Choose your language

23 July 2013

// // Subscribe YOUTUBE Channel

LD CLERK PALAKKAD 2012 SOLVED PAPER


1.The political leader with his followers------------the podium to deliver speech
A.Enters
B.Enter
C.Have entered
D.None of these
Ans:A

2.Dheeru Bhai Ambani is -----------than any others in the country
A.Wealthyer
B.More wealthy
C.Wealthier
D.Wealthiest
Ans:C

3.Don’t waste your time------------?
A.Won’t you?
B.Do you?
C.Don’t you?
D.Will you
Ans:D

4.Hosni Mubarak--------------in a people’s upheaval recently
A.Oust
B.Is ousted
C.Has ousted
D.Ousted
Ans:C

5.India is-----------for admittance to the Security Council as the permanent member
A.Consider
B.Considered
C.Considering
D.Being considered
Ans:D

6.Night traffic embargo is enforced in kerala and Karnataka road because a lot of -----------are found loitering in the road during night
A.Deers
B.Deerse
C.Deerses
D.Deer
Ans:D

7.At the end of his speech the leader wished -----------to all
A.Au revoir
B.Obiter –dictim
C.Advalorem
D.Amen
Ans:A

8.A.R.Rahman-for the country by winning Oscar Award
A.Won merit
B.Won laurels
C.Won medals
D.Won gold
Ans:B

9.If he invited -----------
A.She will come
B.She would have come
C.She would come
D.She has come
Ans:C

10.’his voice gets on my nerves’means----------
A.makes me ill
B.makes mmy eardrums
C.Makes me sad
D.Irritates me
Ans:D

11.The passive form of the sentence”They have built a bridge”is-----------
A.A bridge have been built by them
B.A bridge has build by them
C.A bridge has been build by them
D.A bridge has been built by them
Ans:D

12.I did--------------I could which was not much
A.How much
B.Which
C.What
D.That
Ans:C

13.I hate sitting---------her
A.Besides
B.Beside
C.Along
D.At
Ans:B

14.Antonym of the word’Mundane’is-------------
A.Exciting
B.Excellent
C.Heavenly
D.Superb
Ans:C

15.Synonym of the word’Impertinent’is------------
A.Thoughtless
B.Irritable
C.Impudent
D.Sceptical
Ans:C

16.How many words are wrongly spelt?
Environment,Cancelation,Commision,Previlege
A.None
B.Three
C.Two
D.Four
Ans:B

17.Report the following sentence
“Has your wife gone to the school?”I asked him
A.I asked him whether his wife had gone to the school
B.I asked him if his wife has gone to the school
C.I asked him that whether had his wife gone to the school
D.I asked  him has his wife gone to the school
Ans:A

18.Find out the incorrect sentence
A.It is better to follow  the advice  of the elders
B.The tallest of the three buildings belong to my uncle
C.This was the most important incident in his life
D.Prolonged use of powerful drugs will affect our health
Ans:B

Replace the underlined  word(89-90)
19.Ramu visited his friend in the hospital
A.Called on
B.Called off
C.Called down
D.Called up
Ans:A

20.The mimicry artist is very capable in imitating sounds of others
A.Adapt
B.Adopt
C.Adept
D.Adrift
Ans:C
Please Give Us Your 1 Minute In Sharing This Post!
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →
Powered By: BloggerYard.Com

1 comment:

  1. We must learn to view our problems as something good not bad.-Tony Rabbins.
    KERALA PSC ,UPSC Civil service online practices available .Don’t forget our Youtube Channel Subscribe.

    ReplyDelete

Hello friends,
Hi,thanks for recommending us!!We're glad you had a great experience.............www.examchoices.in!!!!You get now free online exam practice from January 2019 to March 2019 exams (USER NAME:EXAM,PASSWORD:WINNER). Thanks for downloading our Android application from Google playstore and write your reviews.If you like this website don't forget to share your friends,please may help them.Join online exam paid services just Rs.100/- +Tax{One Hundred Rupees+Tax} only you get practice all question papers available here).Thanks for subscribing our Youtube channel.We thank you for your valuable time and feedback.Don't forget to inform wrong answers to below the comment box."May All Your Dreams and Wishes Come True,and May Prosperity Touch Your Feet.Wishing You a Happy Learning."

WELCOMES YOU EXAMCHOICES.IN:WAY TO LEARN AND WIN

Follow by Email