Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK ALAPPUZHA 2012 SOLVED PAPER


1.Let me have a look,------------?
A.Do you
B.Will you
C.Have you
D.Haven’t you
Ans:B

2.Would you mind----------
A.Opening the window
B.Open the window
C.Opened the window
D.To open the window
Ans:A

3.The teacher asked the students-----------
A.Who were absent today
B.Who were absent today
C.Who are absent that day
D.Who were absent that day
Ans:D

4.Rajesh-----------the bank in 1990
A.Has joined
B.Have joined
C.Is joined
D.Joined
Ans:D

5.Have you got an electric blanket------------your bed
A.In
B.At
C.On
D.For
Ans:C

6.He decided to fight for justice------
A.In all costs
B.At all costs
C.To all costs
D.From all costs
Ans:B

7.There is a policeman standing-------------
A.At the corner
B.In the corner
C.On the corner
D.Above the corner
Ans:A

8.If I have the money---------------a car
A.I would buy
B.I will buy
C.I would have bought
D.Bought
Ans:B

9.I always -------------my revision notes just before I go into an examination
A.Go in
B.Go at
C.Go over
D.Go on
Ans:C

10.The belief that God is everything and everything is God-----------
A.Pantheism
B.Atheism
C.Monotheism
D.Polytheism
Ans:A

11.The word nearest in meaning to’Futile’---------------
A.Fruitful
B.Profitable
C.Angry
D.Vain
Ans:D

12.The Correctly spelt word is ------------
A.Embarassment
B.Embarrasment
C.Embarrassment
D.Emberassment
Ans:C

13.The antonym of’Barbarous’is---------------
A.Savage
B.Civilized
C.Rude
D.Harsh
Ans:B

14.’Go to the dogs’means
A.Be ruined
B.Search
C.Go after the dogs
D.Run fast
Ans:A

15.A fleet of 20-------------
A.Stars
B.Ants
C.Casttles
D.Ships
Ans:D

16.Snake----------
A.Hoot
B.Hiss
C.Squeak
D.Grunt
Ans:B

17.---------------his popularity ,he didn’t win the election
A.Though
B.Although
C.Inspite of
D.Despite of
Ans:C

18.Copper is ----------------useful metal
A.An
B.The
C.That
D.A
Ans:D

19.Teaching is a ------------profession
A.Respectable
B.Respective
C.Respectful
D.Respectfully
Ans:A

20.You had better-------------
A.Locked the door
B.Locking the door
C.Lock the door
D.To lock the door
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. If you develop the absolute sense of certainty that powerful beliefs provide,then you can get yourself to accomplish virtually anything,including those things that other people are certain are impossible.
    -Tony Robbins.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Facebook Page and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Facebook page Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Facebook page now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email