozen?
A.12
B.13
C.24
D.20
Ans:B

18.Choose the synonym of --------ludicrous
A.Absurd
B.Absolve
C.Abjure
D.None of the above
Ans:A

19.What is a female sheep called?
A.Ram
B.Lamb
C.Ewe
D.Calf
Ans:C

20.Antonym of -------bravery
A.Courage
B.Cowardice
C.Conceal
D.Construct

Ans:B










Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. You win not by chance,but by preparations-Roger Maris

    ReplyDelete

Hello friends,
Hi,thanks for recommending us!!We're glad you had a great experience.............www.examchoices.in!!!!You get now free online exam practice from January 2019 to March 2019 exams (USER NAME:EXAM,PASSWORD:WINNER). Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax{One Hundred Rupees+Tax} only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email