Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

PSC EXAM SOLVED PAPER LD CLERK WAYANAD 2012


1.I look forward to-------------you again
A.See
B.Saw
C.Have seen
D.Seeing
Ans:A

2.They made the car in Germany --------------
A.Did they?
B.Do they
C.Didn’t any?
D.Didn’t they?
Ans:D

3.His father advised Raj----------use soft drinks
A.Not to
B.Do not
C.Not
D.Should not
Ans:A

4.I took a shower ------------and got into the car
A.Quick
B.Quickly
C.Double quick
D.None of these
Ans:B

5.It is one of the most popular bikes ----------the world
A.Of
B.In
C.Among
D.On
Ans:B

6.I-----------the film in Bangalore last month
A.Have seen
B.Have been seeing
C.Had seen
D.Saw
Ans:D

7.’Be in the red’means
A.Found guilty
B.Caught in a sex scandal
C.Making a financial loss
D.In leftist politics
Ans:C

8.having found nothing to eat,I made an------------
A.Omelette
B.Omlett
C.Omelete
D.Omlete
Ans:A

9.Opposite of the word’infeasible’is-------
A.Unfeasible
B.Practicable
C.Nonfeasible
D.Impossible
Ans:B

10.The meaning of’proscribe’is--------------
A.Write
B.List medicine
C.Allow
D.Banish
Ans:D

11.An expert in the choice of food
A.Gourmand
B.Gourmet
C.Glutton
D.Garrulous
Ans:B

12.The chairman--------when the members brought the evidence
A.Backed out
B.Backed away
C.Backed down
D.Backed up
Ans:C

13.One who pursue pleasure as a way of life is a
A.Hedonic
B.Stoic
C.Valetudinarian
D.Egotist
Ans:A

14.’Horse’is to’mare’ as ’ram’ is to ------------
A.Ewe
B.Hen
C.Cow
D.Bitch
Ans:A

15.I had met him---------------year ago
A.An
B.A
C.The
D.No article
Ans:B

16.He is an avowed---------------
A.Bird watcher
B.Bird watcher
C.Birdwatcher
D.None of the above
Ans:C

17.The ------------lost interest in the subject
A.Media have
B.Media has
C.All the above
D.None of the above
Ans:C

18.Cheap products are often--------
A.More inferior
B.Inferior
C.Much inferior
D.Very inferior
Ans:B

19.The company’s workforce is gradually--------
A.Reduced
B.Been reduced
C.Being reduced
D.Reducing
Ans:C

20.If I find your passport,I --------------it to you
A.Send
B.Would send
C.Will Send
D.Would have send
Ans:C



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. You control your future,your destiny.What you think about comes about.By recording your dreams and goals on paper,you set in motion the process of becoming the person you most want to be.Put your future in good hands-your own.-Mark Victor Hansen.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Hai friends solved paper available our facebook group.You can join our online exam services with validity upto 31st December 2018.Subscribe our Youtube channel(Lab assistant exam free online exam practices available).We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box.

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email