Choose your language

16 January 2019

// // Subscribe YOUTUBE Channel

25-07-2018 DEPARTMENTAL TEST K.S.R.LOWER

DEPARTMENTAL TEST-K.S.R.LOWER
EXAM DATE:25-07-2018
1.Part time contingent employees will get--------stagnation increments as per pay revision order dt.20.01.2016
A.5
B.3
C.4
D.2
Ans:B


2.The method of fixation of pay contemplated under Rule 28 A Part I KSR ibid in force prior to 26.03.2006 is restored wef:
A.01.07.2014
B.01.07.2015
C.01.02.2016
D.01.04.2016
Ans:C

3.Fixation of pay under Rule 28 A Part 1 KSR is not applicable to promotions/appointments to posts carrying higher time scale of pay,the minimum of which exceeds-----------as Per pay revision order dt.20.01.2016
A.Rs.48,000
B.Rs.50,000
C.Rs.62,000
D.Rs.68,700
Ans:D

4.Pension contribution based on the revised scale of pay sanctiond in pay revision order dated 20.01.2016 is payable w.e.f:
A.01.07.2014
B.01.04.2016
C.01.02.2016
D.None
Ans:A

5.The arrears of pay from 01.07.2014 to 31.01.2016 is payable in----------instalments as ordered in pay revision order dated 20.01.2016.
A.6
B.4
C.5
D.3
Ans:B

6.Arrear claims preferred in pursuance of GO(P) No.7/2016/Fin dated 20/01/2016 will be paid without precheck in relaxation of -------of KFC vol 1.
A.Art 40
B.Art 45
C.Art 53
D.Art 58
Ans:C

7.Minimum benefit guaranteed to part time contingent employees in pay revision order dt.20.01.2016 is:
A.Rs.2,000
B.Rs.2,500
C.Rs.3,000
D.Rs.1,250
Ans:D

8.A Grade I officer is entitled to get incidental expense @Ps----------per kilometer for the journey performed on 31.05.2016.
A.80
B.50
C.70
D.60
Ans:A

9.The revised daily allowance payable to a Grade II(a)officer for his official halt at Quilon(out station)on 30.05.2016 and 31.05.2016 is @----------per day.
A.Rs.400
B.Rs.320
C.Rs.250
D.Rs.200
Ans:B

10.-------------days special leave is proposed in the pay revision order dt.20.01.2016 for employees who are undergoing kidney and other major organ transplantation.
A.180
B.120
C.90
D.100
Ans:C

11.The maximum number of earned leave that can be accumulated is 300 days w.e.f:
A.1.03.1997
B.01.07.2004
C.01.07.2014
D.01.11.1998
Ans:D

12.The maximum number of LND that may be sanctioned to a permanent officer during his entire service is ---days.
A.200
B.360
C.300
D.240
Ans:B

13.Paternity leave is sanctioned to male employees for-------days at a time.
A.30
B.50
C.10
D.25
Ans:C

14.The authority competent to sanction the increment to Gazetted officers is:
A.Head of Dept.
B.Head of office
C.Treasury officer
D.Accountant General
Ans:D

15.The special disability leave shall not exceed
A.24 months
B.12 months
C.15 months
D.10 months
Ans:A

16.The maximum basic pay after adding stagnation increments shall not exceed ---------as per GO(P) No 7/2016 Fin dt.20/01/2016.
A.Rs.54,000
B.Rs.1,20,000
C.Rs.85,000
D.Rs.97,000
Ans:B

17.A Govt.servant drawing pay in a higher time scale of pay is appointed to a post on a lower time scale of pay.Which is the rule appplicable for fixation of pay in the lower time scale of pay?
A.28 A Part I KSR
B.Rule 30 Part I KSR
C.Rule 37(a) Part I KSR
D.Rule 37(b) Part I KSR
Ans:……….

