Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK MALAPPURAM 2012 SOLVED PAPERS


1.The teacher  congratulated the student --------------his success
A.For
B.At
C.On
D.In
Ans:C

2.They laughed at him.He became angry.The more they laughed at him--------he became
A.The more angry
B.More angry
C.Angrier
D.The angrier
Ans:D

3.The man became nervous because it was the first speech delivered by him.Selcet one word for the words underlined:
A.Maiden
B.Matin
C.Malign
D.Manacle
Ans:A

4.Alien is a synonym of:
A.Ecentric
B.Friend
C.Native
D.Exotic
Ans:D

5.Eulogistic is the antonym of:
A.Critical
B.Cowardly
C.Affluent
D.Logistic
Ans:A

6.Don’t be late for the class,------------------
Add proper question tag:
A.Do you?
B.Will you?
C.Shall you?
D.Are you?
Ans:B

7.A baker’s dozen means:
A.Allowance
B.Twelve
C.Thirteen
D.Compensation
Ans:C

8.The economic depression dealt the --------------to his business.
A.Coup de grace
B.Coup de tat
C.Carte blanc le
D.Corrigendum
Ans:C

9.Kerala is blessed with---------vegetation
A.Lexurious
B.Luxuriant
C.Lustrous
D.Industrious
Ans:B

10.If you had given the money,I--------- a car.
A.Had bought
B.Should have bought
C.Would have bought
D.Shall have bought
Ans:C

11.The Word’platonic’means
A.Idealistic
B.Immoral
C.Untidy
D.Impure
Ans:A

12.Visakh is the ----------boy in the class
A.Most clever
B.Clever
C.Cleverer
D.Cleverest
Ans:D

13.He was(A)/Punished severely(B)/on sleeping(C)/in the class(D)
Spot the portion which carries error
A.A
B.B
C.C
D.D
Ans:C

14.He would have overcome  his difficulties by his hard working nature.Use a  phrase with similar meaning.
A.Get along
B.Get around
C.Put in
D.Put out
Ans:B

15.They are organising an excursion.An excursion…………Select the passive form
A.Is organized
B.Will be organized
C.Is being organized
D.May be organized
Ans:C

16.Choose the correctly spelt word
A.Leukaemia
B.Lukaemia
C.Leucamia
D.Leuccaemia
Ans:A

17.The couret punished  the traitor.Select the feminine gender of the word underlined
A.She traitor
B.Traitress
C.Traitoress
D.Traitor
Ans:B

18.I look forward to --------------from you
A.Hear
B.Have heard
C.Have been hearing
D.Hearing
Ans:D

19.He speaks-------------English language fluently
A.A
B.The
C.An
D.None of these
Ans:B

20.One of the district players-------------selected to the state team
A.Is
B.Are
C.Was
D.Were
Ans:C





Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. Emptiness is a symptom that you are not living creatively.You either have not a goal that is important enough to you,or you are not using your talents and efforts in a striving toward an important goal.-Dr.Maxwell Maltz.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Please Share our Facebook Page and get Online exam Practice 2018- 2019 years Question papers absolutly free.Thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the free service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Facebook page Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Facebook page now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email