Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK KOLLAM 2012 SOLVED PAPER


1.--------------------is his favourite leisure activity
A.To read
B.To reading
C.Reading
D.Read
Ans:C

2.Shyam is a person who loves money but hates spending.What will you call him?
A.Capitalist
B.Philanthropist
C.Miser
D.Economist
Ans:C

3.This year we had --------------sufficient rain
A.Im
B.In
C.Dis
D.Un
Ans:B

4.Glass is transparent whereas wood is------------------
A.Translucent
B.Vague
C.Opaque
D.Clear
Ans:C

5.I looked ----------the number in the telephone directory
A.On
B.Up
C.In
D.Of
Ans:B

6.She proved herself very---------------at playing chess
A.Adopt
B.Adapt
C.Adept
D.None of the above
Ans:C

7.One of my friends-------------going to Japan
A.Are
B.Is
C.Will
D.Were
Ans:B

8.Slander means:
A.To praise
B.To applaud
C.To defame
D.To commend
Ans:C

9.His academic performance should be taken into account.Replace the underlined words  with a suitable option
A.Concerned
B.Considered
C.Preferred
D.Checked
Ans:B

10.Pick out a word that means’formed or created with a special purpose’:
A.Adhere
B.Ad hoc
C.Advent
D.Admonish
Ans:B

11.He returned after-------------hour
A.The
B.A
C.An
D.No article
Ans:C

12.I am tired ---------------working
A.Of
B.To
C.On
D.In
Ans:A

13.Riny is------------------then Sheen
A.More courageous
B.Most courageous
C.Courage
D.Very courageous
Ans:A

14.Rekha will have tea----------
A.Will she?
B.Will no she?
C.She will
D.Won’t she?
Ans:D

15.The stranger asked Sarah where she-----------
A.Lived
B.Live
C.Has lived
D.Have lived
Ans:A

16.An excursion to Bangalore -------------by the school
A.Is being organized
B.Are being organized
C.Is been organized
D.Are been organized
Ans:A

17.Which one is correctly spelt?
A.Vacum
B.Vaccum
C.Vacuum
D.Vaccuum
Ans:C

18.He----------to market daily
A.Go
B.Had gone
C.Goes
D.Has gone
Ans:C

19.If you work hard---------
A.You will pass
B.You would pass
C.You would have passed
D.You would have pass
Ans:A

20.The tourist spotted a --------------of lions.
A.Pride
B.Herd
C.Pack
D.Flock
Ans:A
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. When you identify a goal you want to achieve carefully consider whether you genuinely want to achieve it,or is it something that someone else wants you to achieve?-Pat Croce.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email