18.An Assistant Audit Officer in the Kerala State Audit Dept,drawing a substantive pay of Rs.48,000 in the scale of pay of Rs.32,300-800-33,900-900-37,500-1,000-42,500-1,100-48,000-1,200-54,000-1,350-59,400-1,500-65,400-1,650-68,700 w.e.f 01.04.2016 is promoted to officiate in the post of Audit officer in the scale of Rs.36,000-900-37500-1,000-42,500-1,100-48,000-1,200-54,000-1,350-59,400-1,500-65,400-1,650-72,000-1,800-79,200 and he joined duty in the promoted post on the FN of 03.05.2016.His pay in the promoted post as on 03.05.2016 is
A.Rs.49,200
B.Rs.50,400
C.Rs.51,600
D.Rs.48,000
Ans:B

19.A Joint Director of Co-operative Audit drawing an officiating pay of Rs.83,000-in the scale of Rs.68,700-1,650-72,000-1,800-81,000-2,000-97,000-2,200-1,08,000-2,400-1,10,400 w.e.f 01.05.2016 is promoted as Additional Director of Co-operative Audit in the scale of Rs.77,400-1,800-81,000-2,000-97,000-2,200-1,08,000-2,400-1,15,200 and he joined duty in the promoted post on the FN of 02.06.2016.His pay in the promoted post as on 02.06.2016 is:
A.Rs.85,000
B.Rs.87,000
C.Rs.89,000
D.Rs.91,000
Ans:A

20.Mr.X a clerk in Angamaly municipality was on commuted leave for 5 months from 01.02.2016 to 30.06.2016.He is drawing a basic of Rs.22,200 from 01.01.2016,DA@9% and HRA@1250 per mensem.Workout the leave salary and allowances payable to him for the period from 01.02.2016 to 30.06.2016.
A.Rs.1,27,240
B.Rs.1,25,990
C.Rs.1,24,740
D.Rs.1,20,990
Ans:A

21.The monetary equivalent to be recovered for the unsuffered period in case of bar on increment with comulative effect is:
A.2 times of the amount of increment
B.4 times of the amount of increment
C.3 times of the amount of increment
D.5 times of the amount of increment
Ans:C

22.A clerk in Taluk office Nedumangadu who got an increment on 01.07.2014 was on LWA without MC from 01.01.2015 to 30.06.2015.His next increment is due on:
A.01.07.2017
B.01.07.2015
C.01.07.2016
D.01.01.2016
Ans:D

23.The authority competent to accept the resignation of a Govt.servant is
A.The appointing authority
B.The Head of office
C.The Government
D.The Head of the Dept.
Ans:A

24.In the case of transfer of an officer from Thiruvananthapuram to Kannur,the time admissible to him for rail journey of 504 km is
A.1 day for a distance of 504 km
B.1 day for the first 500 km and another 1 day for 4 km
C.1 day for the first 400 km and another 1 day for 104 km
D.1 day for the first 350 km and another 1 day for 154 km
Ans:B

25.The grade of a clerk accompanying the Governor on tour for the purpose of drawing the travelling allowance is considered as:
A.Grade II(a)
B.Grade III
C.Grade II(b)
D.Grade I
Ans:C

26.A journey on tour is held to begin or end at the ----------of the Govt.servant concerned.
A.The residence of the Officer
B.The duty point at the HQ
C.The office of the officer
D.The HQ of the officer
Ans:B

27.In addition to the mileage allowance under rule 20(a) part II KSR,incidential expenses is also payable at the following rates:
A.20% of the mileage allowance
B.10% of the mileage allowance
C.25% of the mileage allowance
D.Incidental expenses is not admissible as the mileage allowance includes incidental charge also
Ans:D

28.The loading charge payable to a Class IV officer for transportation of his personal effects in connection with his transfer journey from Thiruvananthapuram to Kollam on 31.05.2016 is @----------at each end.
A.Rs.400
B.Rs.450
C.Rs.600
D.Rs.800
Ans:A

29.The revised rate of room rent per day payable to an officer of Grade I for his official stay at Mumbai from 01.05.2016 to 05.05.2016 is:
A.Rs.1,100
B.Rs.2,000
C.Rs.1,600
D.Rs.1,500
Ans:B

30.How many daily allowance is payable to a Grade I officer for his halt at an outstation for 54 hours?
A.2 ½ DA
B.3 DA
C.2 DA
D.2 ¼ DA
Ans:C

31.An officer on tour is provided with free lodging at the outstation.The rate of DA admissible to him is:
A.75% of the normal rate
B.50% of the normal rate
C.25% of the normal rate
D.2/3 of the normal rate
Ans:D

