Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK ERNAKULAM 2012 SOLVED PAPER


1.Where there is a will,--------------
A.People help
B.One can
C.There a way
D.There is a way
Ans:D

2.The thief --------------by the back door.
A.Got up
B.Got at
C.Got away
D.Gets up
Ans:C

3.Which of the word is wrongly spelt?
A.Magnificient
B.Rheumatism
C.Bureau
D.Perseverance
Ans:A

4.’Dog’is to ‘puppy’as ‘Goat’is to:
A.Lamb
B.Kid
C.Kitten
D.Pub
Ans:B

5.Opposite of the word’encouraged’is:
A.Couraged
B.Incouraged
C.Discouraged
D.Of courage
Ans:C

6.Chembra Hills is one of----------------beautiful places in Kerala
A.More
B.The more
C.Much
D.The most
Ans:D

7.Ramu-----------nothing at all
A.Is doing
B.Is not doing
C.Didn’t do
D.Doing
Ans:A

8.Let’s go for a walk-------------
A.Shall we?
B.Can we?
C.Should we?
D.Let we?
Ans:A

9.These are ----------best collection of books,I have.
A.A
B.An
C.The
D.A few
Ans:C

10.My brother is going------------
A.Aboard
B.Abroad
C.Foreign country
D.Foreign
Ans:B

11.He told me that he-------visit U.K.next year
A.Will
B.Can
C.May
D.Would
Ans:D

12.’to make able’means:
A.Ability
B.Disable
C.Capacity
D.Enable
Ans:D

13.His ‘eagerness to know’is superb:
A.Curiosity
B.Ability
C.Fortitude
D.Mirth
Ans:A

14.---------------------is a good exercise.
A.Walk
B.Walking
C.Walked
D.Walker
Ans:B

15.It is pleasant-------------children playing
A.Is watching
B.Watched
C.To watch
D.Watch
Ans:C

16.Will you wait…………………..I complete this work?
A.Still
B.Till
C.When
D.Where
Ans:B

17.’Recreation’is similar to:
A.Amusement
B.Encouragement
C.Happiness
D.Enthusiasm
Ans:A

18.My friend-------------when he heard the news
A.Astonished
B.Were astonished
C.Was astonished
D.Astonishment
Ans:C

19.Sheela is not----------as her sister.
A.Taller
B.Taller that
C.Tallest
D.As tall
Ans:D

20.Twenty rupees-----------not  a large sum
A.Are
B.Is
C.Will
D.Shall
Ans:B



Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. I feel that the most important step in any major accomplishment is setting a specific goal.This enables you to keep your mind focused on your goal and off the many obstacles that will arise when you are striving to do your best.-Kurt Thomas.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Dear Valuable Candidates,
Thanks for joining our online exam practice service and Android application download users.Specially thank you for giving us the opportunity to serve you better,please help us by taking few seconds to tell us about the service you received.As your Feedback is very important for us.We appreciate your comments and make sure we meet your expectations.Your satisfaction reflects our liking of service which gives us positive results to run healthy EXAMCHOICES online exam practice test series,feel free to give comments as per satisfaction.Thanks for being awesome customer.May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning.Don't forget like and share our Youtube Channel Daily updates available there in Tips of Way to Learn and Win. Visit our Youtube Channel now

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email