Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK IDUKKI 2012 SOLVED PAPER


1.He ran very-------------
A.Last
B.Faster
C.Fastest
D.Fastly
Ans:A

2.An unmarried woman is called a --------------
A.Bachelor
B.Widow
C.Girl
D.Spinster
Ans:D

3.The beauty of thousands of minarets------------enhancing
A.Are
B.Were
C.Is
D.Aren’t
Ans:C

4.Raji plans to------her new dress on the Birthday party
A.Put on
B.Put out
C.Put down
D.Put in
Ans:A

5.I am very clever,---------------
A.Am I?
B.Amn’t I?
C.Aren’t I?
D.Is I?
Ans:C

6.Raju could not get --------------sugar
A.Few
B.Any
C.Little
D.The few
Ans:B

7.-------------,the programme will be postponed
A.If it rained
B.If it was raining
C.If it rains
D.It will rain
Ans:C

8.Which one is correctly spelt?
A.Pastime
B.Passtime
C.Parttake
D.Pasttime
Ans:A

9.Brutus was------honourable man.
A.A
B.The
C.An
D.Any
Ans:C

10.”Rani,why were you  absent yesterday?”,Teacher said.Teacher asked Rani why--------
A.She was absent yesterday
B.She was absent the previous day
C.She had been absent yesterday
D.She had been absent the previous day
Ans:D

11.A------------of cattle is in the meadow.
A.group
B.Herd
C.Collection
D.Army
Ans:B

12.Jane turned a deaf ear to the advice of her parents means,jane---------------
A.Deadly opposed her parents
B.Listened carefully to her parents
C.Could not hear what her parents said
D.Did not pay attention to her parents
Ans:D

13.Jacob married a girl who was  ----------------than his sister
A.Tall
B.Taller
C.Tallest
D.More taller
Ans:B

14.Do you believe ---------------destiny?
A.On
B.At
C.From
D.In
Ans:D

15.’masculine’is to’man’as ------------is to’woman’
A.Femine
B.Feminine
C.Female
D.Famina
Ans:B

16.When I reached the airport ,the plane------------already left
A.Had
B.Was
C.Did
D.Is
Ans:A

17.The word meaning’tolerate’is:
A.Emphasize
B.Endure
C.Enormous
D.Eternal
Ans:B

18.The wrongly spelt word is:
A.Mortuary
 B.Casualty
C.Hereditary
D.Itenerary
Ans:D

19.You should ----------yourself to changing circumstances
A.Adapt
B.Adopt
C.Adept
D.Adupt
Ans:A

20.The opposite of’literate’is:
A.unliterate
B.Inliterate
C.Illiterate
D.Misliterate
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. There's a difference between interest and commitment.When you're interested in doing something,you do it only when circumstances permit.When you're committed to something,you accept no excuses,only results.-Art Turock.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email