32.Daily allowance can be exchanged for mileage allowance if an officer travels:
A.More than 32 km in a day by road
B.Not more than 8 km in a day by road
C.Not more than 24 km in a day by road
D.Not more than 50 km in a day by road
Ans:A

33.Daily allowance payable to a Grade I officer per day for his official halt outside the state from 05.05.2016 is
A.Rs.400
B.Rs.550
C.Rs.450
D.Rs.350
Ans:B

34.An officer under suspension was reinstated and posted in an outstation other than the place where he worked at the time of suspension,pending finalisation of the disciplinary proceedings.Examine the admissibility of transfer T.A:
A.Transfer TA is not admissible
B.Bus fare alone is admissible
C.Transfer TA is admissible
D.Incidentaf expense alone is admissible
Ans:C

35.The transfer pay advance should be recovered in----------equal instalments.
A.8
B.6
C.4
D.3
Ans:D

36.The Travelling advance shall not exceed------of the TA that would be admissible for the tour.
A.75%
B.50%
C.40%
D.25%
Ans:A

37.Pay for the purpose of classification of officers for TA includes:
A.Pay and dearness allowances
B.Pay,DA and compensatory allowances
C.Pay and compensatory allowances
D.Pay including personal pay and special pay in lieu of higher time scale of pay
Ans:D

38.The non officials serving in first class committees,Boards etc will be allowed T.A.and D.A. at the rates admissible to:
A.Grade I officers
B.Grade II(b) officers
C.Grade II(a) officers
D.Grade III officers
Ans:A

39.DA for halt at a place exceeding 10 days will be admissible only on sanction from competent authority.The competent authority for sanction of DA for halt at a place exceeding 10 days to the Director of Culture(Govt.of Kerala)is:
A.District Collector,Thiruvananthapuram
B.Director of Culture
C.Govt.of Kerala
D.None
Ans:C

40.The TA claim of a Govt.servant is to be preferred to the drawing and disbursing officer or controlling officer with in---from the date on which it falls due.
A.3 months
B.2 years
C.1 year
D.5 years
Ans:A

41.Air travel shall be restricted to those Govt.employees in the scale of pay of --------above wef 1.2.2016.—
A.Rs.36,600-79,200
B.Rs.40,500-85,000
C.Rs.48,500-89,000
D..Rs.55,350-1,01,400
Ans:D

42.The applicant for LTC should have a ---------as on the date of application.
A.Regular continuous service of 15 years reckonable for pension
B.Regular continuous service of 10 years reckonable for pension
C.Regular continuous service of 20 years reckonable for pension
D.Regular continuous service of 25 years reckonable for pension
Ans:A

43.----------of the fare for onward and return journeys will be allowed as advance for LTC.
A.60%
B.70%
C.80%
D.90%
Ans:D

44.The mileage allowance for road journey has been revised to ------per km w.e.f.01.02.2016 for all grades of officers.
A.Rs.2
B.Rs.1.50
C.Rs.3
D.Rs.5
Ans:A

45.An officer drawing a basic pay of Rs.49,200 is transferred from Thiruvanathapuram to Kasargode on 31.05.2016.The maximum quantity of personal effect’s that can be carried with him in connection with his transfer journey is:
A.1500 kg
B.2000 kg
C.3000 kg
D.3500 kg
Ans:B

46.A travelling allowance granted to an officer in lieu of all other forms of travelling allowance within the sphere of duty whether the officer is absent from Headquarters or not is:
A.Permanent conveyance allowance
B.Mileage allowance
C.Permanent travelling allowance
D.Daily allowance
Ans:C

47.Permanent conveyance allowance can be drawn during:
A.Leave
B.Temporary transfer
C.Joining time
D.Absence from Head quarters
Ans:D

48.In the case of journeys  by air,the minimum incidental charges admissible will be:
A.1DA
B.1/2DA
C.11/2DA
D.2 DA
Ans:A

49.The maximum tour TA admissible for an officer for his journeys with in 24 hours in a departmental vehicle is
A.11/2 DA
B.2 DA
C.1 DA
D.2 ½ DA
Ans:C

50.A Head clerk in Fisheries Dept.with HQ at Kollam has been deputed for training at Kozhikode for 50 days from 20.04.2016.He is eligible to draw DA at:
A.Full rate for the first 30 days and ¾ rate for 20 days.
B.Full rate for the entire period of 50 days
C.Full rate for the first 10 days and ¾ rate for 40 days.
D.Full rate for the first 10 days ¾ rate for next 20 days and ½ rate for the remaining 20 days
Ans:A

51.Minimum service required for statutory pension is:
A.5 years
B.10 years
C.15 years
D.16 years
Ans:B

52.Maximum qualifying service required for getting full DCRG is:
A.33 years
B.30 years
C.25 years
D.20 years
Ans:A

53.The minimum service pension guaranteed in GO(P) No.9/2016/Fin dt.20.01.2016 is:
A.Rs.10,000
B.Rs.8,500
C.Rs.7,800
D.Rs.8,200
Ans:B

54.The maximum family pension(normal rate)admissible w.e.f.01.07.2014 is.
A.Rs.30,000
B.Rs.28,000
C.Rs.36,000
D.Rs.40,000
Ans:C

55.The maximum DCRG payable w.e.f.01.07.2014 is:
A.Rs.7,00,000
B.Rs.9,00,000
C.Rs.10,00,000
D.Rs.14,00,000
Ans:D

56.The Ex-gratia pension scheme came into force w.e.f:
A.01.10.1999
B.01.11.1959
C.01.11.1956
D.07.04.1970
Ans:A

57.A Govt.employee has retired from service after having a qualifying service of 9 years as on 31.05.2016.The ex-gratia pension admisible to him is -------plus dearness relief.
A.Rs.4,250
B.Rs.5,950
C.Rs.6,800
D.Rs.7,650
Ans:D

58.A Govt.servant voluntarily retired from service on 20.10.2015.The period that may be taken for calculation of average emolument is:
A.21.01.2015 to 20.10.2015
B.01.01.2015 to 20.10.2015
C.01.01.2015 to 31.10.2015
D.21.01.2015 to 31.10.2015
Ans:A

59.Work out the DCRG payable to a Govt.servant who retired from service on 31.05.2016 after having a qualifying service of 32 years.The last pay drawn is Rs.72,000 DA @9%
A.Rs.11,52,000
B.Rs.12,55,680
C.Rs.7,00,000
D.Rs.14,00,000
Ans:B

60.Rounding of qualifying service is not admissible for:
A.Invalid Pension
B.Compassionate allowance
C.Retiring pension
D.Super annuation pension
Ans:C

61.Medical examination is not necessary for commutation of pension if the application is made with in:
A.3 years from the date of retirement
B.4 years from the date of retirement
C.2 years from the date of retirement
D.1 year from the date of retirement
Ans:D

62.When a Gazeted officer retires from service before his pension is finally fixed,the Audit Officer shall issue authorisation sanctioning?
A.75% of the probable pension as anticipatory pension and 75% DCRG
B.100% of the probable pension as anticipatory pension and 100% DCRG
C.100% of the probable pension as anticipatory pension and 75% DCRG
D.75% of the probable pension as anticipatory pension and 100% DCRG
Ans:C

63.What is the rate at which family pension is given at the first instance in respect of a Govt.servant died while in service?
A.30% of basic pay
B.50% of the basic pay subject to a maximum of the normal rate of pension
C.50% of the basic pay without any limitation
D.None
Ans:C

64.The certification of disability for Invalid Pension in the case of Gazetted Officer will have to be done by:
A.The Director of Health services
B.A Civil Surgeon
C.A Medical Board
D.The District Medical Officer
Ans:C

65.An Assistant Engineer working in PWD was discharged from service due to abolition of the post.He is elgible for:
A.Retiring pension
B.Provisional pension
C.Compensation pension
D.Anticipatory pension
Ans:C

66.The date of retirement of a Govt.servant who enters service on 7.05.1960 is:
A.The date on which he completes 56 years of age.
B.The date on which he completes 57 years of age
C.The last day of the financial year in which he completes 56 years of age
D.The last day of the month in which he completes 56 years of age
Ans:D

67.Judicial proceedings not instituted against an officer while in service cannot be instituted after retirement in respect of an event which took place:
A.More than two years before such institution
B.More than three years before such institution
C.More than four years before such institution
D.More than five years before such institution
Ans:C

68.Minimum qualifying service required for granting voluntary retirement is -------years.
A.18
B.25
C.20
D.15
Ans:C

69.The Voluntary retirement of a Govt.Servant took place while on LND.Is there any need to recover the leave salary and allowance from DCRG or otherwise?
A.No
B.50% of the leave salary and allowance has to be recovered
C.75% of the leave salary and allowance has to be recovered
D.Leave salary and allowances paid has to be recovered in full
Ans:D

70.The service Book of a retired officer should be kept m safe custody for the prescribed period by the
A.Head of Dept.
B.Head of Office in which he has last worked
C.Regional office
D.Accountant General
Ans:B

71.The rules in part I & II of Kerala Service Rules shall be deemed to have come into force from :
A.01.11.1959
B.14.11.1968
C.01.04.1965
D.01.04.1966
Ans:A

72.The allowance granted to meet personal expenditure necessitated by the special circumstances which a Govt.servant performed his duty including T.A.is:
A.Special leave allowance
B.Dearness allowance
C.Compensatory allowance
D.Charge allowance
Ans:C

73.Cadre post means:
A.A post in the State Service
B.A post in the regular line of promotion in a department
C.A post in the Subordinate Service
D.A post not in the regular line of promotion in a department
Ans:B

74.Two time scales are said to be identical if the:
A.Minimum of the scales are identical
B.Maximum of the scales are identical
C.Rate of increment of the two scales are identical
D.Minimum,maximum,period of increment,rate of increment of the two scales are identical
Ans:D

75.The provisions of ‘Dies-non’in KSR were deleted in 1988.It was reintroduced w.e.f.
A.10.01.2002
B.01.04.1997
C.01.04.2000
D.01.07.2014
Ans:A

76.A recurring or non-recurring payment granted to an officer from the general revenues of the state as remuneration –for special work of an occasional or intermittent character is known as:
A.Fee
B.Honararium
C.Compensatory allowance
D.Special pay
Ans:B

77.An officer on commuted leave is entitled to get HRA for a maximum period of:
A.300 days
B.240 days
C.180 days
D.200 days
Ans:C

78.The power to sanction leave without allowance exceeding a period of four months at a time vests with:
A.District Collector
B.Head of Office
C.Head of Dept
D.Govt.of Kerala
Ans:D

79.As per-the drawal of charge allowance should not be allowed for a period exceeding 3 months.-
A.Rule 53(c) Part I KSR
B.Rule 44 Part I KSR
C.Rule 68 Part I KSR
D.Rule 55 Part I KSR
Ans:A

80.The revised rate of charge allowance for holding full additional charge of additional post w.e.f 01.02.2016 is-of the minimum of the scale of pay of the additional post.
A.7%
B.4%
C.2%
D.3%
Ans:B

81.In the case of full additional charge,charge allowance is payable if the period of additional charge exceeds-working days.
A.10
B.12
C.14
D.5
Ans:C

82.When an NGO holds additional charge of a gazetted post,authorization from the-is not necessary for the drawal of charge allowance.
A.Sub treasury officer
B.Controlling officer
C.Regional controlling officer
D.Accountant General
Ans:D

83.A period of 4 months and 10 days from 18.01.2016 ends on:
A.27.05.2016
B.28.05.2016
C.26.05.2016
D.29.05.2016
Ans:A

84.Enrollment as a member of Group Insurance scheme is compulsory for every person who enters Govt.service from:
A.01.07.1980
B.01.09.1984
C.01.07.1978
D.01.09.1986
Ans:B

85.A Govt,servant drawing a basic pay of Rs.8,400 from 01.07.2012 was placed under suspension from 01.08.2012 to 31.08.2013.The Head of office has sanctioned subsistence allowance for 07/2013 and 08/2013 taking in to account the increment due on 01.07.2013.comment:
A.Not admissible as per Rule 55 Part I KSR
B.Decision of the Head of Office is correct
C.Benefit of increment can be sanctioned if the controlling officer ordered to do so
D.None
Ans:A

86.Earned leave availed by Mr.X for the period from 01.06.2015 to 20.06.2015 on personal grounds was retropectively commuted into commuted leave as per an order dated 01.01.2016 comment:
A.Earned leave can be converted into commuted leave
B.50% of the earned leave can be converted into commuted leave
C.75% of the Earned leave can be converted into commuted leave
D.Earned leave shall not be commuted into leave of a different kind as per proviso to rule 76 Part I KSR.
Ans:D

87.The maximum compensatory leave that can be availed in a calender year is –days.|
A.15
B.20
C.12
D.10
Ans:A

88.Mr.X,deputed for training which is ordered to be treated as duty,is promoted to a higher post in the regular line during such period.He will get his pay for the promoted post with effect from:
A.The date on which assumes charge in the promoted post
B.The date of promotion order
C.The date on which the promotion order is received by him
D.The date his junior assumes charge of the higher post
Ans:D

89.The fitment benefit and service weightage taken together shall not exceed-for fixation of pay as per Go(P)No.07/2016/Fin dt.20.01.2016.
A.Rs.12,000
B.Rs.6,000
C.Rs.8,000
D.Rs.10,000
Ans:A

90.Fitment benefit for fixation of pay as per P.R.O 2014 is 12% of the basic pay in the pre revised scale subject to a minimum of:
A.Rs.12,000
B.Rs.2,000
C.Rs.3,000
D.Rs.5,000
Ans:B

91.As per GO(P)No.7/2016/Fin dated 20.01.2016,service weightage admissible for fixation of pay in the revised scale is ½% for each completed year of service subject to a maximum of
A.20
B.25
C.30
D.33
Ans:C

92.Mr.Rahul,clerk who is drawing a basic pay of Rs.11,020 in the scale of 9940-16580 wef 01.07.2013 has opted to come over to the revised scale of Rs.19,000-43,600 sanctioned in Go(P) No.7/2016/ Fin dt.20.01.2016 w.e.f.01.07.2014 and pay has been revised accordingly.He will get his first increment in the revised scale wef
A.01.07.2014
B.01.07.2015
C.01.07.2016
D.None
Ans:B

93.The pay of Mr.X,who is drawing Rs.12,220 in the prerevised scale of Rs.10,480-18,300 from 1.08.2013 is fixed in the revised scale of Rs.20000-45800 sanctioned in GO(P) no 7/2016/Fin dt.20.01.2016 as on 01.07.2014.His first increment in the revised scale is due on
A.01.07.2015
B.01.08.2014
C.01.07.2016
D.01.08.2015
Ans:B

94.The classification of Govt,employees has been revised as per GO(P)  no 7/2016/Fin dt.20.01.2016.According to this revised classification an officer in the scale of pay of Rs.45,800-89,000 comes under:
A.Group D
B.Group C
C.Group B
D.Group A
Ans:C

95.The maximum of the highest scale of pay sanctioned in GO(P) No.7/2016/fin.dt.20.01.2016 is:
A.Rs.1,15,200
B.Rs.1,10,400
C.Rs.1,17,600
D.Rs.1,20,000
Ans:D

96.Govt.employees those who are on entry post with pay scales ranging from Rs.27,800-59-,400 to Rs.40,500-85,000 are entitled to get-time bound higher grades as per the pay revision order issued in GO(P) no 7/2016/Fin dt.20.01.2016
A.2
B.3
C.4
D.None
Ans:B

97.Direct recruits against post carrying the scales of pay of Rs.42,500-87,000 to Rs.55,350-1,01,400 are entitled to get|||-time bound higher grade.
A.3
B.1
C.4
D.None
Ans:B

98.The spectacle allowance has been enhanced to –wef 01.01.2016
A.Rs.1,200
B.Rs.1,800
C.Rs.2,000
D.Rs.2,200
Ans:A

99.The  remuneration of casual sweeper has been enhanced to wef 01.04.2016
A.Rs.3,000
B.Rs.4,000
C.Rs.5,000
D.Rs.6,000
Ans:D

100.A part time contingent employee working in Thiruvananthapuram city is entitled to get city compensatory allowance @ ----------per month wef 01.02.2016.
A.Rs.120
B.Rs.150
C.Rs.100
D.Rs.125

Ans:C



SOLVED PAPER AND EXAM PRACTICE REGISTERED USERS ONLY



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Our greatest glory is not in never falling,but in rising every time we fall-Confucius-Jerry Bruckner

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for subscribing our examchoices youtube channel.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now Like and Share our Facebook page

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email